Ναι,αλλα ηταν χωματαδα,Τωρα να παω Καλαματα-Θηβα ασφαλτο και μετα δυο μερες 60-70% ασφαλτο και μετα Θηβα -Καλαματα ασφαλτο...Τι είναι για εσένα ρε KORAX αυτό?
Εσύ ήρθες Αθήνα για 2 ώρες χωματαδα πέρσι κ μας τρελανες.
Φόρτωσε το !!!Ναι,αλλα ηταν χωματαδα,Τωρα να παω Καλαματα-Θηβα ασφαλτο και μετα δυο μερες 60-70% ασφαλτο και μετα Θηβα -Καλαματα ασφαλτο...
Μηπως ερχεται καποιος Πελλοπονησιος και απο Αρτοτινα να κατεβουμε Ναυπακτο Πελλοπονησο ?
Μα να σου πω ,αν δεν βρω κανεναν για καθοδο απο Ναυπακτο αυτο θα κανωΦόρτωσε το !!!
Αφου εχεις σπιτι Πατρα...και στο πανε και στο ελα...γιατι το δυσκολευεις...μπυρες πινεις σουβλακια τρως...Ναι,αλλα ηταν χωματαδα,Τωρα να παω Καλαματα-Θηβα ασφαλτο και μετα δυο μερες 60-70% ασφαλτο και μετα Θηβα -Καλαματα ασφαλτο...
Μηπως ερχεται καποιος Πελλοπονησιος και απο Αρτοτινα να κατεβουμε Ναυπακτο Πελλοπονησο ?
Αφου εχεις σπιτι Πατρα...και στο πανε και στο ελα...γιατι το δυσκολευεις...μπυρες πινεις σουβλακια τρως...
Αφου εχεις σπιτι Πατρα...και στο πανε και στο ελα...γιατι το δυσκολευεις...μπυρες πινεις σουβλακια τρως...
Μαθο ευχαριστω πολυ για την προσφορα.
Καμια χοντρη δεν θα παει?
Τις θελω και γω καιρο αυτες τις διαδρομες.
Που υπογράφω??Εγώ να δεις ! Αλλά να κατέβω τώρα λόγω δουλειάς και μόνο μιας διανυκτερευσης δύσκολα!
Σκεφτόμαστε με τον @Adventurous dreamer να το κάνουμε τρίμερο-τετραήμερο στις 12-15 Οκτωβρίου !
2 χοντρές !!
Τι λες?
Που υπογράφω??
Και μια Καλιακουδα μέσα και κανένα πάντα βρέχει και ανέβασμα μέχρι Άγραφα! Και μετά σπάει το team για σπίτι του ο καθένας!
P.S : 1) θα χρειαστείς σκοινάκι !
2) Ψήνω και τον @mitch για τότε! 4 χοντρές!
Και μια Καλιακουδα μέσα και κανένα πάντα βρέχει και ανέβασμα μέχρι Άγραφα! Και μετά σπάει το team για σπίτι του ο καθένας!
P.S : 1) θα χρειαστείς σκοινάκι !
2) Ψήνω και τον @mitch για τότε! 4 χοντρές!
Αν παμε εμεις οι τρεις βολτα, θα πεσουν οι σερβερς, θα μας μπαναρει το ινσταγκραμ και θα αδιασει το βενζιναδικο στο Κρεντη.Ρε ξεκολλα.
Αυτο συζηταγα πριν λιγο.
Οτι πρεπει να παω και Πανταβρεχει..
χαχαχαχα...
Θα ψησω και γω αλλη 1 χοντρη..!
καντες 5..!
Ακυρο το PS 1...
Σε παραπέμπω στην υπογραφή μου.
Αποστολη @Carooly συγνωμη για την παρενθεση μας.
Αποστόλη @Carooly, η βόλτα θα γίνει ?...έλειπα και έχω χάσει επεισόδια...
Αν μαζευτουμε εστω και δυο ( εγω και αλλος ενας) θα γινει. Δηλωστε συμμετοχηΑποστόλη @Carooly, η βόλτα θα γίνει ?...έλειπα και έχω χάσει επεισόδια...
Κ πολυ καλα θα κάνετε!!!!:l2:Αν μαζευτουμε εστω και δυο ( εγω και αλλος ενας) θα γινει. Δηλωστε συμμετοχη