• Η ενότητα με τις αγγελίες ξανά ανοικτή! Πρόσφερε η αναζήτησε και βρες την αγγελία που σε ενδιαφέρει.

βιντεο...εκτος θεματος

Σε τιμή BMW...

Θέλω να δοκιμάσω κι εκείνα τα "φθηνά" από Ιαπωνία..

:ha

Άσχετο αλλά λόγω ζέστης τις τελευταίες μέρες πάω το μικρό σε ένα καφέ παιδότοπο στη γειτονιά και βρήκα νέα κατηγορία ανθρώπων που μου τη σπάνε. Μεσήλικη μάνα με μικρά παιδιά. Πόσο μοσκάρες έχουν γίνει πχια ρε πστμ;

Κάπου το είχα ξαναδεί. Ελπίζω όχι εδώ.

Και όλα αυτά , φτιάχνοντας βίντεο μέσω ΑΙ ,που κοροιδεύει για 3μιση λεπτά.
Σίγουρα έχει φάει σε κινητό περισσότερες ώρες από τους σημερινούς 25αριδες

Τώρα θα έρθει ο amyroukai από κάτω να σου γράψει για πετροστίφτες και άλλες ιστορίες απ' την κρύπτη :laugh::roflmao:
Αυτό ήταν meme που το διαβάζεις σε 10δλ και το κάνανε βίντεο Αγγελόπουλος πιο αργό από Χόντα.

Και δες τι καλά τα καταφέραμε και τι κόσμο παραδίδουμε στα παιδιά μας ….

emoji482.png
Σε νιώθω και πονάει η ψυχή μου.

Η μεγαλύτερη δυσκολία ΜΑΣ ήταν και είναι να μετριάσουμε το ΕΓΩ μας για χάρη του ΕΜΕΙΣ.

Μια φωνή λογικής μέσα στον παραλογισμό του "δικαιωματισμού" των μεταναστών.

Το βίντεο έχει ελεγχθεί και η μετάφραση είναι 100% ακριβής.

Όσες φορές έχω ακούσει κουβέντες της έχει πολύ δίκιο.

Οι περισσότεροι νομίζουμε ότι εκπαιδεύουμε οι γονείς τα παιδιά αλλά είναι αμφίδρομη η σχέση.Εμεις οι "έτοιμοι" μάλλον θέλουμε περισσότερη δουλειά...

Η αλήθεια δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να "συμφωνούμε" δηλαδή να υπακούει το κοινό στο κυρίαρχο αφήγημα χωρίς αντίρρηση.

Το πώς πάει να ταυτίσει την αλήθεια με την "προσωπική αλήθεια" και εισάγει την "ελάχιστη αλήθεια" είναι πολύ "έξυπνο" και καλό δείγμα του πως αλλάζει η έννοια των λέξεων, πράγμα που είδαμε κατά την περίοδο που έγινε η ομιλία αυτή.

Φαντάζομαι την τύπισσα να συζητάει με τον ντα Βίντσι "εντάξει καταλαβαίνω την προσωπική σας αλήθεια για το ηλιακό σύστημα αλλά ας δεχτούμε την ελάχιστη αλήθεια ότι η γη είναι επίπεδη και ότι ο ήλιος γυρίζει γύρω της, το οφθαλμοφανές δηλαδή δεν χρειάζεται αποδείξεις όλοι οι επιστήμονες το λένε, αν όχι έχουμε ήδη στήσει την πυρά για τις μάγισσες, θα έχετε παρεούλα και δεν θα διαφωνούμε χωρίς λόγο, για το καλό της κοινωνίας πάντα".

ποιοςειναιαυτοςρεσεις στο 3.18-3.25 με μπλουζακι troffy παλαιας κοπης?
δικομαςειναι?τονξερουμε?

by the way ωραιο βιδεο για εναν υπεροχο τοπο?
μπραβο τους

ποιοςειναιαυτοςρεσεις στο 3.18-3.25 με μπλουζακι troffy παλαιας κοπης?
δικομαςειναι?τονξερουμε?

by the way ωραιο βιδεο για εναν υπεροχο τοπο?
μπραβο τους
Ε,όχι κ παλιό μπλουζάκι....
Ο Χρήστος είναι ,που πάει τάπα ένα κακόμοιρο kle.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

Ε,όχι κ παλιό μπλουζάκι....
Ο Χρήστος είναι ,που πάει τάπα ένα κακόμοιρο kle.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Σωστός...ο κολλητός του Παντελή Pantsouki που έφτιαξαν το φετινό advtroffy
Νέοι που αγαπούν τον τόπο τους....τρομερό βιντεο

Σωστός...ο κολλητός του Παντελή Pantsouki που έφτιαξαν το φετινό advtroffy
Νέοι που αγαπούν τον τόπο τους....τρομερό βιντεο
X.karbounis
Εξαιρετικό βίντεο...!

Ελληνική τηλεόραση στα καλύτερά της.
Όχι τυχαίοι συνομιλητές.

Αντίθετες απόψεις..
Αλληλοσεβασμός..
Καθαρά ελληνικά..

Για κάποιους που έχουν διάθεση.

:friendship:

Ελληνική τηλεόραση στα καλύτερά της.
Όχι τυχαίοι συνομιλητές.

Αντίθετες απόψεις..
Αλληλοσεβασμός..
Καθαρά ελληνικά..

Για κάποιους που έχουν διάθεση.

η Λιανα που επι συριζα χτυπιόταν οτι πήγε 80 λεπτά το μισοκιλο και τώρα που πήγε 1,5 κάνουμε μαυρα μάτια...

η Λιανα που επι συριζα χτυπιόταν οτι πήγε 80 λεπτά το μισοκιλο και τώρα που πήγε 1,5 κάνουμε μαυρα μάτια...
Ηλία μη στέκεσαι στην δημοσιογράφο/συντονίστρια της εκπομπής.
Είναι εύκολο μέσω της τότε στάσης της να δούμε την αλλοίωση που έρχεται μέσω της πολιτικής.

Εγώ περισσότερο θέλησα να δει όποιος επιθυμεί την στάση και τις απόψεις δύο ανθρώπων από "αντίθετους κόσμους"(σε μου επιτραπεί η έκφραση)

Είναι μια πολλή ενδιαφέρουσα και κατανοητή συζήτηση.

Back
Top Bottom