-Ψιτ Εκάβ? Τσίμπα 3 !

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Σήμερα περί ώρας 2,40
ασθενοφόρο με σειρήνες αναμμένες
προσπαθεί να μπει στο κέντρο της Αθήνας !
Οποία πλάνη οικτρά!
Δεν κάνω κίνηση, το αφήνω να με προσπεράσει και περιμένω πίσω του.Αυτό είναι στο λεωφορειόδρομο τέρμα δεξιά.
Φτάνει στο Ζάππειο και τααααααααακ ο Ελληνάρας
με το μαύρο λαντ ρόβερ βγαίνει από τον πεζόδρομο του Ζαππείου και χλααααατς κόβει το ασθενοφόρο!
Οι οδηγοί ωρύονται, τους βλέπω ξεκάθαρα.
Τους πάει μερικά μέτρα κωλοφεράντζα και σταματάει να βγει αριστερά !
Σταματάει ΚΑΙ το ασθενοφόρο!!!!!
Κάποια στιγμή ξεκολλάει το νοσοκομειακό και φτάνει στο γκαράζ της βουλής
όπου το ξανακόβουν αυτοί που βγαίνουν απ το γκαράζ 3 αυτοκίνητα και μόνο το τέταρτο σταματάει.
Μια άσπρη μερσεντέ και μια ξανθιά κυρία
Με κάποιο τρόπο περνάει κι από κει και φτάνει στη διασταύρωση της Μ Βρετανίας όπου αστυνομικός με μηχανή κόβει την κυκλοφορία για να περάσουν οι της βουλής!
Κορνάρω έξαλλος στον τροχονόμο, με κοιτάει άγρια και του λέω
-ΠΕΘΑΝΕ ΡΕ ΜΛΚ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !
Οι τουρίστες δεν πίστευαν ότι έβλεπαν κι εγώ θυμήθηκα μια μλκια που λέγαμε μικροί:
-Ψιτ Εκάβ? Τσίμπα 3 !
-..........
-Παρεξηγήθηκες?
-E Ναι
-Ok τσίμπα κι άλλα 3

Για όσους δεν είναι από εκεί αυτά που περιγράφω έγιναν σε 100 μέτρα δρόμο και πολλά λέω

Τελευταία επεξεργασία:

Niou

Μέλος
Όνομα
Χρήστος
Μοτό
Honda Transalp 650 2001
Το πρωί Αλεξάνδρας μονός Δελτάς να μου κάνει καλή σφήνα ώστε να μπει μπροστά μου για να συνεχίσει το filtering μεταξύ αυτοκινήτων με μικροσουζίδια...προφανώς και έτρωγε τα κόκκινα.
Δεν υπάρχει σωτηρία φίλε Νίκο.

nikos_pc

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Νίκος
Μοτό
TIGER 800 XC
Η τσιμισκή είναι ένας απο τους ποιό κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, πριν λίγο καιρό εγώ με το σκούτερ της δουλειάς και με προσπερνάει ένας Ζ με τρανσαλπ και έρχονται απο πίσω κάτι τζιπ και πόσοι ακόμα Ζ φτάνουμε μαζί 400 μέτρα παρακάτω που είναι τα δικαστήρια και τρέχει να κλείσει την κίνηση. Στο απέναντι σταματημένο ρεύμα ένα ασθενοφόρο που χτυπιέται σαν τρελό για να περάσει αλλά στα τέτοια τους, προτεραιότητα ο πολιτικός που βρίσκεται μέσα στην θωρακισμένη του τζιπάρα μαζί με την παρέα του.
Δυστυχώς δεν πρόκειται να νοιαστούν για κανένα απο εμάς είναι κρίμα να περιμένουμε κάτι απο αυτούς απλά ελπίζουμε οι αστυνομικοί τουλάχιστον εκεί να έχουν ποιό ανθρώπινο πρόσωπο.

