εντούρο μπότες για πείτε οι χωμάτινοι!

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Εγώ είμαι στο 45,5 στο 47 δεν πήγα γιατί ποτέ δεν έχω φορέσει 47 σε καμία μπότα ή παπούτσι. Δυστυχώς δεν έχει 46 η Alpinestars και ψώνισα με βάση τα εκατοστά που είναι 29.5. Τις αγόρασα απευθείας από alpinestars αλλά είχε ένα τελευταίο νούμερο. Στο motodirect είχε μόνο mx όχι enduro.
Πια ειναι η διαφορά ΜΧ με enduro μπότες ;

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Πια ειναι η διαφορά ΜΧ με enduro μπότες ;
Έχει διαφορετικό σχεδιασμό η σόλα, σε ένα κομμάτι της, για να μην γλιστράει σε οριακές συνθήκες, βρεγμένη πέτρα κλπ.

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Έχω αυτές εδώ και 2,5 χρόνια , μεταλλικές αγκραφες, και ήταν σε προσφορά στα 135€ όταν τις πήρα, με άρθρωση. Εξαιρετική άνεση με την άρθρωση. Το μόνο μειονεκτημα της ότι είναι "Vegan", συνθετική δλδ όχι δέρμα. Το οποίο όμως υλικό έχει το πάχος και την ακαμψία των αντίστοιχων δερμάτινων. Μένει να αποδειχθεί η αντοχή της. Πάντως φουλ προστασία με άρθρωση και τιμή εξαιρετικη

jocker-t

#Ντανταντιρλάνταντα
Περιοχή
Busy Riding
Όνομα
Harris
Μοτό
"The Whip"
Έχω αυτές εδώ και 2,5 χρόνια , μεταλλικές αγκραφες, και ήταν σε προσφορά στα 135€ όταν τις πήρα, με άρθρωση. Εξαιρετική άνεση με την άρθρωση. Το μόνο μειονεκτημα της ότι είναι "Vegan", συνθετική δλδ όχι δέρμα. Το οποίο όμως υλικό έχει το πάχος και την ακαμψία των αντίστοιχων δερμάτινων. Μένει να αποδειχθεί η αντοχή της. Πάντως φουλ προστασία με άρθρωση και τιμή εξαιρετικη
A, για πες κανα 2 λογια παραπανω αν μπορεις!
Τις κοιταγα κι εγω (λογω reviews κυριως), απλα κοιταγα αυτες με την αλλη σολα.

1.Το υλικο απ την μεσα πλευρα πως ειναι? ειναι grippy καθολου? η ψευτικο τελειως?
2.Ο μηχανισμος απ την μεσα πλευρα που προεξεχει ενα τσακ και δεν ειναι φλατ τελειως το προφιλ της μποτας, σ εχει ενοχλησει ποτε??
3.Απο βάρος?
4.Τι νουμερο φορας και τι νουμερο πηρες?
Περπατημα πως ειναι?Λυγίζει καθολου το toebox?
Εχεις καμια φωτο μηπως να δουμε, πως κρατιουνται μετα απο 2.5 χρονια?

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660

Μόλις της παρέλαβα απο moto direct ! Τις βρήκα σε καλή τιμή και τις τσίμπησα .
Έβαλα και την χοντρή κάλτσα .. είμαι λίγο οριακά στο νούμερο , νιώθω λίγο πίεση στο κουντεπιε .. τις κρατάω φορεμένες όμως να δω λίγο … αλλιωσ Τι κάνω ;

θα πάω και ένα καφέ με τις μπότες να τις συνηθίσω :ha

Adventurous

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
GSXR Κ8 1000
Με γειες οι μπότες,είναι *νάρες!!

Στο κουτεπιε λογικά μπορείς να χαλαρώσεις την δέστρα που έχει.Αν όχι φόρεσε τες αρκετά μέσα στο σπίτι και αν δεν μειωθεί το θέμα πας για αλλαγή νούμερου ή αν έχει επιλογή για κοίτα με πιο φαρδύ κουτεπιε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27

Έβαλα και την χοντρή κάλτσα .. είμαι λίγο οριακά στο νούμερο , νιώθω λίγο πίεση στο κουντεπιε .. τις κρατάω φορεμένες όμως να δω λίγο … αλλιωσ Τι κάνω ;

Οοοοο μεγειές ωραίες μπότες!

