Οποια άλλη μάρκα έχουν ασχοληθεί φίλοι έχουν πρόβλημα!Classic με υποστήριξη σοβαρή μόνο BMW (καλώς ή κακώς) .
Από μοντέλα με αρκετά λεφτάκια (r80GS) ή και με πολύ λίγα λεφτά (Κ100RS).
...άντε και Honda
Ζούμε στον πάτο της κόλασηςΘεωρώ οτι είσαι μια χαρά καθώς εξελίσσεσαι φυσιολογικά
Μεγαλώνοντας η ουσία παραμεριζει τα κόμπλεξ η αλλιώς το σύνθετο
Επιστρέφεις πάντα στο αρχέτυπο, στο ακρογωνιαιο, των αίσθησεων της ακοής της οσμησης όπως όταν βρίσκεσαι στον ανοιχτό δρόμο μόνος και βλέπεις τον ήλιο να δύει μέσα στην πορφυρη του πανοπλία
Phoenix 2020 αφτερ τζισους
Η bmw, είναι «ίσως» η μοναδική μάρκα που υποστηρίζει ακόμα και προπολεμικά μοντέλα της! Μπορείς να παραγγείλεις σχεδόν τα πάντα. Αυτό που αλλάζει, ανάλογα το τι παραγγέλνεις, είναι ο χρόνος παράδοσης! Από δέκα μέρες μέχρι και μήνες, όμως θα το έχεις στα χέρια σου!!!!Οποια άλλη μάρκα έχουν ασχοληθεί φίλοι έχουν πρόβλημα!
Έχεις απόλυτο δίκιο!!!
Μέχρι εδώ... παρόμοιοι λόγοι με οδήγησαν στα 250ccΔεν ξέρω ΤΙ ακριβώς μου συμβαίνει!!
Όσο μεγαλώνω σκέπτομαι κάθε χρόνο που περνά διαφορετικά.
Φαντάζομαι ότι έχω ακόμα τα λογικα μου
Δεν έχω ενδιαφέρον για την ταχύτητα
Δεν με συναρπάζει η ψηφιακή οθόνη στο τιμόνι μια μοτοσυκλέτας νέας γενιάς
Ίσως φόβος ίσως γεράματα ίσως ταρακουνημα από πέσιμο φίλου!!!
Το μόνο που θέλω είναι να οδηγώ
τεχνικά και με χαμηλή ταχύτητα
(Το κάνω αυτό στο χώμα)
Ταξίδια ούτε πηγαίνω, ούτε έχω βλέψεις να κάνω, για τα επόμενα χρόνια
Μέχρι εδώ... άρχισα να φλερτάρω κι εγώ με τις ρετρό γραμμές αλλά στις σύγχρονες εκδόσεις, καθώς ξέρω πολύ καλά πως -όταν τελικά αποκτηθεί κάτι- το σαράκι ζει "κάπου μέσα μας".Αυτό που σκέπτομαι και βλέπω (μέσα μου) τα 2 τελευταία χρόνια είναι ότι φλερτάρω με στρογγυλά φανάρια και κυλιντρα όξω
Βόλτα με λίγα χλμ ακούγοντας το μοτέρ και τα χέρια να τρέμουν από τους κραδασμούς, εισπνοή από παλιό κινητήρα κ. τ. λ.
Δηλαδή σκέπτομαι αγορά παλιάς μοτοσυκλέτας.
Moto guzzi V65 1982-83
Δεν ξερω γιατί ιταλικό και δεν ξέρω γιατί θέλω 2η μότο ενώ δεν έχω χρόνο ούτε για την πρώτη
Πιστεύω ότι αξίζει να το συζητήσουμε όσο και αν είμαστε εδώ advride
Όχι, Αθήνα!Στα Μέγαρα ζει?
Μια φωτογραφία από το Βραχάτι , είμαστε κοντοχωριανοί από ότι είδα , με Guzzi 850.Δεν ξέρω ΤΙ ακριβώς μου συμβαίνει!!
Όσο μεγαλώνω σκέπτομαι κάθε χρόνο που περνά διαφορετικά.
Φαντάζομαι ότι έχω ακόμα τα λογικα μου
Δεν έχω ενδιαφέρον για την ταχύτητα
Δεν με συναρπάζει η ψηφιακή οθόνη στο τιμόνι μια μοτοσυκλέτας νέας γενιάς
Ίσως φόβος ίσως γεράματα ίσως ταρακουνημα από πέσιμο φίλου!!!
Το μόνο που θέλω είναι να οδηγώ
τεχνικά και με χαμηλή ταχύτητα
(Το κάνω αυτό στο χώμα)
Ταξίδια ούτε πηγαίνω, ούτε έχω βλέψεις να κάνω, για τα επόμενα χρόνια
Αυτό που σκέπτομαι και βλέπω (μέσα μου) τα 2 τελευταία χρόνια είναι ότι φλερτάρω με στρογγυλά φανάρια και κυλιντρα όξω
Βόλτα με λίγα χλμ ακούγοντας το μοτέρ και τα χέρια να τρέμουν από τους κραδασμούς, εισπνοή από παλιό κινητήρα κ. τ. λ.
Δηλαδή σκέπτομαι αγορά παλιάς μοτοσυκλέτας.
Moto guzzi V65 1982-83
Δεν ξερω γιατί ιταλικό και δεν ξέρω γιατί θέλω 2η μότο ενώ δεν έχω χρόνο ούτε για την πρώτη
Πιστεύω ότι αξίζει να το συζητήσουμε όσο και αν είμαστε εδώ advride
Τα γραφεις ωραια Τακη...Μια φωτογραφία από το Βραχάτι , είμαστε κοντοχωριανοί από ότι είδα , με Guzzi 850.
Μια χαλαρή βόλτα , μπορεί και ξεκράνωτος, τα ξώφιλτρα dellorto να ξεφυσάνε , να ψάχνεις ταχύτητα μεταξύ των νεκρών και όταν σταματάς για τσιγάρο τα μάτια σου να μην ξεφεύγουν από δαύτη. Είναι από τις λίγες που έμειναν , είναι survivor.
Εικόνα δεύτερη. Κατεβαίνεις από το super ντουπερ αουάου sbk στο Στορκ, robocop κανονικός, τα κόκαλα από την τελευταία spidi σε καμπουριαζουν, ο ιδρώτας στάζει , πας να ανάψεις τσιγάρο και τα χέρια τρέμουν από την αδρεναλίνη.
Μην ρωτας τι σου συμβαίνει. Αλλάζουμε μεγαλώνοντας . Το άσχημο θα είναι όταν ,μακάρι ποτέ, πούμε "Καλά ήταν έως εδώ , φτάνει"![]()
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε όχι ντε!!!Τα γραφεις ωραια Τακη...
Μου θυμισες....Ντανη Φωτο...απο τα παλια..!!!!
Όποτε έρθεις από Κορινθία μεριά , κερνάμε καφέΑμαν...τι κουκλες ειναι αυτες ;;;;
Ποτε ειπαμε ειναι η επομενη συναντηση ;;;;
Πολυ συχνα...εχω σπιτι στο Δερβενι..Όποτε έρθεις από Κορινθία μεριά , κερνάμε καφέ