εντούρο μπότες για πείτε οι χωμάτινοι!

Iakovos Fantidis

Μέλος
Όνομα
IAKOVOS
Μοτό
HONDA CRF 300L 2024
Δεν την έχω φορέσει ποτέ. Αλλά leatt φοράει ο δάσκαλος που πήγα στο enduro skills. O οποίος έχει και πολλά βίντεο στο YouTube. Ο οποίος όμως έχει μπότες από κάθε εταιρεία.

Μια μπότα που μου άρεσε πολύ στην εφαρμογή μου 4ην έδωσε φίλος είναι η Alpinstars tech3. Που είναι μπότα για εισαγωγή στο enduro με πολύ καλή εφαρμογή στο πόδι και ωραία κίνηση στον αστράγαλο, αξίζει να δοκιμαστεί όπως και κάθε μπότα που σε συστήνουμε γιατί κάθε πόδι είναι μοναδικό.

 

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
R1250R
WR250R
Έχω πρόβλημα με το 47ρι που φοράω σε αθλητικό. Δυστυχώς δοκίμασα gaerne sg11 και TCX PRO 2.1 και δεν μου έκαναν και 48 δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά εκτός από τη Sidi crossfire srs 3 που μου κάνουν μια χαρά αλλά είναι το τοπ μοντέλο της εταιρείας και για αυτό είναι ακριβές ,μου το αφήνουν 460 ευρώ αν δώσω μετρητά.

Αξίζει να δώσω τόσα χρήματα για τις crossfire 3 srs? Είναι ανθεκτικές και γερές?

H άλλη επιλογή που έχω είναι να δοκιμάσω από ελληνικό κατάστημα ένα ζευγάρι gaerne fastback Enduro 47ρι που εύχομαι να μου κάνουν. Αν όχι ο εισαγωγέας θα φέρει νέα κομμάτια τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου.Είναι πολύ ωραίες και ανθεκτικές μπότες οι συγκεκριμένες και σε πιο λογική τιμή.
Κωστή να ξέρεις πως η SRS έχει MXάδικη σόλα και επιπλέον έχει λίγο πιο στενή γραμμά από την τυπική crossfire. Αν στην SRS σου έκανε το 48 στην κλασική crossfire θα σου κάνει το 47. Την έχω 4 χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτα και έχει φάει κάποια καλά σουτ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Iakovos Fantidis

Μέλος
Όνομα
IAKOVOS
Μοτό
HONDA CRF 300L 2024

Niou

Μέλος
Όνομα
Χρήστος
Μοτό
Honda Transalp 650 2001
...

Πόσες μέρες έκανε να έρθει από Σουηδία; Γιατί έλεγα να κάνω μια βόλτα από το μαγαζί τώρα τα Χριστούγεννα, μιας και θα είμαι εκεί, αλλά είδα ότι έχει κλείσει εδώ και 8 μήνες και δουλεύει μόνο ιντερνετικά με όχι καλές κριτικές (κυρίως όσο αφορά την εξυπηρέτηση πελατών).
Πληροφοριακά. Τα παράγγειλα στις 2 του μήνα, εστάλησαν στις 5, είχαν εκτιμώμενη 7-10, ήρθαν σήμερα στις 13.
 

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Τεκ 3. Ψιλομούφες μου φαίνονται και λίγο κούτσουρα. Τις πήρα 47 ενώ φορώ 46. Ευτυχώς γιατί δε θε χωρούσα.
Οι μπότες enduro Κούτσουρα είναι. Τί περίμενες?! Δεν είχες ξανά?
 

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
Έλαβον. Κύριοι και γρήγοροι.
Κύριοι δεν είναι.
Αγόρασα πριν από μέρες ένα παντελόνι, που ήταν όπως το περιγράφει το σάι τους. Εξωτερικό ύφασμα 100% πολυέστερ.
Παραγγέλνω αμέσως μετά το ίδιο παντελόνι σε άλλο νούμερο και άλλο χρώμα. Το παντελόνι ήταν ίδιο σε εμφάνιση με το πρώτο, αλλά ήταν από άλλο ύφασμα, 70%πολυέστερ 30%βαμβάκι.
Τους στέλνω ένα email και με φωτογραφίες από τα ταμπελάκια των παντελονιών.
Σήμερα μου απαντάνε κάτι βλακείες, πούλησαν τρέλα. Ούτε καν να ζητήσουν συγνώμη
Βλέπω τώρα ότι διόρθωσαν το σάιτ τους και λέει 70%πολυέστερ 30%βαμβάκι.
Τώρα θα γίνει το ανάποδο, θα παραγγείλει κάποιος παντελόνι και υπάρχει πιθανότητα να είναι 100% πολυέστερ, γιατί έχουν δύο παρτίδες του ίδιου παντελονιού με διαφορετικά υφάσματα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Τελικά παρήγγειλα από MC τις gaerne fastback endurance σε 48. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά 48 και παρότι σύμφωνα με το size chart της εταιρείας θα έπρεπε να μου κάνει το 47 τελικά δεν.

Τις επέλεξα γιατί έχουν την ποιότητα Gaerne σε δέρμα, σόλα, προστατευτικά και κλιπς, έχουν άρθρωση με στοπ που προστατεύει το πόδι από υπερέκταση, είναι ντούκια στην περιοχή του αστράγαλου ενώ παράλληλα δεν χρειάζονται στρώσιμο μπορεί κανείς να τις χαρεί από την πρώτη βόλτα. Κατασκευάζονται στην Ιταλία, έχουν συνολικά πολύ καλή προστασία όχι σαν τις sg10 ή sg12 αλλά σε πολύ καλό επίπεδο.
Είναι όμως αισθητά πιο ελαφριές από τις παραπάνω και για μένα είναι σημαντικό αυτό λόγω προβλημάτων στα γόνατα και στη μέση από παλιούς τραυματισμούς .
Για χομπίστικη χρήση εντούρο και adventure, με τιμή στα 330 ευρώ (σε προσφορά) νομίζω είναι μια καλή επιλογή.
 

snpl

Μέλος
Περιοχή
Βιβ λα Φρανς
Όνομα
Σπύρος
Μοτό
Teneke II
Τελικά παρήγγειλα από MC τις gaerne fastback endurance σε 48. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά 48 και παρότι σύμφωνα με το size chart της εταιρείας θα έπρεπε να μου κάνει το 47 τελικά δεν.
Το size chart δυστυχώς είναι οτι ναι. Καπου το εχουμε ξαναγράψει και ο DomieMic65 που πηρε τις ιδιες.
 
Top Bottom