lospsi
Μέλος
- Όνομα
- Γιώργος
- Μοτό
- KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
Been there, done that.Βάζω τώρα ψώνια χωρίς λόγο.
Been there, done that.Βάζω τώρα ψώνια χωρίς λόγο.
Tις ειχα για πολλα χρονια αλλα δεν θα τις προτεινα γιατι δεν εχουν καμια προστασια στον αστραγαλο Κατα τα αλλα εξαιρετικεςτις sidi diskovery
ΓνησιοςΒάζω τώρα ψώνια χωρίς λόγο.
mx-αδικες σόλες, δεν κάνουν!Για πείτε μια γνώμη. Μέχρι τώρα έχω βρει τις παρακάτω στο μπάτζετ μου από εδώ.
Alpinestars Tech 7
![]()
ALPINESTARS ΜΠΟΤΕΣ ALPINESTARS TECH 7 < Μπότες | Motodirect
ΜΠΟΤΕΣ ALPINESTARS TECH 7www.motodirect.gr
Fox Comp Boot
![]()
COMP BOOT
www.krd.gr
TCX X-Helium
PapastavrouShops.gr | Εξοπλισμός αναβάτη και μηχανής | DAINESE, AGV, TCX, RICHA, MRA, HEALTECH, ARROW
Κράνη, εξοπλισμός αναβάτη, βελτίωση και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας – Όλα σε ένα σημείο. Βρες τεράστια ποικιλία σε κράνη, ένδυση αναβάτη, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, βελτιώσεις, αναλώσιμα και εξατμίσεις για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας. Επίσημοι μεταπωλητές των κορυφαίων brands: DAINESE, AGV, TCX, RICHA, MRA...www.papastavroushops.gr
Αυτό δεν το ήξερα, νόμιζα ότι η διαφορά έχει να κάνει μόνο με την ακαμψία.mx-αδικες σόλες, δεν κάνουν!
Καλά στη τελική όλα "κάνουν" αλλά σε λάσπη, βράχια που θα θες να σπρώξεις δε θα σε βοηθήσουν. Και σε απλό περπάτημα σε γλυστερα εδάφη, πάλι δεν...
Στη πράξη η MX-άδικες από τις Enduro έχουν ως κύρια διαφορά τη σόλα. Δε ξέρω αν δίνουν έμφαση σε άλλα σημεία οι εταιρείες αλλά στις SIDI Crossfire 3 που έχω η διαφορά είναι μόνο αυτή. Υπάρχει και μια σειρά που έχει αφαιρούμενες σόλες με βιδάκια αλλά είναι επίσης MX-άδικες.Αυτό δεν το ήξερα, νόμιζα ότι η διαφορά έχει να κάνει μόνο με την ακαμψία.
Αναφέρεσαι στις Sidi ή τις Gaerne?Αυτές έχω κι εγώ και μου κάνουν στο ίδιο νούμερο που φοράω αθλητικό.
Έχω τις sg10 στο ίδιο νούμερο που φοράω αθλητικό και μου ειναι οκ στην αρχή τις ένιωθα και εγώ κάπωςΈχω πρόβλημα με το 47ρι που φοράω σε αθλητικό. Δυστυχώς δοκίμασα gaerne sg11 και TCX PRO 2.1 και δεν μου έκαναν και 48 δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά εκτός από τη Sidi crossfire srs 3 που μου κάνουν μια χαρά αλλά είναι το τοπ μοντέλο της εταιρείας και για αυτό είναι ακριβές ,μου το αφήνουν 460 ευρώ αν δώσω μετρητά.
Αξίζει να δώσω τόσα χρήματα για τις crossfire 3 srs? Είναι ανθεκτικές και γερές?
H άλλη επιλογή που έχω είναι να δοκιμάσω από ελληνικό κατάστημα ένα ζευγάρι gaerne fastback Enduro 47ρι που εύχομαι να μου κάνουν. Αν όχι ο εισαγωγέας θα φέρει νέα κομμάτια τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου.Είναι πολύ ωραίες και ανθεκτικές μπότες οι συγκεκριμένες και σε πιο λογική τιμή.
Με 47.5 η και 48 σε καποιες εταιριες αθλητικων οι fastaback enduro σε 47 μου εκατσαν παντος.H άλλη επιλογή που έχω είναι να δοκιμάσω από ελληνικό κατάστημα ένα ζευγάρι gaerne fastback Enduro 47ρι που εύχομαι να μου κάνουν. Αν όχι ο εισαγωγέας θα φέρει νέα κομμάτια τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου.Είναι πολύ ωραίες και ανθεκτικές μπότες οι συγκεκριμένες και σε πιο λογική τιμή.
Εγώ έχω εδώ και 3 χρόνια περίπου τις Crossfire 2, είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν έχουν πάθει τίποτα.Έχω πρόβλημα με το 47ρι που φοράω σε αθλητικό. Δυστυχώς δοκίμασα gaerne sg11 και TCX PRO 2.1 και δεν μου έκαναν και 48 δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά εκτός από τη Sidi crossfire srs 3 που μου κάνουν μια χαρά αλλά είναι το τοπ μοντέλο της εταιρείας και για αυτό είναι ακριβές ,μου το αφήνουν 460 ευρώ αν δώσω μετρητά.
Αξίζει να δώσω τόσα χρήματα για τις crossfire 3 srs? Είναι ανθεκτικές και γερές?
H άλλη επιλογή που έχω είναι να δοκιμάσω από ελληνικό κατάστημα ένα ζευγάρι gaerne fastback Enduro 47ρι που εύχομαι να μου κάνουν. Αν όχι ο εισαγωγέας θα φέρει νέα κομμάτια τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου.Είναι πολύ ωραίες και ανθεκτικές μπότες οι συγκεκριμένες και σε πιο λογική τιμή.