Στο κουντουπιέ μην ανησυχείς θα ανοίξουν μπροστά στα δάχτυλα να σου είναι οκ.

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Με γειες οι μπότες,είναι *νάρες!!

Στο κουτεπιε λογικά μπορείς να χαλαρώσεις την δέστρα που έχει.Αν όχι φόρεσε τες αρκετά μέσα στο σπίτι και αν δεν μειωθεί το θέμα πας για αλλαγή νούμερου ή αν έχει επιλογή για κοίτα με πιο φαρδύ κουτεπιε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τις κρατάω τώρα στο σπίτι να δω . Νομίζω δεν έχει επιλογές , είναι νούμερα και σχέδια τελευταία ;; Μάλλον γιαυτο και αυτή η τιμή

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Οοοοο μεγειές ωραίες μπότες!

Στο κουντουπιέ μην ανησυχείς θα ανοίξουν μπροστά στα δάχτυλα να σου είναι οκ.
Ευχαριστώ ρε Κωνσταντίνε !! Μπροστά αν περπατάω νιώθω το δάχτυλο να ακουμπάει αλλά δεν με ενοχλεί αυτό , γενικά το εσωτερικό τους είναι πολύ ωραία αίσθηση

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
Μπροστά αν περπατάω νιώθω το δάχτυλο να ακουμπάει
Αλλαγή, μεγαλύτερο νούμερο.
Μετά από πολύωρη χρήση που θα έχει πρηστεί το πόδι, θα σε ενοχλεί.

Καλύτερα να είναι λίγο μεγαλύτερη παρά μικρότερη.
Όταν είναι λίγο μεγάλη, βάζεις μέσα ένα χοντρό πάτο και έρχεται στα ίσα της.

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Αλλαγή, μεγαλύτερο νούμερο.
Μετά από πολύωρη χρήση που θα έχει πρηστεί το πόδι, θα σε ενοχλεί.

Καλύτερα να είναι λίγο μεγαλύτερη παρά μικρότερη.
Όταν είναι λίγο μεγάλη, βάζεις μέσα ένα χοντρό πάτο και έρχεται στα ίσα της.
Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερο νούμερο διαθέσιμο

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Ευχαριστώ ρε Κωνσταντίνε !! Μπροστά αν περπατάω νιώθω το δάχτυλο να ακουμπάει αλλά δεν με ενοχλεί αυτό , γενικά το εσωτερικό τους είναι πολύ ωραία αίσθηση
Ωραία μπότα Αθανάσιε!
Εάν έχουν κενό στην φτέρνα όταν τα δάχτυλα ακουμπούν εμπρός είσαι μια χαρά.
Στο κουτουπιέ χαλάρωσε ένα κλικ την δέστρα και περίμενε να στρώσουν φορώντας τες.
Καλύτερα να είναι σφιχτές στο πόδι παρά να παίζουν αριστερά -δεξιά.

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
Απλά βάζεις ένα επιπλέον πάτο μέσα. Για δοκιμασέτο μία φορά.

Στις ορειβατικές μπότες όταν περπατάς πρέπει να είναι άνετες, αλλά όταν σκαρφαλώνεις πρέπει να είναι τσίτα, για αυτό έχουμε δεύτερους πάτους μαζί μας.
Έχεις και τη δυνατότητα να βάλεις 2 ζευγάρια κάλτσες αν χρειαστεί.

Τελευταία επεξεργασία:

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Απλά βάζεις ένα επιπλέον πάτο μέσα. Για δοκιμασέτο μία φορά.

Στις ορειβατικές μπότες όταν περπατάς πρέπει να είναι άνετες, αλλά όταν σκαρφαλώνεις πρέπει να είναι τσίτα, για αυτό έχουμε δεύτερους πάτους μαζί μας.
Έχεις και τη δυνατότητα να βάλεις 2 ζευγάρια κάλτσες αν χρειαστεί.
Δεν έχω επιλογή για νούμερα σε αυτήν που διάλεξα , ή την κρατάω ή επιστρέφω .

