Χελιώτης, Attica ADV Tour 2026 (25/1/26)

Tο κακο το ματι μου χαρισε ενα σκασμενο μπροστινο και πηγα κατευθειΑ στην τεβερνα του τερματισμου.

:hungover:
Είχες βάΝει λάκ στο μαλί και σε ματιαΞανε καργιολάκι:D.

Μπορώ να πω ότι με διαφορά η σύσταση της λάσπης των Μεγάρων είναι πιο κολλητική από της Εύβοιας.
Πρέπει να ρίχνουν κόλλα δεν εξηγείται αλλιώς... 15€ Λαμπίκο και ακόμα θέλει.

Ωραία βόλτα. Με ροή, γρήγορη και χωρίς πολλά πολλά δύσκολα.
Ξεκινήσαμε σχετικά νωρίς και κρατήσαμε ένα καλό ρυθμό ως (σχεδον) ως το τέλος.
Στάθη Asxetos , sorry που σε αφήσαμε πίσω. Και το kove και το 501 ήταν ασταμάτητα...
Το κακό το μάτι όμως χτύπησε κι εμένα. Στο 126χλμ αποφάσισε το εμπρός μαρκουτσι να φλερτάρει με το καυτό δισκόφρενο οπότε εμπρός φρένο καπουτ.
Ευτυχώς που εκείνη τη στιγμή δεν χρειάστηκα να σταματήσω δυνατά....

Ωραία βόλτα. Με ροή, γρήγορη και χωρίς πολλά πολλά δύσκολα.
Ξεκινήσαμε σχετικά νωρίς και κρατήσαμε ένα καλό ρυθμό ως (σχεδον) ως το τέλος.
Στάθη Asxetos , sorry που σε αφήσαμε πίσω. Και το kove και το 501 ήταν ασταμάτητα...
Το κακό το μάτι όμως χτύπησε κι εμένα. Στο 126χλμ αποφάσισε το εμπρός μαρκουτσι να φλερτάρει με το καυτό δισκόφρενο οπότε εμπρός φρένο καπουτ.
Ευτυχώς που εκείνη τη στιγμή δεν χρειάστηκα να σταματήσω δυνατά....
Σου φώναξα στον τερματισμό αλλά είχες κατεβάσει κεφαλι

Ωραία βόλτα αλλά μικρή.... νομίζω οι περισσότεροι δεν "χορτάσαμε"

Tο κακο το ματι μου χαρισε ενα σκασμενο μπροστινο και πηγα κατευθειΑ στην τεβερνα του τερματισμου.

:hungover:

Είναι επειδή θέλεις να βαλεις moose

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ στην αρχη του χώματος χώθηκα κατα λάθος σε ένα μονοπάτι, μου έπεσε το μηχανάκι, γαμήθηκα να το στρίψω να το σηκώσω, ίδρωσα, χέστηκα, γάμησέ τα. Κατά τα άλλα κύλισε ωραία. Φούλ φόβος με ΤΑ πρώτη φορά μετά το ατύχημα, έκανα τη hard σε απόλυτα χαλαρούς ρυθμούς, hard δεν ήταν (τι hard με 300 μηχανάκια) αλλά ωραία ήταν. Οι παγκόσμιοι σε υψηλές συγκεντρώσεις έδωσαν το παρών ως είθισται σε αυτές τις βόλτες.

Πολύ ωραία η βόλτα σβέλτη με όμορφα κομμάτια , είχαμε έναν ωραίο Ρυθμό με την παρέα ,ήπιαμε και ένα καφέ στο Αλεποχώρι όλα σούπερ ,χάρηκα που είδα πολλούς γνωστούς .

Ούτε μια φωτογραφία για μας του ματακιδες;;;

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραία βόλτα με ροή και γενικά υψηλές ταχύτητες!!!!

Το καλό ήταν οτι δεν είχε κίνηση, τουλάχιστον στο Hard και κύλησε ωραία !!

Ωραία βόλτα με ροή και γενικά υψηλές ταχύτητες!!!!

Το καλό ήταν οτι δεν είχε κίνηση, τουλάχιστον στο Hard και κύλησε ωραία !!
Σου χρωστάω 2,20€.

Ωραία σβέλτη βόλτα,στα τοπ στην αρχή των Μεγάρων το μαλακό χώμα τύπου ποταμίσια άμμος & στο τέλος όλο λασπερό μονοπάτι μέχρι τερματισμό!
Καθαρή την έβγαλα

fcfdd228ad857f0d234e38514a6bb458.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα, υπάρχουν διαθέσιμα τα αρχεια gpx της διαδρομής?

υπάρχει κάποιος που έκανε την soft να μας πει αν είχε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία για αρχάριους;

υπάρχει κάποιος που έκανε την soft να μας πει αν είχε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία για αρχάριους;
καλησπέρα απο αρχάριο το μόνο κομμάτι που με δυσκόλεψε ήταν στα Μέγαρα που ήταν ενα πράμα σαν άμμος το οποίο ομώς με σταθερό γκαζάκι βγήκε.
Πιστεύω με το 300 δεν θα έχεις θέμα.

το μόνο κομμάτι που με δυσκόλεψε ήταν στα Μέγαρα που ήταν ενα πράμα σαν άμμος το οποίο ομώς με σταθερό γκαζάκι βγήκε.

Το οποίο αν έχει βρέξει ή βρέχει, απλά δεν το περνάς...

Back
Top Bottom