Δεν το ξεκαθαρισε καπουΘέλει να κάνει πιο πολύ χωμα ρε σεις ... Είναι ξεκαθαρο
Τα θέλετε όλα πενηνταρακια....όλα ο μανιακ?Δεν το ξεκαθαρισε καπου
Σε φρένα ειδικά υστερεί για άσφαλτο γεγονός. Ο κινητήρας του είναι ανάλογος των κυβικών του νομίζω. Χωρίς κάτι ιδιαιτερο σε απόδοση αλλά αγχολυτικός σε λειτουργία και ψεκασμό και πολύ οικονομικός.tc-drift Ειναι αναλογα τι ψαχνει καποιος απο μια μηχανη.
Για την ασφαλτο το θεωρησα αδυναμο σε φρενα και κινητηρα.
Στο χωμα θεωρω θα ειναι μια χαρα.
..παρε τενερε..1 για όλα
Λιάκο, δες το vstrom με τις ακτίνες ή το morini αν πάς σε καινούριο αν θέλεις κάτι μικρότερο και πρακτικότερο..και τα 2 τα φορτώνεις και φεύγεις και πάς και το χωματάκι σου..Νομίζω μέχρι 140 δεν έχει πρόβλημα νά ταξιδεύει το μικρό δικαβαλο...
Με έχει κουράσει το βάρος στο μεγάλο κατά τά άλλα δεν έχω κάποιο θέμα άλλωστε είναι η μηχανή που την έχω κρατήσει περισσότερο καιρό...
είναι το πιο ελαφρυ στα χαρτιά σε σχέση με το 1250 το νιώθεις πιο βαρύ...η πλάκα είναι ότι το 1200GS από τα πρώτα που έχει ο ibar είναι "ελαφρύ" (199 κιλά στεγνό, 225 πλήρες υγρών), μετά ξέφυγαν και πάνε να αγγίξουν τα 300 κιλά.
δηλαδή στα ίδια κιλά με τα τωρινά norden και Τενερέ
... το 800, παρόλο που είναι ένα τίμιο μηχάνημα,το κράτησα 2 μήνες
Σαν σύνολο όμως είναι καλό!
Εμ κάνε κ συ κανένα γυμναστήριο ρε κουμπάρε να σφίξουν τα μούσκουλα...είναι το πιο ελαφρυ στα χαρτιά σε σχέση με το 1250 το νιώθεις πιο βαρύ...
το θέμα είναι ότι και εγώ είμαι πιο ελαφρός...και ζορίζομαι...
1.72 είπες είσαι? Χμμμείναι το πιο ελαφρυ στα χαρτιά σε σχέση με το 1250 το νιώθεις πιο βαρύ...
το θέμα είναι ότι και εγώ είμαι πιο ελαφρός...και ζορίζομαι...
Δε κάνουν morini και 650 strom για καλό χώμα208 πλήρες είναι το 8gs λέει. Το morini είναι ψιλό ψόφιο.. Το strom δεν το λες ικανοτερο στο χώμα..
για εμένα μια χαρά είναι...Δε κάνουν morini και 650 strom για καλό χώμα
1.72 είπες είσαι? Χμμμ
Αν το θες για βόλτες τύπου advride δε κάνουν. Αν το θες να κατέβεις καμιά παραλία η να περάσεις κάνα βατό κομμάτι μια χαρά είναιγια εμένα μια χαρά είναι...