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Ωραία μπότα Αθανάσιε!
Εάν έχουν κενό στην φτέρνα όταν τα δάχτυλα ακουμπούν εμπρός είσαι μια χαρά.
Στο κουτουπιέ χαλάρωσε ένα κλικ την δέστρα και περίμενε να στρώσουν φορώντας τες.
Ευχαριστώ Θανάση :friendship:
Εχω κενό , δεν με ενοχλεί αυτό νομίζω … παρά η αίσθηση στο κουντεπιε . Τις φοράω εναλαξ με τις forma adventure που έχω, θυμάμαι και αυτές με είχαν χτυπήσει στην αρχή . Τώρα είναι σαν αθλητικό παπούτσι . Σε προστασία όμως καμία επαφή ή μια με την άλλη

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Ευχαριστώ Θανάση :friendship:
Εχω κενό , δεν με ενοχλεί αυτό νομίζω … παρά η αίσθηση στο κουντεπιε . Τις φοράω εναλαξ με τις forma adventure που έχω, θυμάμαι και αυτές με είχαν χτυπήσει στην αρχή . Τώρα είναι σαν αθλητικό παπούτσι . Σε προστασία όμως καμία επαφή ή μια με την άλλη

Βάλε ένα δεύτερο πάτο εάν θες να μαζευτεί το κενό που έχουν αλλά αν και εφόσον πάρουν νερό το πρόβλημα του κενού θα εξακολουθεί να υπάρχει...
Επίσης δούλεψέ τες να σπάσουν και θα στρώσουν πιστεύω.

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Βάλε ένα δεύτερο πάτο εάν θες να μαζευτεί το κενό που έχουν αλλά αν και εφόσον πάρουν νερό το πρόβλημα του κενού θα εξακολουθεί να υπάρχει...
Επίσης δούλεψέ τες να σπάσουν και θα στρώσουν πιστεύω.
Οχι πάτο δεν θέλω σίγουρα ! Εχει κενό όσο όσο για να μην με ενοχλεί , θα τις φορέσω όσο μπορώ σήμερα και αύριο μες το σποτ και από βδομάδα βλέπω . Νομίζω όμως πως μου είναι οκ οι μπότες

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
A, για πες κανα 2 λογια παραπανω αν μπορεις!
Τις κοιταγα κι εγω (λογω reviews κυριως), απλα κοιταγα αυτες με την αλλη σολα.

1.Το υλικο απ την μεσα πλευρα πως ειναι? ειναι grippy καθολου? η ψευτικο τελειως?
2.Ο μηχανισμος απ την μεσα πλευρα που προεξεχει ενα τσακ και δεν ειναι φλατ τελειως το προφιλ της μποτας, σ εχει ενοχλησει ποτε??
3.Απο βάρος?
4.Τι νουμερο φορας και τι νουμερο πηρες?
Περπατημα πως ειναι?Λυγίζει καθολου το toebox?
Εχεις καμια φωτο μηπως να δουμε, πως κρατιουνται μετα απο 2.5 χρονια?
Αρκετά grippy, δεν με έχει προβληματίσει καθόλου, μηχανισμος επίσης καμμιά ενόχληση, η σόλα είναι αρκετά άκαμπτη δεν λυγίζει το toe box αλλα δουλεύει φουλ η άρθρωση στο περπάτημα , 2080gr νούμερο 42 true to size.
Φθορά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, σχεδόν τίποτα, δεν τη φοράω αποκλειστικα όμως γιατί έχω και της difi negev σαν υβριδικές light duty/ασφάλτινες /χαλαρές ονοφφαδες

Τελευταία επεξεργασία:

sugariasgeorge

#γλυκος_kariolis
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)

Θα ανοίξει...
Don't worry...

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
Οχι πάτο δεν θέλω σίγουρα ! Εχει κενό όσο όσο για να μην με ενοχλεί , θα τις φορέσω όσο μπορώ σήμερα και αύριο μες το σποτ και από βδομάδα βλέπω . Νομίζω όμως πως μου είναι οκ οι μπότες
'βαλε το βραδύ μια μικρή μπαλίτσα μέσα

Top Bottom