ΑΤΙΜΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΊΑ...OFF-ROAD SIDI X POWER ENDURO
ΑΤΙΜΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΊΑ...OFF-ROAD SIDI X POWER ENDURO
Δεν φαίνεται να έχουν τελικά μεγάλη διαφορά. Τσεκαρα και τις δικές μου (enduro έκδοση).Τελικά δεν γλιστράνε καθόλου. Έχει την ίδια γερή σόλα με sg10 και 12. Από την πρώτη βόλτα είναι μια χαρά και με το εντούρο και με το Άφρικα.
Οοο το μπουφάν είναι αλλού !!!! ΠαγκόσμιοςΨωνίσαμε μπότες και μπουφάν στα υπόλοιπα έπεσαν απάνω οι φίλοι!
Έκπληκτος έμεινα, τέτοια αποφασιστικότητα, τέτοια ταχύτητα στη λήψη μιας τόσο κρίσιμης απόφασης. Ούτε ο άσπρος σίφουνας. Αισθάνεσθε καλά αρχοντα αναποφάσιστε? Μέσα στο 2024 αρχίσατε να την επεξεργασία αγοράς μπότας και το 2025 τις πήρατε? ούτε καν μια 5ετια αναβλητικότητας, ήξεις αφήξεις, άσκοπων καθυστερήσεων, και λοιπών κωλυσιεργιών?Ψωνίσαμε μπότες και μπουφάν στα υπόλοιπα έπεσαν απάνω οι φίλοι!
Για το μεγάλο!Θανασεν επιστρέφεις στο άθλημα; Ή όλα αυτά τα ψώνισες για το μεγάλο;
Δεν φαίνεται να έχουν τελικά μεγάλη διαφορά. Τσεκαρα και τις δικές μου (enduro έκδοση).
![]()
Στις φωτο η απλη εκδοση μου φαίνεται οτι εχει πιο ρηχες αυλακώσεις και επειδή σε κατι tcx που ειχα το ρηχο πέλμα μου γλίστραγε στις λασπες θεωρησα οτι θα εχει το ιδιο πρόβλημα.
Sent from my FP5 using Tapatalk
Ωραία μπότα πήρες Κωνσταντίνε! Η διαφορά στην σόλα νομίζω είναι μικρή. Άσε που όταν χρειαστεί αλλαγή μπορείς να βάλεις τότε την "εξειδικευμένη" για εντουρο . Καλοφορετες!Λόγω νούμερου δεν έχω και πολλές επιλογές οπότε αφού βρήκα 48 σε ΜΧ το χτύπησα. Όντως απ' ότι φαίνεται στη φωτογραφία έχει διαφορά από την ΜΧ έκδοση και πολύ πιθανό να έχουν καλύτερο grip.
Αν έβρισκα την Enduro έκδοση ίσως να την αγόραζα αν και διαβάζοντας στο διαδίκτυο και μετά από κουβέντα με φίλους, μου πρότειναν να πάρω gaerne με την κλασσική σόλα γιατί σε χρήση εντούρο θεωρούνται από τις πιο ανθεκτικές μπότες. Μπορεί όμως και η σόλα της Enduro έκδοσης να είναι το ίδιο ανθεκτική οπότε καλά να είμαστε να βολταρουμε χωρίς τραυματισμούς και ζημιές.
Σε εντονη ή/και πολυωρη χρηση τα ποδια πριζονται Λογω αυτου καποιοι προτεινουν ενα νουμερο μεγαλυτερο στην εντουρομποτα Δεν ειναι ομως ο κανονας γιατι το αν θα πριστουν και ποσο εξαρταται απο τον οργανισμο του καθενα και την ενταση/χρονο της οδηγησης Και επισης ολες οι μποτες δεν εχουν την ιδια φορμα Σε καποιον η ιδια μποτα μπορει να καθεται καλα και οσο ανετα πρεπει και σε καποιον αλλο οχιΜια ερώτηση καθώς δεν εχω ξανά εμπειρία με enduro μπότα. Πήρα τις alpinestars tech 7 enduro σε νουμερο 45.5. η μποτα μπαίνει εύκολα μου κάθεται καλά αλλά σαν παπούτσι δεν είναι ας πουμε πιο μεγάλη. Πρέπει να έχει αρκετό χώρο? Μια adventure που έχω το ίδιο μου κάθεται και δεν είχα πρόβλημα ποτέ. Ρωτάω γιατί εχω διαβάσεο απο μερικούς πως πρέπει να είναι ενα νουμερο μεγαλύτερη.
