εντούρο μπότες για πείτε οι χωμάτινοι!

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
BETA Alp 4.0 2010
BMW R80 GS 1988
Οι Gaerne από ότι βλέπω δείχνουν περισσότερο αντβέ, δεν έχουν άρθρωση στον αστράγαλο όπως έχουν οι Sidi και γενικότερα όλες οι εντουράδικες μπότες.
Το Enduro στο όνομα το έχουν μάλλον μόνο για μάρκετινγκ.

Οι Sidi είναι καταπληκτικές, πολύ καλή προστασία και καλή άνεση για εντουράδικη μπότα.
Έχω τις 2 και τις φοράω ώρες δίχως θέμα. Από νούμερο είσαι καλά, στο δικό μου τουλάχιστον πόδι το ένα νούμερο πάνω είναι ο κανόνας.
Θα σου πρότεινα δαγκωτά τις Sidi.
Μία ερώτηση επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μπότα με άρθρωση.
Μπορείς να αλλάζεις άνετα ταχύτητες, χωρίς να χρειάζεται να ανεβοκατεβάζεις ολόκληρο το πόδι σου όπως στις άκαμπτες μπότες;

zanny

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στάθης
Μοτό
Husqvarna TE630
KTM EXC-F 500
Μία ερώτηση επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μπότα με άρθρωση.
Μπορείς να αλλάζεις άνετα ταχύτητες, χωρίς να χρειάζεται να ανεβοκατεβάζεις ολόκληρο το πόδι σου όπως στις άκαμπτες μπότες;
ναι, δεν υπάρχει θέμα, έχουν μια σχετική ελαστικότητα.

orla13

Μέλος
Περιοχή
Ηλιουπολη
Όνομα
Αλεξανδρος
Μοτό
KTM 890 Adv R , Yamaha R1
Με τις χωμάτινες μπότες θα χρειαστεί να αλλάξεις λίγο τον λεβιέ ταχυτήτων να έχει χώρο να μπει η μπότα, εγώ τον έχω σε μια μόνιμα θέση που οδηγώ και με μπότες και κανονικά

zodarr

Μέλος
Περιοχή
Καλλιθέα, Αττική
Όνομα
Χάρης
Μοτό
Crf 300 Rally '22
Ερώτηση προς τους έχοντες τις Sidi X-Power Enduro:
Τις δοκίμασα κι ενω στην αρχή ήμουν ΟΚ μετά απο 10 λεπτά κατάλαβα πως με πιέζουν αρκετά στην καμάρα. Επειδή την έχω πατήσει και με παπούτσια ξέρω πως αυτή η ενόχληση μετά απο λίγη ώρα ορθοστασίας θα είναι ανυπόφορη. Διάβασα όμως κάπου πως έχουν αφαιρούμενη υποστήριξη καμάρας (removable arch support).
Ισχύει κάτι τέτοιο, έχουν κάποιο κομμάτι στην καμάρα που μπορεί να αφαιρεθεί;

Τελευταία επεξεργασία:

lospsi

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
KTM 1290 SUPER DUKE GT
Μόλις παράγγειλα ένα ζευγάρι αντβέ μπότες!

σε τιμή προσφοράς ξεφτίλα, 70€!!! Ξέρω ότι δεν είναι σούπερ ντούπερ από θέμα προστασίας αλλά μιας και λέω να κάνω και λίγο χωματάκι από φθινόπωρο, να έχω μια σχετικά πιο κατάλληλη μπότα από την Revit.

stefos

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
T7
Μόλις παράγγειλα ένα ζευγάρι αντβέ μπότες!

σε τιμή προσφοράς ξεφτίλα, 70€!!! Ξέρω ότι δεν είναι σούπερ ντούπερ από θέμα προστασίας αλλά μιας και λέω να κάνω και λίγο χωματάκι από φθινόπωρο, να έχω μια σχετικά πιο κατάλληλη μπότα από την Revit.
Εγώ θα την κράταγα για ασφάλτινες περιηγήσεις τη συγκεκριμένη μπότα, όχι χώμα. Μην ξεγελίεσαι από τις φωτογραφίες, δεν επαρκεί για χωμάτινη χρήση. Δεν παρέχει την απαραίτητη προστασία.

sfera

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Σταμάτης
Μοτό
Tenere700, CRM250, Bandit 650
Προσφορά ο Τζωρτζόπουλος
Τις είχα.. αλλά δεν στις προτείνω
Εκτός και αν είναι η πρώτη σου επαφή στο χώμα για να δεις την διαφορά στον πόδι σου.

