Postman
Head of Neuroscience, Psychology & Medicine
Λυσσαξα ΣΕ λέω, η Βλάχα μας άνοιξε την όρεξη!!!Δεν "κρατιέσαι"" ......τι να σε κάνω που είσαι μακριά ....
Καλά να περάσετε![]()
Λυσσαξα ΣΕ λέω, η Βλάχα μας άνοιξε την όρεξη!!!Δεν "κρατιέσαι"" ......τι να σε κάνω που είσαι μακριά ....
Καλά να περάσετε![]()
09:30 θα ειμαι κι εγωΑυριο πρωί 9:30 θα είμαι στο σημείο που ειπαμε παραπάνω, αν έρθει κανένας τέτοια ώρα ας το γράψει να ξέρω να περιμένω!!!![]()
Παμε την αλλη στα χωματα του Μαθο.....να μας δειξετε τι μαθατεΧαρηκα που τα ειπαμε σημερα. Όντως θελει περισσότερη προσοχη για τους ποδηλατες κυριως.
Μπραβο σε ολους και ιδιαιτερα στον Δημητρη που ηταν με ασφαλτινα λαστιχα και στον Λαμπρο που ηρθε κατευθειαν απ τη δουλεια.
Η διαδρομη ηταν κοινη, αλλα 4-5 εξτρα παρακαμψεις θα τις καναμε αν ειμασταν μονο μικρα. Η παρεα μετραει.
Οσο οι purodouroi το ''μελετανε'', εμεις θα βολταρουμε!!![]()
Σαββατο πρωι θα ειμαι ΒαρυμπομπηΑν ερθει και καποιος που ξερει τα κατατοπια μια χαρα θα περασουμε. Εχει πολλη ζεστη, αλλα σκ ειμαι ελευθερος αν κανονιστει βολτα
Προβλεπονται 40αρια, αλλα εγω εστω και για καφε (και για να δω αυτα τα πιστακια) ερχομαι. Γραψε σημειο συναντησης και ωρα να ξερει οποιος θελει να ακολουθησει. Θα ερθω σιγουρα, αλλα τελευταια στιγμη θα αποφασισω αν θα ερθω για προπονηση η για βολτα.Σαββατο πρωι θα ειμαι Βαρυμπομπη
Αν κανονιστει κατι, πηγαινουμε παρεα
Και κανονιζουμε ανάλογα και την διαδρομη.
Λεει οτι δεν θα περασει τους 25 βαθμους.Αν μπορείτε πολύ πιο νωρίς κατά της 07:30 !!!!!
Θερμοπληξία θα πάθετε. ...