Θέλω να μάθω το σκεπτικό αυτής της απόφασηςανταλλάσσετε η χοντρουλα... R1200gs 06 με 800gs
αν ενδιαφέρετε κάποιος εδώ είμαστε...?
ο Τασος 2wheeler φταιει...Θέλω να μάθω το σκεπτικό αυτής της απόφασης
1 για όλαΘέλω να μάθω το σκεπτικό αυτής της απόφασης
Μα το έχεις ήδη..1 για όλα
Νομίζω μέχρι 140 δεν έχει πρόβλημα νά ταξιδεύει το μικρό δικαβαλο...800gs πιο κατάλληλο και εύκολο για commuting και χώμα από το μεγάλο που είναι σαφώς καλύτερο σε ταξιδια ειδικά δικαβαλα φορτωμένα. Υποθέτω αλλαγή προτεραιοτήτων. Σωστή σκέψη. Και bonus κάνα λίτρο λιγότερη βενζινη
Εχεις οδηγήσει 800;Νομίζω μέχρι 140 δεν έχει πρόβλημα νά ταξιδεύει το μικρό δικαβαλο...
Με έχει κουράσει το βάρος στο μεγάλο κατά τά άλλα δεν έχω κάποιο θέμα άλλωστε είναι η μηχανή που την έχω κρατήσει περισσότερο καιρό...
To F800GS 2014 ήταν η μηχανή που κράτησα τον λιγότερο καιρό. Δεν έκλεισε καν χρόνο στην κατοχή μου. Έκανα 8000 χλμ σε 3 μήνες (με ταξίδι Γαλλία/Αγγλία και τα τελευταία 1000 χλμ δικάβαλος).Νομίζω μέχρι 140 δεν έχει πρόβλημα νά ταξιδεύει το μικρό δικαβαλο...
Με έχει κουράσει το βάρος στο μεγάλο κατά τά άλλα δεν έχω κάποιο θέμα άλλωστε είναι η μηχανή που την έχω κρατήσει περισσότερο καιρό...
Μόνο να μην είσαι πάνω από 1,80 γτ αλλιώς καλύτερα motard (αναφέρομαι στο ταξίδι στην εθνική)Εχεις οδηγήσει 800;
1,73Μόνο να μην είσαι πάνω από 1,80 γτ αλλιώς καλύτερα motard (αναφέρομαι στο ταξίδι στην εθνική)
Ευχαριστώ θα το οδηγήσω πρώταTo F800GS 2014 ήταν η μηχανή που κράτησα τον λιγότερο καιρό. Δεν έκλεισε καν χρόνο στην κατοχή μου. Έκανα 8000 χλμ σε 3 μήνες (με ταξίδι Γαλλία/Αγγλία και τα τελευταία 1000 χλμ δικάβαλος).
Έχει τέτοιους κραδασμούς σε χέρια, πόδια (λόγω μοτέρ) και κεφάλι (λόγω ζελατίνας) που δεν ταξιδεύει 140 ούτε μονοκάβαλο ούτε δικάβαλο.
ΟΚ, εδω θα πεταχτούν κάτοχοι και θα πουν το αντίθετο. Εγώ λεω την άποψή μου και της συνεπιβάτισας. Πριν είχα R1200GSA.
Αν ερχόσουν από ΚΤΜ 640 (ενδεικτικά το αναφέρω μιας και είναι μονοκύλινδρο και κομπρεσσερ) ναι θα σου ήταν αρχοντικό το 800GS, επειδή προέρχεσαι απο 1200GS όμως θα ταλαιπωρηθείς.
Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να το οδηγήσεις το 800.
ΌχιΕχεις οδηγήσει 800;
Παρτο μια βολτα αν βρεις καποιο. Και εγω καποια στιγμη ψαχνομουν με ελαφρυτερο και κοιτουσα τα 800.