Χωμάτινο μάθημα level 1, με τον Δημήτρη Χελιωτη

Δεν τω μεταξύ με αφορμή αυτό έχω φάει μια φλασιά τώρα, δεν έχω οργανωθεί με εργαλεία κλπ.
Ντροπή!

Δεν τω μεταξύ με αφορμή αυτό έχω φάει μια φλασιά τώρα, δεν έχω οργανωθεί με εργαλεία κλπ.
Πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα για εργαλεία και μου είπε πως δεν χρειάζεται

Θα πάρω ένα φαστ η μία σαμπρέλα αν την βρω τουλάχιστον.

Κατά τα λοιπά φαντάζομαι νερό και φαγητό να πάρουμε... Όχι την συνταγή για διάρροια του Aldebaran όμως

εσυ γιατί μπλέκεις με όλα αυτά...?:thinking:

Θα πάρω ένα φαστ η μία σαμπρέλα αν την βρω τουλάχιστον.

Κατά τα λοιπά φαντάζομαι νερό και φαγητό να πάρουμε... Όχι την συνταγή για διάρροια του Aldebaran όμως
Αυριο λογικα σε ενα σημειο θα πατε για εξασκηση.
Την Κυριακη θα εχει βολτα με καποια χλμ

Μόλις έβγαλα σαμπρέλα..άντε να δούμε

Δυστυχώς τρύπησα τη δεύτερη σαμπρέλα.Μου είπε ο φίλος Παντελής για 24 Ώρο βουλκανιζατέρ κάπου μεταμόρφωση.. Ξέρει κάποιος κάτι;Κατεβαίνω Αθήνα με τη ροδα

Όλα καλά..Πετάχτηκα μέχρι Ομόνοια..άλλαξα σαμπρέλα..ξαναπήγα Σχηματάρι..και ξαναγύρισα Athens!
Παντελή σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.Ελπιζω να τα πουμε κ από κοντά..

Δεν μπορώ να πω, το γαμωτ έχω προλάβει να το πω πολλές φορές.

Γράψτε εντυπώσεις μόλις πάτε σπίτι.

Εγώ αποχώρησα νωρίς.. δυστυχώς μια χαζοπτωση με ανάγκασε να εγκαταλείψω.
Μέχρι τη στιγμή που πρόλαβα έχω να πω ότι ο Δημήτρης είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει αλλά είναι επίσης και ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Τον ευχαριστώ πολύ για όσα προλάβαμε να δούμε και ευχαριστώ πολύ και τα άλλα παιδιά της παρέας.
Ένα μπράβο κ σε εσάς που το οργανώσατε..Καλή συνέχεια στα παιδιά

Εγώ αποχώρησα νωρίς.. δυστυχώς μια χαζοπτωση με ανάγκασε να εγκαταλείψω.
Μέχρι τη στιγμή που πρόλαβα έχω να πω ότι ο Δημήτρης είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει αλλά είναι επίσης και ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Τον ευχαριστώ πολύ για όσα προλάβαμε να δούμε και ευχαριστώ πολύ και τα άλλα παιδιά της παρέας.
Ένα μπράβο κ σε εσάς που το οργανώσατε..Καλή συνέχεια στα παιδιά
Ελπίζω να μην χτύπησες φιλε

Λίγο αστράγαλο..
Συμβαίνουν κ αυτά.
Ελπίζω να είμαι κομπλέ για την επόμενη

Περαστικά εύχομαι....
Από νωρίς δεν σε ''πήγε'' αυτό το μάθημα.....

Το πρώτο μάθημα που πήρα από αυτή τη βόλτα είναι ότι πρέπει να είσαι σε καλή κατάσταση και ξεκούραστος..Εχθές έφαγα "παλτό"με το λάστιχο..Ξεμπερψα 03:00 το πρωί..Και λιγοοο το προχωρημένο της ηλικίαςσυντέλεσαν στο να τη φάω τη σαβουρα μου..

Koutalianos

Περαστικα φίλε!
Όλα στο πρόγραμμα είναι!

:friendship:

Το πρώτο μάθημα που πήρα από αυτή τη βόλτα είναι ότι πρέπει να είσαι σε καλή κατάσταση και ξεκούραστος..Εχθές έφαγα "παλτό"με το λάστιχο..Ξεμπερψα 03:00 το πρωί..Και λιγοοο το προχωρημένο της ηλικίαςσυντέλεσαν στο να τη φάω τη σαβουρα μου..

Δεν σε ήθελε με τίποτα η όλη φάση! Με τίποτα όμως.......

Back
Top Bottom