Ψάχνουμε Εδεσσαίο με ελεύθερο χρόνο και καλή καρδιά!!

Georgecibix

Μέλος
Περιοχή
Κρήτη
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Yamaha Tenere 700 2022
Ο φίλος Άκης, 64άρων Μαίων και κινητή μοτοσυκλετιστική εγκυκλοπαίδεια έχει φάει τα μοτόρια με το κουτάλι. Μου λέει Γιώργο ένα διαμέρισμα έχω δώσει στις μηχανές. Έδωσε την τελευταία του αγάπη, ένα CB1300S τον Ιούλη αλλά δυστυχώς δεν άντεξε και πολύ χωρίς ρόδα.

Τώρα ψάχνουμε ένα καλό μοτόρι για τον Άκη να έχει να ασχολείται. Του αρέσουν μηχανάκια παλιάς κοπής, μεγάλα, γυμνά ή με φέρινγκ κατά προτίμηση αερόψυκτα ή αεροελαιόψυκτα μοτέρ. Το Σάββατο κέρασε καφεδάκι και κάναμε μια βόλτα στα πέριξ. Ανακαλύψαμε αυτό το διαμάντι Suzuki RF 900 '97 RS 2 - Car.gr το οποίο του ξύπνησε αναμνήσεις μιας και το είχε στην κατοχή του στο παρελθόν. Ενθουσιασμένος και εντελώς ψημένος να προχωρήσει, πήρε επί τόπου το παλικάρι αλλά δυστυχώς αυτός ήταν λίγο δυστακτικός να σπρώξει την αγοραπωλησία μιας και η μηχανή πρέπει να ελεγχθεί από τρίτο και στη συνέχεια να ταξιδέψει για Κρήτη. Το δυσκολότερο κομμάτι της αγοραπωλησίας είναι να βρεθεί κάποιος για επιτόπιο έλεγχο της μηχανής καθώς ο ιδιοκτήτης είναι δύσκολος στο να την στείλει με μεταφορική στη Suzuki Θεσσαλονίκης για έλεγχο και στη συνέχεια να αναλάβει η αντιπροσωπία να την στείλει Κρήτη. Φυσικά αναλαμβάνουμε όλα τα έξοδα της μεταφοράς.

Έαν κάποιος σύντροχος βρίσκεται κοντά στην Έδεσσα (νομίζω η μηχανή είναι σε κάποιο χωριό κοντά στην Έδεσσα), θα μας έκανε πολύ μεγάλη χάρη εάν μας αφιέρωνε λίγο από το χρόνο του και πήγαινε να ρίξει μια ματιά στο μηχανάκι.
 

tasosbob

Μέλος
Περιοχή
Εδεσσα
Όνομα
Τασος
Μοτό
Honda Transalp 650
Παιδιά εγώ είμαι από Έδεσσα και κατοικώ στην Έδεσσα αλλά δυστυχώς λόγω δουλειάς αυτό το διάστημα είμαι Κομοτηνή...αν γυρίσω στα πάτρια εδάφη θα ενημερώσω...Σε ποιο χωριό είναι το μηχανάκι??? Μήπως έχω κάνα γνωστό να γίνει η δουλειά από το τηλ... Υπόψιν δεν είμαι μηχανικός δεν σκαμπάζω πολλά από μηχανικά αλλά μπορώ να το δω από κοντα τουλάχιστον και ίσως ξέρω και το άτομο αν είναι φερεγγυος ή όχι...στην αγγελία δεν βγάζει στοιχεία μόνο φωτογραφίες...(αν κατάλαβα καλά μάλλον Άρνισσα μου φαίνεται)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom