Χωμάτινο μάθημα level 1, με τον Δημήτρη Χελιωτη

Την Κυριακή ξεχάστηκα
Τελικά εδώ μπλέξει τα nick name και το δικό σου/εσύ είσαι με το μαγικό τρανσαλπ; Την επόμενη φορά θέλουμε name tags, δεν μπορεί, αν τα βλέπω όλη την ημέρα θα τα θυμηθώ σωστά

H πρώτη "αλάνα" του Σαββάτου

1.jpg

Στάση για ανασυγκρότηση, λίγο πριν μας αφήσει το africa

2.jpg

Σύσκεψη, πως ανεβαίνει η ανηφόρα

3.jpg

Το κουκλί 990

4.jpg

Αλάνα Β, πως το στρίβουν το παπόρι

5.jpg

Αλάνα the third κοντρολ

6.jpg

7.jpg

Το GS του γιατρού πάει να ανοίξει δρόμο να περάσουν οι υπόλοιποι

8.jpg

Που ακολουθούν προς το ποτάμι

9.jpg

Κυριακή πρωί

10jpg.jpg

Μαλακό χώμα, θέλει γκαζ. Που τελικά ΟΤΑΝ το εμπιστευτείς και ανοίξεις το ρημάδι, γαντζώνει το μπροστινό και μπαίνει καλύτερα. Μία φορά το κατάφερα; Δύο; Τις υπόλοιπες κέρδισε η αντίδραση επιβίωσης.

11.jpg

Τα άλογα που λείπουν από το τρανσαλπ

12.jpg

Τελευταία στάση, ανάμεσα στις πετρώδεις διαδρομές. Τελειώνει το μαρτύριο; "έχουμε 45 λεπτά τουλάχιστον" λέει ο γιατρός.

13.jpg

ΒρωμοTROLL ετών οκτώ "τώρα που είδαμε τις φωτογραφίες, δεν βάζεις ξανά τα βίντεο που πέφτεις να γελάσουμε;"

Να δεις που κάτι τέτοιο θα είχαν πει στον Ηρώδη κάποτε.

Ανεβαζω διαφορα αποσπασματα απο τα βιντεο που τραβηξα, για την ωρα ενα προχειρο με το πιστακι που καναμε εκει που λεει ο Γιαννης για το μαλακο χωμα.
Οντως με γκαζι γατζωνει το λαστιχο, τελειως αντιθετο με το ενστικτο που σου λεει κοψε κοψε ΚΟΟΟΨΕΕΕ!

Το "ω ρε" στο τελος ειναι απο την εκπληξη μου που κατεβαζοντας ταχυτητα με ταυτοχρονο ανοιγμα στο γκαζι , το μηχανακι απλα πηγε τρενο!

ΒρωμοTROLL ετών οκτώ "τώρα που είδαμε τις φωτογραφίες, δεν βάζεις ξανά τα βίντεο που πέφτεις να γελάσουμε;"

Να δεις που κάτι τέτοιο θα είχαν πει στον Ηρώδη κάποτε.

the choice is yours, post it if you dare :p:ok:

H πρώτη "αλάνα" του Σαββάτου

1.jpg

Στάση για ανασυγκρότηση, λίγο πριν μας αφήσει το africa

2.jpg

Σύσκεψη, πως ανεβαίνει η ανηφόρα

3.jpg

Το κουκλί 990

4.jpg

Αλάνα Β, πως το στρίβουν το παπόρι

5.jpg

Αλάνα the third κοντρολ

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Που ακολουθούν προς το ποτάμι

9.jpg

Κυριακή πρωί

10jpg.jpg

Μαλακό χώμα, θέλει γκαζ. Που τελικά ΟΤΑΝ το εμπιστευτείς και ανοίξεις το ρημάδι, γαντζώνει το μπροστινό και μπαίνει καλύτερα. Μία φορά το κατάφερα; Δύο; Τις υπόλοιπες κέρδισε η αντίδραση επιβίωσης.

