THANOSG
Μέλος
Για να ακούσω τις γνώμες των χωμάτινων για μπότα εντούρο, μοντέλα, καταστήματα και κάθε συμβουλή δεκτή!
Όσοι γνωστοί μου έχουν εντουρομπότες μου πρότειναν να έχει άρθρωση για να κινείται πιο άνετα ο αστράγαλος (για αλλαγή ταχύτητας-φρένο-περπάτημα) , αυτές τις έχεις δοκιμάσει καθόλου?
Τα 400-500 δυστυχώς δεν παίζουν οπότε δεν τα κοιτάμε καν!στα λ7 που παιζει,,,,δεν συγκρινεται με καμμια,,,απο οσα διαβαζω στο web!!!!!
τωρα εαν εχεις να δωσεις μεχρι 400-500e αλλαζει το θεμα
γιατι παιζουν ολες οι εταιρεις μπαλα
sidi#alpinstars#gaerne#axo....etc![]()
Χωμάτινες εξορμήσεις μόνο που στη θέση του gsa ήρθε το ktm 690enduro!Να υποθέσω ότι θα χρησιμοποιηθούν για χωμάτινες εξορμίσεις με το GSA, ε;
Κανονικά, κοιτάς σε μπότεςμε άρθρωση, λόγω άνεσης, αν και προσωπικά, δεν κατάλαβα διαφορά όταν η μπότα μαλάκωσε. Μόνο παραπάνω τρίξιμο έχουν οι σπαστές, εκτός αν η άρθρωση απαγορεύει τις ανεξέλεγτες κινήσεις του αστραγάλου, όπως οι TCX Comp π.χ.
Από εκεί και πέρα ότι παραπάνω δίνεις είναι όνομα, φινίρισμα, ποιότητα υλικών...
Νομίζω πως μέχρι τα 250€ αγοράζεις πολύ καλές μπότες που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σου...
Καλές προτάσεις είναι επίσης της Forma, Gaerne.
Απο το...2004 εχω και φοραω τις Hebo HTR 02....Τωρα εχω τις Hebo neox με αρθρωση, πολυ καλη αισθηση, ακομα καλυτερη προστασια, απο φθορα ειδωμεν.....