εντούρο μπότες για πείτε οι χωμάτινοι!

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Η σολα τους είναι λιγο περίεργη. Ισως γλιστρανε λιγο παραπάνω απο τις enduro.
Τελικά δεν γλιστράνε καθόλου. Έχει την ίδια γερή σόλα με sg10 και 12. Από την πρώτη βόλτα είναι μια χαρά και με το εντούρο και με το Άφρικα.

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
σαυRα 1250 R

Θανασεν

Μέλος
Περιοχή
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Όνομα
θανασης
Μοτό
21/18
Η καλύτερη μπότα στην γενική χρήση που κάνουμε
Την έχω λατρέψει.....καλοφορετη αγορι
Ναι είναι πολύ άνετες, ελαφριές και με πολύ καλή προστασία!
Δεν ήθελα Mx ;)

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Καλορίζικες και καλές βόλτες!
Είναι οι Fastback ναι; H σόλα μου φαίνεται πως δεν είναι η Enduro ή κάνω λάθος; Πχιοτικότατες και "περπατήσιμες" :yew:
Το έγραψα και πιο πάνω δεν είναι οι Enduro αλλά δεν έχω κανένα παράπονο στην οδήγηση οπότε οκ.

Η σόλα είναι η ίδια με τις ακριβές μπότες της εταιρείας που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και δεν έχω ακούσει κανένα φίλο να παραπονιέται ότι γλιστράνε.
Οι Enduro δεν ξέρω τι διαφορά έχουν :thinking:

sugariasgeorge

πα(πουστης)...
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Το έγραψα και πιο πάνω δεν είναι οι Enduro αλλά δεν έχω κανένα παράπονο στην οδήγηση οπότε οκ.

Η σόλα είναι η ίδια με τις ακριβές μπότες της εταιρείας που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και δεν έχω ακούσει κανένα φίλο να παραπονιέται ότι γλιστράνε.
Το Enduro είναι μια νέα έκδοση που είναι προσαρμοσμένη ειδικά για αναβάτες εκτός δρόμου. Η κύρια διαφορά είναι μια πιο επιθετική σόλα.

DomieMic65

Μέλος
Όνομα
Μιχάλης
Μοτό
T700

Fastback Endurance Enduro
Η διαφορά είναι εκτός από το χρώμα (οι εντούρο είναι καφέ/μαύρες ή μαύρες) ότι η σόλα τους είναι πιο τρακτερωτή

"Maintaining its legendary comfort, the FASTBACK ENDURANCE now comes with a specially designed sole for enduro enthusiasts. This key feature ensures these boots remain a pleasure to wear in all conditions, combining comfort with the durability and traction needed for challenging enduro terrains."

Τελευταία επεξεργασία:

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Το Enduro είναι μια νέα έκδοση που είναι προσαρμοσμένη ειδικά για αναβάτες εκτός δρόμου. Η κύρια διαφορά είναι μια πιο επιθετική σόλα.
Εντάξει τώρα το κατάλαβα, τις απλές θα τις φοράω όταν πηγαίνω Σέρρες με supersport :).

:ha

Top Bottom