Χελιώτης, Attica ADV Tour 2026 (25/1/26)

Ζύγισις, προσοχή, ανάπαυσις.

Για να μη ψαχνόμαστε στο λιμάνι του Περάματος, ραντεβού στον Γρηγόρη για καφέ.

Πολύ ωραία μέρα σήμερα σε συνδυασμό με την άκομα καλύτερη μοτοβόλτα και την παρέα με τις 10 μοτοσυκλέτες όλων των ειδών

στη διαδρομή προς Αλεποχώρι πέσαμε σε αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων 4Χ4 κ καταλήξαμε βίλια

Σαλαμίνα :
1b7673660b053e341d5eeb5917dbad10.jpg

7c60ac7248d5a041ca20668ff9d0f4d6.jpg

Να ευχαριστήσουμε κ τον παντελή με τον Λευτέρη κ τον Κώστα (kordix) ,για την άριστη πλοήγηση στα μονοπάτια της Σαλαμινας
03ce8a5ad8d5e5ec0b7e3541f9c13247.jpg

9d185d2883f53bbc6cd76ac631d119df.jpg

5e29db9ee5300751cd4fb8c839b498cd.jpg

26c844debee90d2564d3340ef7782b32.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως λένε...
Οπότε μια χαρά ήταν σήμερα.
Ευχαριστούμε kordix για το σκουντημα!
Αν εξαιρέσεις την σκόνη, όλα κύλισαν ομαλά. Ήρθαν παιδιά που είχα καιρό να δω κ το φχαρηστηθηκα!
Το rally που είχε κόψει το δρόμο εμείς το κόψαμε ευθεία και βγήκαμε πάνω από το Αλεποχωρι στη Λούμπα...

Πολύ ωραία ήταν σήμερα, πράγματι είχε πάρα πολύ σκόνη, η Σαλαμίνα εξακολουθεί να μην μου αρέσει αν και το κομμάτι της διαδρομής εκεί είχε ενδιαφέρον. Στη βόλτα είχαμε τρεις αβαρίες, δύο εξατμίσεις που αποφάσισαν να αυτονομηθούν, και ένα λάστιχο.
Ο αγώνας ράλλυ μας έκοψε την διαδρομή και μας αποσυντόνισε λίγο. Βασικά ευτυχώς που δεν βρεθήκαμε μέσα στην ειδική με κανά αγωνιστικό να έρχεται τεζα απ' την αντίθετη. (Το έχει πάθει φίλος πριν χρόνια).
Μια προσπάθεια για καφέ στα Βίλια απέτυχε λόγω απίστευτου κόσμου. Εκατοντάδες μηχανές, οικογένειες με παιδάκια, κανονικό πανυγήρι.

Γύρισα ασφάλτινα από Οινόη, Πύλη, Χασιά.
Και τελικά έφτασα σπίτι μόνο με την μυρωδιά στα ρουθούνια απ' τα κοψιδία, κοντοσούβλια και κοκορέτσια.

Να σας πω, δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι. Στην επόμενη πρώτα θα συμφωνήσουμε την ταβέρνα και μετά την διαδρομή.

.
cc297748017613ab9295d6f2ec13aabb.jpg

Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:
Aν εξαιρέσεις την σκόνη,
Ενώ με την λάσπη στον καβάλο και το νοτισμενο κλαράκι με υγρασία να σου πιτσιλαει το μουτράκι,είσαι καλά....

Λελος ρε φούστη μου... Δεν έχω λόγια...

:mooning::roflmao::roflmao::roflmao:

.......Να σας πω, δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι. Στην επόμενη πρώτα θα συμφωνήσουμε την ταβέρνα και μετά την διαδρομή.
Τώρα μιλάς σωστά!!! :happy:

Πολύ ωραία ήταν σήμερα, πράγματι είχε πάρα πολύ σκόνη, η Σαλαμίνα εξακολουθεί να μην μου αρέσει αν και το κομμάτι της διαδρομής εκεί είχε ενδιαφέρον. Στη βόλτα είχαμε τρεις αβαρίες, δύο εξατμίσεις που αποφάσισαν να αυτονομηθούν, και ένα λάστιχο.
Ο αγώνας ράλλυ μας έκοψε την διαδρομή και μας αποσυντόνισε λίγο. Βασικά ευτυχώς που δεν βρεθήκαμε μέσα στην ειδική με κανά αγωνιστικό να έρχεται τεζα απ' την αντίθετη. (Το έχει πάθει φίλος πριν χρόνια).
Μια προσπάθεια για καφέ στα Βίλια απέτυχε λόγω απίστευτου κόσμου. Εκατοντάδες μηχανές, οικογένειες με παιδάκια, κανονικό πανυγήρι.

Γύρισα ασφάλτινα από Οινόη, Πύλη, Χασιά.
Και τελικά έφτασα σπίτι μόνο με την μυρωδιά στα ρουθούνια απ' τα κοψιδία, κοντοσούβλια και κοκορέτσια.

Να σας πω, δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι. Στην επόμενη πρώτα θα συμφωνήσουμε την ταβέρνα και μετά την διαδρομή.