Asxetos

Μέλος
Όνομα
Σταθης
Μοτό
XL750
Σήμερα περί ώρας 2,40
ασθενοφόρο με σειρήνες αναμμένες
προσπαθεί να μπει στο κέντρο της Αθήνας !
Οποία πλάνη οικτρά!
Δεν κάνω κίνηση, το αφήνω να με προσπεράσει και περιμένω πίσω του.Αυτό είναι στο λεωφορειόδρομο τέρμα δεξιά.
Φτάνει στο Ζάππειο και τααααααααακ ο Ελληνάρας
με το μαύρο λαντ ρόβερ βγαίνει από τον πεζόδρομο του Ζαππείου και χλααααατς κόβει το ασθενοφόρο!
Οι οδηγοί ωρύονται, τους βλέπω ξεκάθαρα.
Τους πάει μερικά μέτρα κωλοφεράντζα και σταματάει να βγει αριστερά !
Σταματάει ΚΑΙ το ασθενοφόρο!!!!!
Κάποια στιγμή ξεκολλάει το νοσοκομειακό και φτάνει στο γκαράζ της βουλής
όπου το ξανακόβουν αυτοί που βγαίνουν απ το γκαράζ 3 αυτοκίνητα και μόνο το τέταρτο σταματάει.
Μια άσπρη μερσεντέ και μια ξανθιά κυρία
Με κάποιο τρόπο περνάει κι από κει και φτάνει στη διασταύρωση της Μ Βρετανίας όπου αστυνομικός με μηχανή κόβει την κυκλοφορία για να περάσουν οι της βουλής!
Κορνάρω έξαλλος στον τροχονόμο, με κοιτάει άγρια και του λέω
-ΠΕΘΑΝΕ ΡΕ ΜΛΚ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !
Οι τουρίστες δεν πίστευαν ότι έβλεπαν κι εγώ θυμήθηκα μια μλκια που λέγαμε μικροί:
-Ψιτ Εκάβ? Τσίμπα 3 !
-..........
-Παρεξηγήθηκες?
-E Ναι
-Ok τσίμπα κι άλλα 3

Για όσους δεν είναι από εκεί αυτά που περιγράφω έγιναν σε 100 μέτρα δρόμο και πολλά λέω
Επειδή είναι η καθημερινότητα μου εκεί κάτω και αυτά τα περιστατικά είναι μόνιμα, μαζί με το κλείσιμο δρόμων για ό,τι μαλακία να ´ναι, σκέφτομαι πραγματικά να φύγω γιατί μόνο χειρότερα γίνονται. Είναι σκέτη απογοήτευση κι εύκολα αιτία να βρεθείς πίσω από κανά κάγκελο. Η αστυνομία είναι το τελευταίο που μου φταίει. Το κέντρο της Αθήνας είναι πολύ μεγάλο μπουρδέλο απ´ όπου και να το πιάσεις και με τον τελευταίο Δήμαρχο και πολύ βρώμικο μπουρδέλο.

omega

Τσέλιγκας
Περιοχή
Ήηηηηηηηηπειρος
Όνομα
Δημήτριος
Μοτό
HONDA CBF500 05'
Πρέπει να πετύχετε συνοδεία επιχειρηματία.
Ακόμα και παιδιών τους όταν το ζητήσουν.Άνευ λόγου.
Όνομα/τα δεν θα πω.

ΔΕΝ μας βλέπουν.ΧΩΡΙΣ αύριο.

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Επειδή είναι η καθημερινότητα μου εκεί κάτω και αυτά τα περιστατικά είναι μόνιμα, μαζί με το κλείσιμο δρόμων για ό,τι μαλακία να ´ναι, σκέφτομαι πραγματικά να φύγω γιατί μόνο χειρότερα γίνονται. Είναι σκέτη απογοήτευση κι εύκολα αιτία να βρεθείς πίσω από κανά κάγκελο. Η αστυνομία είναι το τελευταίο που μου φταίει. Το κέντρο της Αθήνας είναι πολύ μεγάλο μπουρδέλο απ´ όπου και να το πιάσεις και με τον τελευταίο Δήμαρχο και πολύ βρώμικο μπουρδέλο.
Εγώ έφυγα
Όταν μου την έπεσαν να με δείρουν για να τους δώσουν ζάναξ χωρίς συνταγή
είπα τέλος.
Ας κάνουν ότι θέλουν πια στα @@ μου αλλά το ασθενοφόρο ρε πστη?
:disgust:

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Είναι φορές ρε παίδες που νομίζω πως όλα αυτά είναι ένα κακό όνειρο.
Ένας εφιάλτης !
Πως όπου να ναι θα ξυπνήσω κι όλα θα έχουν περάσει
Δηλαδή στην Ουγκάντα γίνονται αυτά?
Θα ρωτήσω να μάθω, είμαι περίεργος!

notakos600

Boomer's corner
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Καθημερινό φαινόμενο στη ΛΕΑ από γέφυρα Σχιστού στον Σκαραμαγκά μέχρι φανάρια ΕΛΠΕ.
Λες και είναι υποψήφιοι για τον μλκ της ημέρας.
Ευτυχώς που σκαρφαλώνουμε στις μπαριέρες τέρμα αριστερά εμείς για να περάσει.

notakos600

Boomer's corner
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Θα έλεγα να μαζέψουμε ντομάτες, αλλά οι κερατάδες τις ακρίβυναν τόσο για να μην τους τις πετάμε....
Είναι και άνοστες ρε πστμ :ha

Top Bottom