Μέσα έπεσα ...Είναι 2.10 κιλά η κάθε μία.
Κωστή καλοφορετες και εύχομαι να σε βολεψουν. Μακράν οι πιο ποιοτικές μπότες και φτιαγμένες στην Ιταλία.
Η σολα τους είναι λιγο περίεργη. Ισως γλιστρανε λιγο παραπάνω απο τις enduro.Σωστός
Τελικά δεν γλιστράνε καθόλου. Έχει την ίδια γερή σόλα με sg10 και 12. Από την πρώτη βόλτα είναι μια χαρά και με το εντούρο και με το Άφρικα.Η σολα τους είναι λιγο περίεργη. Ισως γλιστρανε λιγο παραπάνω απο τις enduro.
Η καλύτερη μπότα στην γενική χρήση που κάνουμεΨωνίσαμε μπότες και μπουφάν στα υπόλοιπα έπεσαν απάνω οι φίλοι!
Ναι είναι πολύ άνετες, ελαφριές και με πολύ καλή προστασία!Η καλύτερη μπότα στην γενική χρήση που κάνουμε
Την έχω λατρέψει.....καλοφορετη αγορι
Όταν λέμε ελαφριές, πόσα κιλά είναι;Ναι είναι πολύ άνετες, ελαφριές και με πολύ καλή προστασία!
Δεν ήθελα Mx![]()
1780 η μία!Όταν λέμε ελαφριές, πόσα κιλά είναι;
Και αδιαβροχεςΝαι είναι πολύ άνετες, ελαφριές και με πολύ καλή προστασία!
Δεν ήθελα Mx![]()
Καλορίζικες και καλές βόλτες!
Τι νούμερο είναι;1780 η μία!
Το έγραψα και πιο πάνω δεν είναι οι Enduro αλλά δεν έχω κανένα παράπονο στην οδήγηση οπότε οκ.Καλορίζικες και καλές βόλτες!
Είναι οι Fastback ναι; H σόλα μου φαίνεται πως δεν είναι η Enduro ή κάνω λάθος; Πχιοτικότατες και "περπατήσιμες"![]()
Το Enduro είναι μια νέα έκδοση που είναι προσαρμοσμένη ειδικά για αναβάτες εκτός δρόμου. Η κύρια διαφορά είναι μια πιο επιθετική σόλα.Το έγραψα και πιο πάνω δεν είναι οι Enduro αλλά δεν έχω κανένα παράπονο στην οδήγηση οπότε οκ.
Η σόλα είναι η ίδια με τις ακριβές μπότες της εταιρείας που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και δεν έχω ακούσει κανένα φίλο να παραπονιέται ότι γλιστράνε.
Οι Enduro δεν ξέρω τι διαφορά έχουν![]()
Fastback Endurance EnduroΤο έγραψα και πιο πάνω δεν είναι οι Enduro αλλά δεν έχω κανένα παράπονο στην οδήγηση οπότε οκ.
Η σόλα είναι η ίδια με τις ακριβές μπότες της εταιρείας που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και δεν έχω ακούσει κανένα φίλο να παραπονιέται ότι γλιστράνε.
Οι Enduro δεν ξέρω τι διαφορά έχουν![]()
Εντάξει τώρα το κατάλαβα, τις απλές θα τις φοράω όταν πηγαίνω Σέρρες με supersportΤο Enduro είναι μια νέα έκδοση που είναι προσαρμοσμένη ειδικά για αναβάτες εκτός δρόμου. Η κύρια διαφορά είναι μια πιο επιθετική σόλα.
πολύ ωραίες μεγειες!!!Ψωνίσαμε μπότες και μπουφάν στα υπόλοιπα έπεσαν απάνω οι φίλοι!
ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ? ΩΡΑΙΑ ΜΠΟΤΑΨωνίσαμε μπότες και μπουφάν στα υπόλοιπα έπεσαν απάνω οι φίλοι!