Χελιώτης, Attica ADV Tour 2026 (25/1/26)

Kαι γω θέλω να κάνω βόλτα το 450 αλλά βαριέμαι τα modes, τα traction και τα abs βάλε βγάλε όλη την ώρα. Νομίζω πως έχει τέτοια κοκοψίνια το cf.

Με το Άφρικα μια μίζα και φύγαμε. Όταν το Άφρικα τα φτύσει και πάει να συναντήσει τον δημιουργό του θα ήθελα κάτι σαν το ΜΤ 450.
Tenere είναι για σένα !

Κωστή με τη πρώτη ευκαιρία σε καμία γύρα που θα κάνουμε να το πάρεις βόλτα να δεις... δεν κάνει παπάδες αλλά για το χαρακτήρα του είναι αρκετά διασκεδαστικό !!
και εν κινήσει να είσαι αν βάλεις νεκρά το απενεργοποιεις από ένα κουμπάκι στο αριστερό σου χέρι το ads και το traction στον πίσω τροχό και τούμπαλιν !!
Απόστολέ απενεργοποιείται κανονικά και με κίνηση με οποιαδήποτε ταχύτητα μέσα. Επίσης παίζει και η κλασική λύση, πριν από κάθε βόλτα βγάλε την ασφάλεια και τα έχεις όλα στο off (abs μπροστά - πίσω, trc) και μόνιμα.

Απόστολέ απενεργοποιείται κανονικά και με κίνηση με οποιαδήποτε ταχύτητα μέσα. Επίσης παίζει και η κλασική λύση, πριν από κάθε βόλτα βγάλε την ασφάλεια και τα έχεις όλα στο off (abs μπροστά - πίσω, trc) και μόνιμα.
όσες φορές είμαι σε κίνηση με ταχύτητα στο κιβώτιο και έχω προσπαθήσει να το βγάλω ή να το βάλω μετά από δύο τρία δευτερόλεπτα ξαναγυρνάει στην προηγούμενη κατάσταση του !!
με έβαλες όμως σε σκέψεις και θα ξαναπειραματιστω ...αφορμή για βόλτα δηλαδή :roflmao: :roflmao:

......με έβαλες όμως σε σκέψεις και θα ξαναπειραματιστω ...αφορμή για βόλτα δηλαδή :roflmao: :roflmao:
Μέχρι το.... Σουφλί, λες να έχεις προλάβει να τελειώσεις το πείραμα σου;;; :roflmao:

Μέχρι το.... Σουφλί, λες να έχεις προλάβει να τελειώσεις το πείραμα σου;;; :roflmao:
πιστεύω ότι είναι μια χαρά ...νομίζω θα έχει βγει πόρισμα... αλλιώς όταν γυρίσω θα κάνω μια γύρα το τετράγωνο :roflmao: :roflmao:

Tenere είναι για σένα !

Ναι αλλά με 6000 το cf κούτα ενώ τενερε από 8.000 και πάνω και θέλει ψάξιμο να βρεθεί κάτι καλό.

Αυτός ο Χελιώτης , σαν τον Λιαντινη είναι , σε σπηλιές σε βουνά ,μένει κ βγάζει όλο διαδρομές ;

το mt450 CF μοτο , έχει γίνει best seller Ελλάδα για αυτές τιΣ εκδρομές κοντά στην αττική είναι αστέρι

Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top Bottom