Ε, οχι και αληταμπουρας....Λοιπόν....
Να ευχαριστήσουμε αυτόν τον αληταμπουρα τον Padis καταρχάς για την ωραία βόλτα.
Το πρωί πριν ξεκινήσουμε έχω στείλει μύνημα στον Χρήστο ....ότι θα πέσει πολύ σεξ στην βόλτα.
Και φυσικά έπεσα μέσα.
Μονοπαταδα και περάσματα για καθαρόαιμα enduro μηχανάκια, με τον Μήτσο να έχει εντελώς ακατάλληλα λάστιχα και τον Γκάντι να μην χωράει σε κάποια σημεία, λόγω πλαϊνης καγκελαρίας.
Στο τελείωμα της βόλτας μπήκαμε σε ένα κομμάτι που το λένε μαυροσουβαλα, γεμάτο σήμανση για αγώνες enduro.
Ο Μήτσος να ρίχνει καντήλια που μπήκαμε εκεί μέσα και κάτι πιτσι που συναντήσαμε πάνω στο μονοπάτι, να με ρωτάνε...που πάω με αυτό το πράμα εκεί?
Ο στόχος του Παντελή του ψυχακια ήταν να αφήσουμε τα κοκκαλακια μας εκεί μέσα...ήταν ξεκάθαρος .
Δεν τα κατάφερε φυσικά, γιατί δεν σκέφτηκε ότι ανήκουμε στην βλαμμενη γενιά της δεκαετίας του ροκ.
Ελπίζω να κατάλαβε ότι πρέπει να ξαναμπλεξουμε εκεί μέσα με τις πρώτες λάσπες.
Δυστυχώς από φωτό λίγα πράγματα, γιατί απλά δεν σταματουσαν πουθενά τα όργια.
Ο υπεύθυνος
![]()
advphone
προτεινω να αλλαχθει το nickname του, ακόμα και παρά τη θέληση του, σε "Nioras Real Estate"Πωλήσεις οικοπέδων ο Χρήστος ο Μαραγκός
![]()
![]()
advphone
Δεν φτάνει που πάω για αναγνώριση, μην πας μπροστά με το θεριό, κυλήσεις μέχρι την θάλασσα, και χαλάσεις δεύτερη βόλτα σε δύο βδομάδες. βγάζεις και γλώσσα.προτεινω να αλλαχθει το nickname του, ακόμα και παρά τη θέληση του, σε "Nioras Real Estate"
Καλημέρα, καλή εβδομάδα !
Κοίτα Χρήστο, μην είσαι άδικος...Δεν φτάνει που πάω για αναγνώριση, μην πας μπροστά με το θεριό, κυλήσεις μέχρι την θάλασσα, και χαλάσεις δεύτερη βόλτα σε δύο βδομάδες. βγάζεις και γλώσσα.
Αισχοτατον αίσχος.
Καλημέρα τεντυμποηδες ! επλυνα το μεκανακι είναι πενα ... να κάνουμε κάτι πιο αντρικό στην επόμενη ...παω να πλύνω να δω τι γρατζουνιές εκανα, με τους τεντυμποηδες που εμπλεξα σήμερα ...![]()
Ναι... το ίδιο αλλά από εκεί που θέλω εγώ !Καλημέρα τεντυμποηδες ! επλυνα το μεκανακι είναι πενα ... να κάνουμε κάτι πιο αντρικό στην επόμενη ...![]()
Εγώ θα έρθω με τα πόδια, δεν ξανακαθομαι σκούπαΚαλημέρα τεντυμποηδες ! επλυνα το μεκανακι είναι πενα ... να κάνουμε κάτι πιο αντρικό στην επόμενη ...![]()
Λοιπόν... αν το καλοκοτάξεις δεν ήσουν σκούπα...Εγώ θα έρθω με τα πόδια, δεν ξανακαθομαι σκούπα
Χελόου.Λοιπόν... αν το καλοκοτάξεις δεν ήσουν σκούπα...
Αφού είχε κατακάτσει μέχρι και η σκόνη την ώρα που πέρναγες...![]()
δεν ήταν η καλή η Νουρένα η πειραιώτικη, δεν αξίζει.Η σκόνη ήταν προσφορά της διοργάνωσης? Να ξεκουνηθώ την επόμενη...
Αλλα μου έλεγες στο βουνό, αλλά μίλα μου βρώμικα....πρόστυχεΛοιπόν... αν το καλοκοτάξεις δεν ήσουν σκούπα...
Αφού είχε κατακάτσει μέχρι και η σκόνη την ώρα που πέρναγες...![]()
εε ναι... μην ξαναπάμε εκεί που θελαμε εμείς ...Ναι... το ίδιο αλλά από εκεί που θέλω εγώ !![]()
Πότε θα πας?ποιο καλο παιδι θα μου πει/στειλει καποια διαδρομη εντος αττικης για να την κάνω με σκοπό να ξεσκουριασω?
Αρα με
Ευκολο προς μέτριο δείκτη.
Αρα,
Στα εδώ κοντά..Πεντελη/Υμηττο/Βαρυμπομπη κτλ..Οχι προς Γερανεια κτλ..
- Οχι πολυ κοτρωνα.
- Οχι μονοπάτοειδή.