11.jpg

[QUOTE="

8.jpg

:haΝα πω ότι δεν το σκέφτηκα όταν τα είδα μπροστά μου;

12.jpg

QUOTE]
:ha νομίζω πως πρέπει να άφησα και εγώ μερικά.

Εύγε σε όλους

νομίζω πως πρέπει να άφησα και εγώ μερικά.
Πραγματικά σε χάρηκα, τα παραπάνω άλογα δεν ξέρω αν τα χρειάζεσαι, αναρτήσεις θα βοηθήσουν περισσότερο.

Ρε γμτ... Μετά το μπέρδεμα με το δικό σου nickname, νομίζω ότι μπέρδεψα και το παλικάρι με το 690. Ποιός ήταν τελικά; (κοίταξα την λίστα στην πρώτη σελίδα για βοήθεια, αλλά μάλλον τα μπέρδεψα χειρότερα).

Πραγματικά σε χάρηκα, τα παραπάνω άλογα δεν ξέρω αν τα χρειάζεσαι, αναρτήσεις θα βοηθήσουν περισσότερο.

Ρε γμτ... Μετά το μπέρδεμα με το δικό σου nickname, νομίζω ότι μπέρδεψα και το παλικάρι με το 690. Ποιός ήταν τελικά; (κοίταξα την λίστα στην πρώτη σελίδα για βοήθεια, αλλά μάλλον τα μπέρδεψα χειρότερα).

ο Giwrgos ειναι με το 690.

Εύγε σε όλους
Άμα ξεβαρεθω και βάλω τακάκια στο μηχανάκι, γιατί δεν έχω πίσω τίποτα και δεν φρενάρει και φοβάμαι να το ανοίξω, να κανονίσουμε ένα Καντήλι.

Νομίζω πρώτα θέλει φρένα :roflmao:.

Κατάλαβα, θα σε πιάνουν μόνο με ελικόπτερο...

Ανεβαζω διαφορα αποσπασματα απο τα βιντεο που τραβηξα, για την ωρα ενα προχειρο με το πιστακι που καναμε εκει που λεει ο Γιαννης για το μαλακο χωμα.
Οντως με γκαζι γατζωνει το λαστιχο, τελειως αντιθετο με το ενστικτο που σου λεει κοψε κοψε ΚΟΟΟΨΕΕΕ!

Το "ω ρε" στο τελος ειναι απο την εκπληξη μου που κατεβαζοντας ταχυτητα με ταυτοχρονο ανοιγμα στο γκαζι , το μηχανακι απλα πηγε τρενο!
Όλη αυτή η φασαρία για να καταλήξουμε σε αυτό??

Η κατάληξη είναι "άστο να τσουλήσει μωρή ανάπηρη" κανονικά.

Doc.DD μπροστα με το GS με anakee adventure ΚΑΙ μπαγκαζιερα! Ακολουθει ο dkom και τελευταιος και καταιδρωμενος εγω. :ha

Doc.DD μπροστα με το GS με anakee adventure ΚΑΙ μπαγκαζιερα! Ακολουθει ο dkom και τελευταιος και καταιδρωμενος εγω. :ha

Αφού δεν έφυγε πάνω από το γελαδι το παλιόκουτο, να έχουμε άλλα

Καλημέρα παλικάρια, εγώ είμαι ο 690.Ευχαριστω για το ΣΚ όλη την παρέα.

Βγαλτην αυτή τη ρημάδα τη μπαγκαζιερα επιτελους!

Εκτός απο την ατυχής προσπάθεια του Γιάννη - amyroukai, μήπως έγραψε κανείς τις διαδρομές σε gpx;

Επειδή όλοι συμφωνούμε οτι η εξάσκηση είναι το ζητούμενο και την Κυριακή δείχνει να έχει καλό καιρό, ψήνεται κανείς να επαναλάβουμε κάποια κομμάτια;
Άμα είναι να αγοράσω και τις απαραίτητες μπότες.

Back
Top Bottom