.
cc297748017613ab9295d6f2ec13aabb.jpg

Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στα κανάκια Σαλαμίνας , η παραλία είναι αρκετά καλή για το καλοκαίρι , διότι είναι κοντά στην Αθήνα , κ έχει κ μια καβάντζα μέσα στα πεύκα κ από κάτω μικρός κόλπος , για κάμπινγκ .. περάσαμε με τα μηχανάκια από πάνω , από το σημείο αυτό

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ενώ με την λάσπη στον καβάλο και το νοτισμενο κλαράκι με υγρασία να σου πιτσιλαει το μουτράκι,είσαι καλά....

Λελος ρε φούστη μου... Δεν έχω λόγια...

:mooning::roflmao::roflmao::roflmao:
Ναι ρε! Προτιμώ πιο υγρές καταστάσεις.... :allk:

Ευχαριστώ για την παρέα. Είχα καιρό να βγω βόλτα στα χώματα με το Άφρικα και το ευχαριστήθηκα παρότι ήταν πολύ σαθρό το τερέν.

Δεν ολοκληρώσαμε τη διαδρομή γιατί πέσαμε σε ειδική αγώνα με ιχ αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Τα πρώτα χιλιόμετρα μετά τα Μέγαρα μου φάνηκαν απίστευτα βαρετά.

Η διαδρομή γενικά ήταν ας πούμε οκ. Στην Σαλαμίνα κάναμε τη hard και είχε κάποιο ενδιαφέρον τουλάχιστον για τα μεγάλα τα βαριά. Για τα εντουράκια ήταν τόσο-όσο με 2-3 μονοπάτια. Η Σαλαμίνα έχει πολύ ωραία εντουράδικα μονοπάτια αλλά δεν είχα κάνει ποτέ ονοφαδα και αν ήταν πιο βαρύ το τερέν θα ήταν σίγουρα καλύτερα.

Στην επόμενη βόλτα να φροντίσουμε να έχει φαγητό, έχει δίκιο ο Αντουάν. Τόσες θερμίδες κάψαμε... Στα Βίλια γινόταν της Πόπης από μηχανές και δεν μου άρεσε καθόλου να κάτσω για καφέ εκεί.

Στην επόμενη με το καλό με σπέσιαλ καφεδάκι και φαγητό. Έχω κάτι στο μυαλό μου. Χάρηκα πολυ που σας είδα .

Ήταν εξαιρετική η βόλτα! Με το καλό η επόμενη.

Ήταν εξαιρετική η βόλτα! Με το καλό η επόμενη.

Εσύ στο τσακ μου γλύτωσες στο να δοκιμάσω το Mt... :sneaky:

Πες την αλήθεια σε τρόμαξε η μικρή κύστη μου! Στην επόμενη όλο δικό σου.

Πες την αλήθεια σε τρόμαξε η μικρή κύστη μου! Στην επόμενη όλο δικό σου.

εχει συνηθίσει απο άλλους (ονοματα δεν λεμε) :ha

Μάλλον το MT την γλύτωσε (για την ώρα...):friend:

Kαι γω θέλω να κάνω βόλτα το 450 αλλά βαριέμαι τα modes, τα traction και τα abs βάλε βγάλε όλη την ώρα. Νομίζω πως έχει τέτοια κοκοψίνια το cf.

Με το Άφρικα μια μίζα και φύγαμε. Όταν το Άφρικα τα φτύσει και πάει να συναντήσει τον δημιουργό του θα ήθελα κάτι σαν το ΜΤ 450.

Kαι γω θέλω να κάνω βόλτα το 450 αλλά βαριέμαι τα modes, τα traction και τα abs βάλε βγάλε όλη την ώρα. Νομίζω πως έχει τέτοια κοκοψίνια το cf.

Με το Άφρικα μια μίζα και φύγαμε. Όταν το Άφρικα τα φτύσει και πάει να συναντήσει τον δημιουργό του θα ήθελα κάτι σαν το ΜΤ 450.
Κωστή με τη πρώτη ευκαιρία σε καμία γύρα που θα κάνουμε να το πάρεις βόλτα να δεις... δεν κάνει παπάδες αλλά για το χαρακτήρα του είναι αρκετά διασκεδαστικό !!
και εν κινήσει να είσαι αν βάλεις νεκρά το απενεργοποιεις από ένα κουμπάκι στο αριστερό σου χέρι το ads και το traction στον πίσω τροχό και τούμπαλιν !!

Κωστή με τη πρώτη ευκαιρία σε καμία γύρα που θα κάνουμε να το πάρεις βόλτα να δεις... δεν κάνει παπάδες αλλά για το χαρακτήρα του είναι αρκετά διασκεδαστικό !!
και εν κινήσει να είσαι αν βάλεις νεκρά το απενεργοποιεις από ένα κουμπάκι στο αριστερό σου χέρι το ads και το traction στον πίσω τροχό και τούμπαλιν !!

:friendship:
Είναι καλή επιλογή και θα ήθελα να δω τι λέει.

Ωραίο αυτό με το κουμπάκι.

Back
Top Bottom