Ψάχνοντας πληροφορίες για το Κάμπινγκ Συκιά (Κάτω Γατζέα Πηλίου)

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
NUDA900R
WR250R
Φίλοι μου, κάθε χρόνο οι διακοπές μας είναι σε κάμπινγκ!
Χρόνο παρά χρόνο εναλλάσσαμε τις επιλογές μας σε κάμπινγκ της Ευρώπης και της Ελλάδας, μαζί με φίλους που ζουν στη Γερμανία και κάνουμε σταθερά μαζί διακοπές τα τελευταία 5 χρόνια.
Φέτος είναι η σειρά της Ελλάδας και έχουμε σκεφτεί να επιλέξουμε το Πήλιο. Λόγω της γέννησης του μικρού μας είδα πως το Κάμπινγκ Συκιά έχει όλες τις προδιαγραφές, καθώς θα πρέπει να μείνουμε εμείς σε δωμάτιο και οι φίλοι μας στη σκηνή τους.

Είναι κανένας συνάδελφος που έχει Αυγουστιάτικη άποψη από το συγκεκριμένο χώρο ή ακόμη καλύτερα κάποια γνωριμία ώστε να πάμε συστημένοι;
 

alx_k

Skipper
Περιοχή
Βόλος-Θεσσαλονίκη
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
BMW R1200GS '05
Τυγχανει να ειμαι απο εκει κοντα και μαλιστα η ευρύτερη περιοχη που βρίσκεται το camping να είναι και η περιοχη που τριγυρίζω. Προκειται για ενα πλήρης εξοπλισμενο χωρο με μεγαλη προσελευση ξενων τουριστων. Ειναι χωμενο μεσα σε ελαιοπεριβολο και εχει δικη του παραλια αρκετα αξιολογη με καθαρα νερα. Πολυ κοντά του υπαρχει πληθωρα επιλογων για διασκέδαση - φαγητό-χαλαρωση τοσο για ζευγαρια αλλα και για οικογενειες ή παρεες. Μπορεις να το θεωρησεις ως μια καλη βαση για τις εξορμήσεις σας σε ολοκληρο το Πηλιο και τις παραλιες του μιας κςι βρισκεται σε κομβικο σημείο της περιοχης.

Στάλθηκε από το SM-G355HN μου
 

alx_k

Skipper
Περιοχή
Βόλος-Θεσσαλονίκη
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
BMW R1200GS '05
Ακριβως διπλα, κολλητα, υπαρχει και το campimg Hellas. Εξισου αξιολογο κι αυτο. Και τα δυο πληρουν ολες τις προδιαγραφες για καλες και ξεκουραστες διακοπες.
Θα χρειαστεί να κανετε κρατήση απο νωρις γιατι η πληροτητα και των δυο ειναι στο 100% ολο τον Αύγουστο. Οι ξενοι κανουν κρατήσεις και 6 μηνες πριν.
Να μην ξεχασω να πω πως μεσω πολυ καλου φιλου, ξερω και τους ιδιοκτητες του campimg Συκια. Οτι θες μπορω να μεριμνησω ανάλογα.

Μια μικρη μονο παράτηση θα κανω χωρις να θελω να σε επηρρεασω. Καθαρα απο προσωπικη αποψη.
Επειδη ο χωρος βρίσκεται σε χαμηλο υψόμετρο, μεσα σε ελαιοπεριβολο, ο Αυγουστος ειναι καπως ανυποφορος απο ζεστη κατ εμε, ειδικα εαν σας πετυχει περίοδος καυσωνα. Τότε θα χρειαστει να εξοπλιστειτε με πολυ υπομονη. Προσωπικα με ενοχλει και ψάχνω πιο δροσερες επιλογες εκεινες τις μερες.

Στάλθηκε από το SM-G355HN μου
 

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
NUDA900R
WR250R
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, εκτιμώ πολύ τις πληροφορίες σου! Τους έχω στείλει e-mail και περιμένω απάντηση τους. Ανάλογα μπορεί να χρειαστεί σε "ενοχλήσω". Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ και πάλι!

Στάλθηκε από συσκευή τηλεπικοινωνίας
 
Top Bottom