Το ένα νούμερο μεγαλύτερο είναι σχετικό. Εγώ σε μπότα πεζοπορίας, που πάλι πρήζεται το πόδι μετά από ώρα, έχει τύχει να πάρω και ένα νούμερο κάτω από το αθλητικό. Σε gaerne που έχω δοκιμάσει και λίγο πιο άνετη ( ότι φοράω σε αθλητικά) εφαρμογή και λίγο πιο στενή ( ότι προτείνει ο οδηγός μεγεθών της εταιρείας) κανένα δεν ήταν όπως το ήθελα. Στο πιο άνετο όμως κουνιόταν το πόδι και μου έκανε πληγές σε τρία σημεία ενώ σε αυτό που προτείνει η εταιρεία είναι εντάξει αρκεί να μήν βάλεις χοντρή κάλτσα. Σε alpinestars φοράω το νούμερο του αθλητικού και είναι όπως πρέπει.Μια ερώτηση καθώς δεν εχω ξανά εμπειρία με enduro μπότα. Πήρα τις alpinestars tech 7 enduro σε νουμερο 45.5. η μποτα μπαίνει εύκολα μου κάθεται καλά αλλά σαν παπούτσι δεν είναι ας πουμε πιο μεγάλη. Πρέπει να έχει αρκετό χώρο? Μια adventure που έχω το ίδιο μου κάθεται και δεν είχα πρόβλημα ποτέ. Ρωτάω γιατί εχω διαβάσεο απο μερικούς πως πρέπει να είναι ενα νουμερο μεγαλύτερη.
Κι εγω αναλογα θα πω και το ποδι του καθενος.Μια ερώτηση καθώς δεν εχω ξανά εμπειρία με enduro μπότα. Πήρα τις alpinestars tech 7 enduro σε νουμερο 45.5. η μποτα μπαίνει εύκολα μου κάθεται καλά αλλά σαν παπούτσι δεν είναι ας πουμε πιο μεγάλη. Πρέπει να έχει αρκετό χώρο? Μια adventure που έχω το ίδιο μου κάθεται και δεν είχα πρόβλημα ποτέ. Ρωτάω γιατί εχω διαβάσεο απο μερικούς πως πρέπει να είναι ενα νουμερο μεγαλύτερη.
Έχει απογραφή, από αύριο κανονικάΚι εγω αναλογα θα πω και το ποδι του καθενος.
Αλλα κι εγω σχετικα διχασμενος ειμαι.
Εμενα που ειναι σαν φραντζολες.
Αθλητικα φοραω 44.5.
Δοκιμασα Tech 7
44.5 kai 45.5.
44.5 δεν με πιεζε πουθενα,ηταν τερμα snug και secure, ΟΜΩΣ φοραγα τερμα λεπτη καλτσα και χαμηλη, οχι αυτην που θα φορας οταν οδηγας δηλαδη.
45.5 ηταν σουπερ ανετη, ενα τσακ περιθωριο παντου στο πελμα.
Και μετα, καθεσαι και σκεφτεσαι..
Να πονταρω οτι θα ανοιξουν οι 44.5 με την χρηση?
η
Να παρεις το μεγαλυτερο νουμερο,και οταν ανοιξουν απ την χρηση να παιζεις με εξτρα σολα η χοντρη καλτσα?
Τεινω προς το 2ο,γιατι δεν τα εμπιστευομαι τα ποδια μου.
Οσες μποτες ειχα ως τωρα, μετα απο καποια ωρα μου κοβαν το αιμα..
BTW,
Απο που τις πηρες και ποσο?
Είχε γράψει ο Aldebaran ότι τις εχει προσφορα ο MOTODIRECT, και ηθελα επ ευκαιρια να ρωτησω αν ξερει κανεις, αν ισχυουν τα νουμερα και οι τιμες που βλεπω στο site τους.
