Μετα απο πολλη σκεψη,πισωγυρισματα του μυαλου ,και βραδυνες ανησυχιες και αυπνιες ,(δεν θελω πονηρα συμπερασματα εχω περασει αυτην την ηλικια )τελευταια με ταλανιζει η σκεψη να παρατησω τα μεγαλεπηβολα μοτοσυκλετιστικα σχεδια και ονειρα και να επανελθω στην βασικη φυσικη ,που λεγαμε και στο σχολειο και να γυρισω πισω στις νεανικες ριζες ,της απλης μονοκυλινδρης ψευτοεντουρο (ετσι τις λεγαμε τοτε )της 10ετιας του 85-95.
Επειδη σε ενα τετοιο πισωγυρισμα αισθανομαι ανασφαλεια ψαχνω μονο μοτο με λιγα χιλιομετρα και σε καλη εως πολυ κατασταση.
ΕΧΩ βρει λοιπον ΑΥΤΟ και θελω γνωμες.Καθε λοιπον βοηθεια ευπροσδεκτη.
Απαντησεις του τυπου ,που πας ρε πουροτεκνε ΚΑΡΑμητρο,θα θεωρηθουν BULLING στην τριτη ηλικια,και θα εξωβελλισθουν στο πυρ το εξωτερον

το μηχανακι ειναι αυτο
www.car.gr
Επειδη σε ενα τετοιο πισωγυρισμα αισθανομαι ανασφαλεια ψαχνω μονο μοτο με λιγα χιλιομετρα και σε καλη εως πολυ κατασταση.
ΕΧΩ βρει λοιπον ΑΥΤΟ και θελω γνωμες.Καθε λοιπον βοηθεια ευπροσδεκτη.
Απαντησεις του τυπου ,που πας ρε πουροτεκνε ΚΑΡΑμητρο,θα θεωρηθουν BULLING στην τριτη ηλικια,και θα εξωβελλισθουν στο πυρ το εξωτερον

το μηχανακι ειναι αυτο

Honda FX 650 '00 Vigor (Scrambler ) - Car.gr
Εισαγωγή από Γερμανία με ελάχιστα χιλιόμετρα (τα δισκόφρενα μπρος πίσω είναι σχεδόν απάτητα, οι ...