Τον ηπιαμε"Η τεχνητή νοημοσύνη είναι πιο επικίνδυνη από τα πυρηνικά."
Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει οταν καταλάβει την ύπαρξη του.Τον ηπιαμεδες εδώ.
Άσε μας κουκλίτσα μου. Πραγματικά, τι φάση με το θεολογικό "εμείς υπεράνω όλων στον πλανήτη"; Εξαφανίσαμε ένα σωρό ζώα και φυτά, εξαφανίσαμε ένα σκασμό έθνη, αν έρθει η σειρά μας ήρθε.Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει οταν καταλάβει την ύπαρξη του.
Άσε μας κουκλίτσα μου. Πραγματικά, τι φάση με το θεολογικό "εμείς υπεράνω όλων στον πλανήτη"; Εξαφανίσαμε ένα σωρό ζώα και φυτά, εξαφανίσαμε ένα σκασμό έθνη, αν έρθει η σειρά μας ήρθε.
2025 και ακόμα σκοτώνουν κόσμο για ένα τετραγωνικό μέτρο γης, για πετρέλαιο, γιατί το είπε ο Θεός.
"Θα έρθει ο ΑΙς και θα μας κάνει ντα". Ας πάρει νουμερακι και στην σειρά του, αν δεν μας εξαφανίσει ο οποιοσδήποτε άλλος για ψύλλου πήδημα.
Έχουμε φτιάξει πιο "χειροπιαστές" απειλές από το ΑΙ.
Το βίντεο με το ρομπότ είναι ψεύτικο γιατί δεν πωλείται ακόμα, βλέπω σε ρεπορτάζ του Δεκεμβρίου 2024 που εξηγούν τι μπορεί να κάνει και εικάζουν τιμή 20-30 χιλιάδες δολάρια.
Τζο Ρογκαν ποντκαστ, είχε καλεσμένο που αμφισβητεί την θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου. Το ενδιαφέρον της συζήτησης δεν ήταν η θεωρία του, ήταν ότι κορυφαία ονόματα που σχετίζονται με την έρευνα στην γενετική με σημαντικές ανακαλύψεις "χάθηκαν πρόσφατα, ο ένας σε ατύχημα" για τον άλλο που ονόμασε στο κομμάτι που είδα δεν είπε πως (και βαρέθηκα να ψάξω).Αυστριακό μοντέλο μόνο για γνωστες
Έπεσα πάνω σε κάτι βίντεο με AI ονόματι ameca και Sophia που είναι τα πιο εξελιγμένα,του είδους και σε ένα ακομη που είναι σαν παρουσίαση μάλλον αυτό που λες ,πάντως προς το παρόν έχουμε πολλούς ανθρώπους που πρέπει ή δεν πρέπει να ανησυχούμε για τις προθέσεις τους ,η ζωή είναι μικρή για να ανησυχούμε και για τα ρομπότ...έχουμε πιο σοβαρές ανησυχίες όπως το να μεγαλώσουμε σωστά τα παιδιά μας πχ... edit: είναι ameca όχι omeca που είχα γράψει.Τζο Ρογκαν ποντκαστ, είχε καλεσμένο που αμφισβητεί την θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου. Το ενδιαφέρον της συζήτησης δεν ήταν η θεωρία του, ήταν ότι κορυφαία ονόματα που σχετίζονται με την έρευνα στην γενετική με σημαντικές ανακαλύψεις "χάθηκαν πρόσφατα, ο ένας σε ατύχημα" για τον άλλο που ονόμασε στο κομμάτι που είδα δεν είπε πως (και βαρέθηκα να ψάξω).
Μετά τις ομορφιές του 2020 να δούμε τι άλλο έρχεται, δεν θα είναι το ΑΙ πάντως. Όπου δεν κατανοώ γιατί είναι απολύτως αποδεκτό το να σε δυναστεύει ο κάθε περίεργος αλλά όχι ένα εξελιγμένο πρόγραμμα. Η καταπίεση είναι γλυκιά αν μπορείς να φωνάξεις κικιρικου συνουσιάζεσαι και να νιώσεις επαναστάτης αλλά απαράδεκτη αν ο κικιρικου είναι στο τηλέφωνο σου ήδη "για να σου διορθώσει την φωτογραφία, να σου βάλει ξυπνητήρι και χρονόμετρο στο φαγητό και μπορεί να κάνει και κανονικές συζητήσεις" και καταγράφει οτιδήποτε βλέπεις και ακούς, μέχρι να γίνει ο ψηφιακός κικιρικου δυνάστης, απλά παρέχει πρόσβαση σε εσένα σε οποιονδήποτε την θέλει και φροντίζει να σε πλάσει κατά τις άνωθεν εντολές.
Και τώρα που τα λέω ακούγονται πολύ tinfoil hat όλα αυτά, καλά να είμαστε να μην τα δούμε.
Σας τα'χω πει & δεν ακούτε..Έπεσα πάνω σε κάτι βίντεο με AI ονόματι omega και Sophia που είναι τα πιο εξελιγμένα,του είδους και σε ένα ακομη που είναι σαν παρουσίαση μάλλον αυτό που λες ,πάντως προς το παρόν έχουμε πολλούς ανθρώπους που πρέπει ή δεν πρέπει να ανησυχούμε για τις προθέσεις τους ,η ζωή είναι μικρή για να ανησυχούμε και για τα ρομπότ...

Τώρα έπιασα τοΣας τα'χω πει & δεν ακούτε..
Σοφία λένε & τη σύζυγο οπότε την κάτσατε.Ξεκινείστε για τα βουνά!
Δεν αστειευόμαστε...
![]()

Για το καλό μας τα κάνουν, να ορίστε μας έχουν σκεφτεί και εμάς που θέλουμε να πάρουμε τα βουνά.....Κρίνοντας από το πόσες ανεμογεννήτριες έχει σε αναμονή στην γειτονιά του Λεωνίδα και πόσες ακόμα θα μπουν γενικότερα, ούτε τα βουνά θα πάρεις σε λίγο καιρό.
Εννοείς δεν θα χαλάνε τα KTM ή θα φτιάξει και η KTM???την γμσμε θα θέλει και το ρομπότ μάστορα .Με το ΑΙ πάντως λένε μέχρι και τα ΚΤΜ θα φτιάξουνε!