Ενώ με την λάσπη στον καβάλο και το νοτισμενο κλαράκι με υγρασία να σου πιτσιλαει το μουτράκι,είσαι καλά....Aν εξαιρέσεις την σκόνη,
Τώρα μιλάς σωστά!!!.......Να σας πω, δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι. Στην επόμενη πρώτα θα συμφωνήσουμε την ταβέρνα και μετά την διαδρομή.
Πολύ ωραία ήταν σήμερα, πράγματι είχε πάρα πολύ σκόνη, η Σαλαμίνα εξακολουθεί να μην μου αρέσει αν και το κομμάτι της διαδρομής εκεί είχε ενδιαφέρον. Στη βόλτα είχαμε τρεις αβαρίες, δύο εξατμίσεις που αποφάσισαν να αυτονομηθούν, και ένα λάστιχο.
Ο αγώνας ράλλυ μας έκοψε την διαδρομή και μας αποσυντόνισε λίγο. Βασικά ευτυχώς που δεν βρεθήκαμε μέσα στην ειδική με κανά αγωνιστικό να έρχεται τεζα απ' την αντίθετη. (Το έχει πάθει φίλος πριν χρόνια).
Μια προσπάθεια για καφέ στα Βίλια απέτυχε λόγω απίστευτου κόσμου. Εκατοντάδες μηχανές, οικογένειες με παιδάκια, κανονικό πανυγήρι.
Γύρισα ασφάλτινα από Οινόη, Πύλη, Χασιά.
Και τελικά έφτασα σπίτι μόνο με την μυρωδιά στα ρουθούνια απ' τα κοψιδία, κοντοσούβλια και κοκορέτσια.
Να σας πω, δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι. Στην επόμενη πρώτα θα συμφωνήσουμε την ταβέρνα και μετά την διαδρομή.
.![]()
Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ρε! Προτιμώ πιο υγρές καταστάσεις....Ενώ με την λάσπη στον καβάλο και το νοτισμενο κλαράκι με υγρασία να σου πιτσιλαει το μουτράκι,είσαι καλά....
Λελος ρε φούστη μου... Δεν έχω λόγια...
![]()

Ήταν εξαιρετική η βόλτα! Με το καλό η επόμενη.
Πες την αλήθεια σε τρόμαξε η μικρή κύστη μου! Στην επόμενη όλο δικό σου.Εσύ στο τσακ μου γλύτωσες στο να δοκιμάσω το Mt...![]()
Πες την αλήθεια σε τρόμαξε η μικρή κύστη μου! Στην επόμενη όλο δικό σου.

Μάλλον το MT την γλύτωσε (για την ώρα...)Εσύ στο τσακ μου γλύτωσες στο να δοκιμάσω το Mt...![]()

Μάλλον το MT την γλύτωσε (για την ώρα...)![]()
Κωστή με τη πρώτη ευκαιρία σε καμία γύρα που θα κάνουμε να το πάρεις βόλτα να δεις... δεν κάνει παπάδες αλλά για το χαρακτήρα του είναι αρκετά διασκεδαστικό !!Kαι γω θέλω να κάνω βόλτα το 450 αλλά βαριέμαι τα modes, τα traction και τα abs βάλε βγάλε όλη την ώρα. Νομίζω πως έχει τέτοια κοκοψίνια το cf.
Με το Άφρικα μια μίζα και φύγαμε. Όταν το Άφρικα τα φτύσει και πάει να συναντήσει τον δημιουργό του θα ήθελα κάτι σαν το ΜΤ 450.
Κωστή με τη πρώτη ευκαιρία σε καμία γύρα που θα κάνουμε να το πάρεις βόλτα να δεις... δεν κάνει παπάδες αλλά για το χαρακτήρα του είναι αρκετά διασκεδαστικό !!
και εν κινήσει να είσαι αν βάλεις νεκρά το απενεργοποιεις από ένα κουμπάκι στο αριστερό σου χέρι το ads και το traction στον πίσω τροχό και τούμπαλιν !!
