Θα τις πάω βόλτα αύριο να γνωριστούμε καλύτερα'βαλε το βραδύ μια μικρή μπαλίτσα μέσα
Θα τις πάω βόλτα αύριο να γνωριστούμε καλύτερα'βαλε το βραδύ μια μικρή μπαλίτσα μέσα
Πήρα τις ίδιες αλλά τι enduro και έχω ακριβώς τους, ίδιους ενδοιασμούς βέβαια πιστεύω παίζει το είδος της μποτασ ρόλο. Θα μας, στείλεις λίγο φωτογραφία, τον πάτο να δω αν είναι mx ή enduro? Και διάφορες με την δική μ!Ευχαριστώ ρε Κωνσταντίνε !! Μπροστά αν περπατάω νιώθω το δάχτυλο να ακουμπάει αλλά δεν με ενοχλεί αυτό , γενικά το εσωτερικό τους είναι πολύ ωραία αίσθηση
Πήρα τις ίδιες αλλά τι enduro και έχω ακριβώς τους, ίδιους ενδοιασμούς βέβαια πιστεύω παίζει το είδος της μποτασ ρόλο. Θα μας, στείλεις λίγο φωτογραφία, τον πάτο να δω αν είναι mx ή enduro? Και διάφορες με την δική μ!
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Είναι διαφορετικός ο πάτος όντως λίγο πιο τρακτερωτος αλλά δεν είναι τελείως φλατ οπότε οκ είναι. Εγώ φοβόμουν να τις πάρω γιατί σε sidi που έχω δει είναι φλατ τελείως. Εμένα το ίδιο είναι λίγο στενές και δεν έχουν περιθώριο εμπρός αλλά δεν ακουμπάω. Πίσω όμως έχει περιθώριο στην φτέρνα. Το παράξενο είναι ότι τις νιώθω στενές αλλα άνετες δεν ξέρω πως γίνεται αυτό![]()
αυτός είναι ο πάτος . Εσένα τι σε προβληματίζει ;
Εσυ έχεις άλλο πάτο ;;; Εγώ τι έχω τελικά ; Γ@μω τον πάτο μουΕίναι διαφορετικός ο πάτος όντως λίγο πιο τρακτερωτος αλλά δεν είναι τελείως φλατ οπότε οκ είναι. Εγώ φοβόμουν να τις πάρω γιατί σε sidi που έχω δει είναι φλατ τελείως. Εμένα το ίδιο είναι λίγο στενές και δεν έχουν περιθώριο εμπρός αλλά δεν ακουμπάω. Πίσω όμως έχει περιθώριο στην φτέρνα. Το παράξενο είναι ότι τις νιώθω στενές αλλα άνετες δεν ξέρω πως γίνεται αυτό
Ωραία θα σε ακούσω κ θα, τις κρατήσω! Ναι έχει άλλο πάτο λίγο διαφορετικό αλλά δεν στέλνω φωτογραφίες γιατί θα μπερδευτείς περισσότεροΕσυ έχεις άλλο πάτο ;;; Εγώ τι έχω τελικά ; Γ@μω τον πάτο μου
λοιπόν update από την σημερινή βόλτα !! Τα ίδια ένιωθα και εγώ με αυτά που περιγράφεις , είναι πολύ άνετη μέσα αλλά κάπως σφιχτή ! Ενώ μπροστά βρίσκει το δάχτυλο πίσω έχω κενό κτλ .
ΟΚ Ξέχασε τα όλα , μόλις βγεις βόλτα γεια σας , η μπότα είναι αλλο , λες και την φοράω 2 μήνες , δεν με ενοχλούσε τίποτα , ούτε με ζόρισε ούτε με κούρασε , φαντάζομαι με τον καιρό θα είναι και καλύτερες ! Μόνο λίγο με τις ταχύτητες αλλά αυτό λογικό είναι το στύλε της μπότας .
Πολύ ευχαριστημένος σαν πρώτη βόλτα !!!
Και πολύ όμορφες κατά την γνώμη μου
![]()
Με γεια!![]()
![]()
Μόλις της παρέλαβα απο moto direct ! Τις βρήκα σε καλή τιμή και τις τσίμπησα .
Έβαλα και την χοντρή κάλτσα .. είμαι λίγο οριακά στο νούμερο , νιώθω λίγο πίεση στο κουντεπιε .. τις κρατάω φορεμένες όμως να δω λίγο … αλλιωσ Τι κάνω ;
θα πάω και ένα καφέ με τις μπότες να τις συνηθίσω![]()
Ναι είναι 45.5 , εντωμεταξύ οι άλλες μου μπότες είναι 46 , αλλά μου είναι οκ .Με γεια!
Τις ιδιες ακριβως κοιταγα κι εγω απο Motodirect.
45.5 ειναι?
288 τελικα τις πηρες?
Αν δεν σου κανουν, τις παιρνω.
Φορα τες λιγο ακομα να πεσει η τιμη τους και μετα.