Γιατι ειναι μια βδομαδα που δεν σηκωνουν τηλ.
Και μένα που είναι σαν φρατζόλες (χοντρό κουτεπιέ ) , αθλητικό 44.5 (κατά μέσο όρο γιατί έχει τύχει και ορειβατικό όπως είπε ο Kardabix μικρότερο νούμερο απο το κανονικό )Κι εγω αναλογα θα πω και το ποδι του καθενος.
Αθλητικα φοραω 44.5.
Δοκιμασα Tech 7
44.5 kai 45.5.
Αντί να περιμένεις πότε θα ανοίξουν, πήγαινες σε ένα τσαγκάρικο που έχουν αυτά τα μηχανήματα που ανοίγουν τα παπούτσια (δεν ξέρω πώς λέγονται, μάλλον πρέσες), θα τους πεις πού θέλεις να ανοίξουν οι μπότες και θα τις αφήσεις ένα 24ωρο στο μηχάνημα.με διαβεβαίωσαν τα παιδιά εδώ οτι θ'ανοίξουν
Πας 2-3 καλές βόλτες σε λασποκατασταση και λύνονται όλα, ούτε καλαπόδια ούτε τπταν θες για πιο γρηγορα.
παιρνεις απο jumbo ενα καλοποδι.
και ενα τετοιο για να το σφηνωσεις κατω απ το καλοποδι
![]()
Χρώματα • Βερνίκια • Μονωτικά • Εργαλεία • Ζωγραφική | Dagiopoulos.gr
Χρώματα, βερνίκια, εργαλεία, θερμομόνωση, προστασία εργαζομένων, είδη ζωγραφικής και προϊόντα για DIY για επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Στο dagiopoulos.gr ό,τι ψάχνεις είναι εδώ!dagiopoulos.gr
και το αφηνεις στον ηλιο για να μαλακωνει και το δερμα/πλαστικο κτλ. για καποιες μερες.
2 ζευγαρια μποτες πηραν μπολικο ανοιγμα ετσι.
Εγώ είμαι στο 45,5 στο 47 δεν πήγα γιατί ποτέ δεν έχω φορέσει 47 σε καμία μπότα ή παπούτσι. Δυστυχώς δεν έχει 46 η Alpinestars και ψώνισα με βάση τα εκατοστά που είναι 29.5. Τις αγόρασα απευθείας από alpinestars αλλά είχε ένα τελευταίο νούμερο. Στο motodirect είχε μόνο mx όχι enduro.Κι εγω αναλογα θα πω και το ποδι του καθενος.
Αθλητικα φοραω 44.5.
Δοκιμασα Tech 7
44.5 kai 45.5.
44.5 δεν με πιεζε πουθενα,ηταν τερμα snug και secure, ΟΜΩΣ φοραγα τερμα λεπτη καλτσα και χαμηλη, οχι αυτην που θα φορας οταν οδηγας δηλαδη.
45.5 ηταν σουπερ ανετη, ενα τσακ περιθωριο παντου στο πελμα.
Και μετα, καθεσαι και σκεφτεσαι..
Να πονταρω οτι θα ανοιξουν οι 44.5 με την χρηση?
η
Να παρεις το μεγαλυτερο νουμερο,και οταν ανοιξουν απ την χρηση να παιζεις με εξτρα σολα η χοντρη καλτσα?
Τεινω προς το 2ο,γιατι δεν τα εμπιστευομαι τα ποδια μου.
Οσες μποτες ειχα ως τωρα, μετα απο καποια ωρα μου κοβαν το αιμα..
BTW,
Απο που τις πηρες και ποσο?
Είχε γράψει ο Aldebaran ότι τις εχει προσφορα ο MOTODIRECT, και ηθελα επ ευκαιρια να ρωτησω αν ξερει κανεις, αν ισχυουν τα νουμερα και οι τιμες που βλεπω στο site τους.
Γιατι ειναι μια βδομαδα που δεν σηκωνουν τηλ.
Η αλήθεια είναι την απο πανω πατεντα, την εκανα σε μποτες που ειχαν χρονια στην πλατη τους.Πας 2-3 καλές βόλτες σε λασποκατασταση και λύνονται όλα, ούτε καλαπόδια ούτε τπτ![]()