εντούρο μπότες για πείτε οι χωμάτινοι!

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
R1250R
WR250R
Για πείτε μια γνώμη. Μέχρι τώρα έχω βρει τις παρακάτω στο μπάτζετ μου από εδώ.

Alpinestars Tech 7

Fox Comp Boot

TCX X-Helium

mx-αδικες σόλες, δεν κάνουν!

Καλά στη τελική όλα "κάνουν" αλλά σε λάσπη, βράχια που θα θες να σπρώξεις δε θα σε βοηθήσουν. Και σε απλό περπάτημα σε γλυστερα εδάφη, πάλι δεν...

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
mx-αδικες σόλες, δεν κάνουν!

Καλά στη τελική όλα "κάνουν" αλλά σε λάσπη, βράχια που θα θες να σπρώξεις δε θα σε βοηθήσουν. Και σε απλό περπάτημα σε γλυστερα εδάφη, πάλι δεν...
Αυτό δεν το ήξερα, νόμιζα ότι η διαφορά έχει να κάνει μόνο με την ακαμψία.

• Like
Reactions: STF

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
R1250R
WR250R
Αυτό δεν το ήξερα, νόμιζα ότι η διαφορά έχει να κάνει μόνο με την ακαμψία.
Στη πράξη η MX-άδικες από τις Enduro έχουν ως κύρια διαφορά τη σόλα. Δε ξέρω αν δίνουν έμφαση σε άλλα σημεία οι εταιρείες αλλά στις SIDI Crossfire 3 που έχω η διαφορά είναι μόνο αυτή. Υπάρχει και μια σειρά που έχει αφαιρούμενες σόλες με βιδάκια αλλά είναι επίσης MX-άδικες.

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Έχω πρόβλημα με το 47ρι που φοράω σε αθλητικό. Δυστυχώς δοκίμασα gaerne sg11 και TCX PRO 2.1 και δεν μου έκαναν και 48 δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά εκτός από τη Sidi crossfire srs 3 που μου κάνουν μια χαρά αλλά είναι το τοπ μοντέλο της εταιρείας και για αυτό είναι ακριβές ,μου το αφήνουν 460 ευρώ αν δώσω μετρητά.

Αξίζει να δώσω τόσα χρήματα για τις crossfire 3 srs? Είναι ανθεκτικές και γερές?

H άλλη επιλογή που έχω είναι να δοκιμάσω από ελληνικό κατάστημα ένα ζευγάρι gaerne fastback Enduro 47ρι που εύχομαι να μου κάνουν. Αν όχι ο εισαγωγέας θα φέρει νέα κομμάτια τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου.Είναι πολύ ωραίες και ανθεκτικές μπότες οι συγκεκριμένες και σε πιο λογική τιμή.

KO$74S81

Born to lose ♠️ Live to win
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
. KTM 950 ADV 2004
.TM 250 2T 2010
Έχω πρόβλημα με το 47ρι που φοράω σε αθλητικό. Δυστυχώς δοκίμασα gaerne sg11 και TCX PRO 2.1 και δεν μου έκαναν και 48 δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά εκτός από τη Sidi crossfire srs 3 που μου κάνουν μια χαρά αλλά είναι το τοπ μοντέλο της εταιρείας και για αυτό είναι ακριβές ,μου το αφήνουν 460 ευρώ αν δώσω μετρητά.

Αξίζει να δώσω τόσα χρήματα για τις crossfire 3 srs? Είναι ανθεκτικές και γερές?

H άλλη επιλογή που έχω είναι να δοκιμάσω από ελληνικό κατάστημα ένα ζευγάρι gaerne fastback Enduro 47ρι που εύχομαι να μου κάνουν. Αν όχι ο εισαγωγέας θα φέρει νέα κομμάτια τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου.Είναι πολύ ωραίες και ανθεκτικές μπότες οι συγκεκριμένες και σε πιο λογική τιμή.
Έχω τις sg10 στο ίδιο νούμερο που φοράω αθλητικό και μου ειναι οκ στην αρχή τις ένιωθα και εγώ κάπως

Asxetos

Μέλος
Όνομα
Σταθης
Μοτό
XL750
1 BOTA ALPIN. TECH 3 - AZUL / BLANCO / ROJO - N 47
Παράγγειλα αυτές σε 47 που είναι 1 νούμερο μεγαλύτερο απ' το κανονικό μου έτσι για δοκιμή.
Αν θες να δοκιμάσεις λογικά Παρασκευή ή Δευτέρα θα παραλάβω.

carlosb

Μέλος
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
χρηστος
Μοτό
ktm 950 περιπετειώδες
Με 47.5 η και 48 σε καποιες εταιριες αθλητικων οι fastaback enduro σε 47 μου εκατσαν παντος.

zanny

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στάθης
Μοτό
Husqvarna TE630
KTM EXC-F 500

Εγώ έχω εδώ και 3 χρόνια περίπου τις Crossfire 2, είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν έχουν πάθει τίποτα.

kordix , βλέπω οτι το 24mx έχει το 48αρι στα 350€:

DomieMic65

Μέλος
Όνομα
Μιχάλης
Μοτό
T700
Έχω και εγώ τις Gaerne fastback Enduro και οκ δεν είναι μεν σαν τις SG10 (μη enduro) που είχα δοκιμάσει αλλά είναι πολύ καλές και δεδομένου ότι είναι Enduro μπότα περπατάς ικανοποιητικά … άσε που δεν έχουν στρώσει και 100% ακόμα. Φυσικά δεν είναι αδιάβροχες…
Γενικά πολύ ικανοποιημένος… νομίζω πως στην Enduro έκδοση της αυτή η μπότα είναι μια χρυσή τομή ανάμεσα σε enduro και adv. Για αμοιγως ασφάλτινο ταξίδι δεν κάνουν βέβαια!

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Ευχαριστώ ολους για τις πληροφορίες, θα προτιμήσω να τις πάρω από συγκεκριμένο ελληνικό κατάστημα γιατί τα παιδιά είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικά. Αυτό αν μου κάνει το 47.

Διαφορετικά mx24 ή mc (motocross center) το ισπανικό που έχω ψωνίσει πολλές φορές.

Iakovos Fantidis

Μέλος
Όνομα
IAKOVOS
Μοτό
HONDA CRF 300L 2024
Παρακάτω βάζω μερικές μποτες που έχω πάρει και η κάθε μία έχει πλεονεκτήματα και μειονέκτημα.

Κορυφαία προστασία.Δεν λυγίζει με τίποτα. Λογο ακαμψιας μεγάλος χρόνος εξοικείωσης.

Iakovos Fantidis

Μέλος
Όνομα
IAKOVOS
Μοτό
HONDA CRF 300L 2024
Εύκολη προσαρμογη ,καλή προστασία, λυγίζει σε πλαϊνές πιέσεις.

Top Bottom