αχαχαχχα
Κάτι λες για εμένα εσύ τώρα αλλά δεν κατάλαβα Αχαχα .Σου κόπηκε η ανάσα με το δοσροδούρο, άστα μην σου κοπεί η λαλιά, η χολή, τα αίματα, παραφράζοντας λίγο τον φίλτατο Τζακ Νίκολσον "You can't handle the power", είναι φανερό. Αν και, ο κυρ Στέφανος θέλει τα λεφτά σου, γιατί όχι, μόλις συνέλθεις δηλαδή. Έλα να νιώσεις πως είν' η ζωή, μές στο συνεργείο βράδυ και πρωί XEΪ![]()
Από κτμ έχω οδηγήσει , 790 / 950 / 1090 / 1290 S / 1290 R . Ένα 890 μου λείπει ή ένα νορδεν .Σου κόπηκε η ανάσα με το δοσροδούρο, άστα μην σου κοπεί η λαλιά, η χολή, τα αίματα, παραφράζοντας λίγο τον φίλτατο Τζακ Νίκολσον "You can't handle the power", είναι φανερό. Αν και, ο κυρ Στέφανος θέλει τα λεφτά σου, γιατί όχι, μόλις συνέλθεις δηλαδή. Έλα να νιώσεις πως είν' η ζωή, μές στο συνεργείο βράδυ και πρωί XEΪ![]()
Μπορεί να κάνεις σεξ με πολλες, αλλά το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης γράφει "Η σύζυγος κυρία Ποκοπίκου-Σοϊχίρου".Από κτμ έχω οδηγήσει , 790 / 950 / 1090 / 1290 S / 1290 R . Ένα 890 μου λείπει ή ένα νορδεν .
Ορίστε , που τον είδατε το χοντακια![]()
Λοιπόν ο πάτος από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες είναι διαφορετικός αλλά εντάξει στις mx δεν είναι τελείως φλατ οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, να γλιστράνε δηλαδή. Και εγώ 45.5 πήρα αλλά γενικά φοράω στα παπούτσια 29.5 όπου αυτές τόσο είναι. Γενικά επιλέγω σε όλα τα υποδήματα να πάω με τα εκατοστά για, σίγουρα.Είναι διαφορετικός ο πάτος όντως λίγο πιο τρακτερωτος αλλά δεν είναι τελείως φλατ οπότε οκ είναι. Εγώ φοβόμουν να τις πάρω γιατί σε sidi που έχω δει είναι φλατ τελείως. Εμένα το ίδιο είναι λίγο στενές και δεν έχουν περιθώριο εμπρός αλλά δεν ακουμπάω. Πίσω όμως έχει περιθώριο στην φτέρνα. Το παράξενο είναι ότι τις νιώθω στενές αλλα άνετες δεν ξέρω πως γίνεται αυτό
Ααα έχεις άλλο πάτο όντως !!! Καλορίζικες και σε εσένα λοιπόνΛοιπόν ο πάτος από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες είναι διαφορετικός αλλά εντάξει στις mx δεν είναι τελείως φλατ οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, να γλιστράνε δηλαδή. Και εγώ 45.5 πήρα αλλά γενικά φοράω στα παπούτσια 29.5 όπου αυτές τόσο είναι. Γενικά επιλέγω σε όλα τα υποδήματα να πάω με τα εκατοστά για, σίγουρα.![]()
![]()
![]()
Αν βάλεις αλλά 60€ έχει ο mx24 τις gaerne fastback. 24mx. 24mxΚαι εκεί που νόμιζα ότι έχω ξεμπερδέψει βρέθηκα πάλι να ψάχνω. Είχα παραγγείλει κάτι μπότες εδώ και αρκετές μέρες από motodirect (Yamaha). Σήμερα έλαβα ένα mail που έλεγε ότι η παραγγελία μου ακυρώθηκε και θα μου επιστραφούν τα χρήματα. Κοίταξα και τα χρήματα ήταν ήδη πίσω στην κάρτα μου, πράγμα που μάλλον σημαίνει ότι η διαδικασία έχει γίνει εδώ και κάποιες μέρες χωρίς να ενημερωθώ. Δυο τηλέφωνα μετά και αρκετή αναμονή δεν κατάφερα να βρω άκρη αν υπάρχει διαθεσιμότητα σε άλλο χρώμα.
Τέλος πάντων, πάλι στο ψάξιμο. Μπάτζετ μέχρι 300. Σε Alpinestars και Gaerne ξέρω το νούμερο μου και θα μπορούσα να παραγγείλω και από έξω, στις υπόλοιπες χρειάζεται δοκιμή.
Και άλλα 3€ και παίρνεις αυτές
Σωστός Μητς έχει και άλλες επιλογές ο mx απλα επειδή έγραψε ότι gaerne και alpine ξέρει το νούμερο του...εγώ αν ξαναπαίρνα θα πήγαινα πιο πάνω σε sg12 από sg10 που έχω...οι Sidi που έβαλες είναι πιο πάνω από fastback σε λεφτά αν δεν τις πάρεις προσφορά...είναι όπως οι sg12,σαν κατηγορία, δεν τις είδα κοίταξα gaerne μονοΚαι άλλα 3€ και παίρνεις αυτές
24mx
www.24mx.eu
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk