ρουλεμαν τροχων και τιμονιου , αλλαγη + εργασιαρε μπαγασάκο, συνεργείο έπρεπε να ανοίξεις να βγάζεις βολτίτσες "για όλους" και μετά να τα κονομάς
ρουλεμαν τροχων και τιμονιου , αλλαγη + εργασιαρε μπαγασάκο, συνεργείο έπρεπε να ανοίξεις να βγάζεις βολτίτσες "για όλους" και μετά να τα κονομάς
Το έκανες "μοτάρδ";;;Με τη βροχουλα και τη λασπούλα στο βούντημα θα δείτε και πως είναι τα μηχανάκια σας με 120 /190 λάστιχο
Στάλθηκε από το SM-A725F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
βρε αλλού θα πατάει αλλού θα βρίσκετεΜε τη βροχουλα και τη λασπούλα στο βούντημα θα δείτε και πως είναι τα μηχανάκια σας με 120 /190 λάστιχο
Στάλθηκε από το SM-A725F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Φωμας θα ρίξει 4 κούτσουρα στο τζάκι, θα πάρει 1 1/5 κιλό ξηροκαρπια 1 μπουκάλι ρακί Μυρτώ, θα απλώσει και μια γάτα στα γόνατα να τα κραταει ζεστα και θα περιμένει με αγωνία την ανάρτηση του προσκλητήριου παροντων να μάθει τους επιζήσαντεςΑν ερθει ο Θωμας θα ερθω κι εγω
καλή ανάρρωση φιλε!Ο Φωμας θα ρίξει 4 κούτσουρα στο τζάκι, θα πάρει 1 1/5 κιλό ξυροκαρπια 1 μπουκάλι ρακί Μυρτώ, θα απλώσει και μια γάτα στα γόνατα να τα κραταει ζεστα και θα περιμένει με αγωνία την ανάρτηση του προσκλητήριου παροντων να μάθει τους επιζήσαντες
Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φχαριστώ αρχοντα βροχοπνιχτηκαλή ανάρρωση φιλε!
Περαστικα και αγυριστα!Ο Φωμας θα ρίξει 4 κούτσουρα στο τζάκι, θα πάρει 1 1/5 κιλό ξηροκαρπια 1 μπουκάλι ρακί Μυρτώ, θα απλώσει και μια γάτα στα γόνατα να τα κραταει ζεστα και θα περιμένει με αγωνία την ανάρτηση του προσκλητήριου παροντων να μάθει τους επιζήσαντες
Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε ναι, φαντάζομε γλύτωσα την πλάκα που με ανατριχιά.Περαστικά να είναι φίλε.
Καρπιαίο σύνδρομο?
Από την πλάκα δνς γλυτώνει κανείςΕ ναι, φαντάζομε γλύτωσα την πλάκα που με ανατριχιά.
ευχαριστω αρχοντα αναποφάσιστεΠεραστικά σύντροχε Θωμά!!!
Τελευταία με βλέπω αποφασισμένο και τρομάζω!ευχαριστω αρχοντα αναποφάσιστε
Εκτός κ αν πάει ΡιτσώναΑπό την πλάκα δνς γλυτώνει κανείς