ztakisg16

Μέλος
Όνομα
Τακης
Μοτό
Voge 300 Rally
Μετά την πανωλεθρία της Κυριακάτικης βόλτας στην Εύβοια, όπου έβγαλα τα 160 απο τα 165 χλμ χωρίς καθόλου σόλες στις μποτες, αφου φυγαν εντελως μετά την μάλλον αποτυχημένη απόπειρα να τις κολλήσω, αποφάσισα οτι ήρθε η ωρα να τις αντικαταστήσω... Βρήκα τις Leatt 4.5 σε προσφορά και στο νούμερο μου και τις τσίμπησα...Ενώ ειναι αρκετά άνετες μπροστά, ειναι λίγο στενές στο κουτουπιε αλλά πιστεύω θα ανοίξουν και λίγο... Αν κάποιος έχει άποψη για τις συγκεκριμένες ευχαρίστως να την ακούσω, αν και ευελπιστώ να δοκιμαστούν σύντομα στο βουνό...

Τελευταία επεξεργασία:

Padis

ven pasa ...
Περιοχή
Άγ.Στέφανος Αττικής
Όνομα
Παντελής
Μοτό
®1200 adv
Drz400E
Φίλε εμένα μου έκατσαν κουτί. Δεν έχω βολευτεί άλλες μπότες από την πρώτη στιγμή όπως αυτές.
Η μόνη ένσταση που έχω είναι πως είναι αρκετά ογκώδεις στο πάνω μέρος με αποτέλεσμα να
μην μπαίνει εύκολά παντελόνι overboot...

zanny

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στάθης
Μοτό
Husqvarna TE630
KTM EXC-F 500
Φίλε εμένα μου έκατσαν κουτί. Δεν έχω βολευτεί άλλες μπότες από την πρώτη στιγμή όπως αυτές.
καλά, εσύ έχεις και ποδαράκι μπαλαρίνας, δε πιάνεται

2Stroker

Μέλος
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
KTM LC4 640 ADV
CFMOTO 700MT
Για Sidi προσυπογραφω και εγω! Ισως η καλυτερη αγορα που εκανα σε εξοπλισμο εβερ! Αλλα στανταρ ειναι και πως θα σου κατσουν στο ποδι. Αυτο με την πιεση στην καμαρα ειχα με τις forma, οι sidi μου εχουν κατσει λες και σχεδιαστηκαν για τα ποδια μου.

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 660R TDM 900
Μετά την πανωλεθρία της Κυριακάτικης βόλτας στην Εύβοια, όπου έβγαλα τα 160 απο τα 165 χλμ χωρίς καθόλου σόλες στις μποτες, αφου φυγαν εντελως μετά την μάλλον αποτυχημένη απόπειρα να τις κολλήσω, αποφάσισα......

:ha

Mermar

Μέλος
Περιοχή
Μεσολόγγι - Σαλαμίνα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Husqvarna 701 Enduro 2025
Η μόνη ένσταση που έχω είναι πως είναι αρκετά ογκώδεις στο πάνω μέρος με αποτέλεσμα να
μην μπαίνει εύκολά παντελόνι overboot...
Επιβεβαιώνω και εγώ για τον όγκο στο πάνω μέρος στις Leatt 4.5. Με δυσκόλεψαν τόσο πολύ με αδιάβροχα και overboot παντελόνι γιατί δεν κατέβαινε όποτε χρησιμοποιούσα μόνο in boot παντελόνια! Τρομερή μπότα, ανετοτατη κα πολύ καλή προστασία! Σε πτώση που η μηχανή μου γράπωσε το πόδι από κάτω, δεν κατάλαβα τίποτα, δεν έκαναν κιχ!
Τις προτείνω ανεπιφύλακτα! Σε μέγεθος ήθελα ένα μεγαλύτερο και επειδή ήδη φοράω 46-47, αυτό τις έκανε ακόμη περισσότερο κουμούτσες ! :ha
Ωστόσο μη έχωντας τις Hydradri στο 5ημερο του Χελιώτη με τόσο νερό, έγινα παπί μέχρι αηδίας! Και με ξενέρωσε τόσο πολύ και τσίμπησα τις Gaerne 22 GTX! Δεν έχουν δοκιμαστεί σε βροχές κλπ.

κλεινωντας, Τις προτείνω ανεπιφύλακτα αν και εφόσον είναι μόνο για στεγνές διαδρομές και με χρήση μόνο Inboot παντελονια!

Top Bottom