εντούρο μπότες για πείτε οι χωμάτινοι!

"Ξεσκονίζοντας" τον παλιό εξοπλισμό μου σε προετοιμασία για το ADVtrOFFy, διαπίστωσα ότι κάτι AXO μπότες που είχα τα χουν φάει τα ψωμιά τους...
Καμιά ιδέα για οικονομικές εντουράδικες μπότες;;; Όπως οι Acerbis X-team πχ ή κάποια αντίστοιχη, ει δυνατόν κάτω των 200€;

(δοκίμασα και τις Sidi X-3 στον Τζωρτζόπουλο, ήταν γ@μ@τες, σαν να φοράς αθλητικό, αλλά δε δίνω 300+ €)

"Ξεσκονίζοντας" τον παλιό εξοπλισμό μου σε προετοιμασία για το ADVtrOFFy, διαπίστωσα ότι κάτι AXO μπότες που είχα τα χουν φάει τα ψωμιά τους...
Καμιά ιδέα για οικονομικές εντουράδικες μπότες;;; Όπως οι Acerbis X-team πχ ή κάποια αντίστοιχη, ει δυνατόν κάτω των 200€;

(δοκίμασα και τις Sidi X-3 στον Τζωρτζόπουλο, ήταν γ@μ@τες, σαν να φοράς αθλητικό, αλλά δε δίνω 300+ €)

Δωστα....100 παραπανω αξιζουν

alpinestars tech3 223ευρω

Δωστα....100 παραπανω αξιζουν

Τα δωσα...
Γιατί οποιαδήποτε άλλη φόρεσα δε συγκρινόταν σε άνεση με τις Sidi.
Γιατί μου αρέσει που δεν έχουν υπερβολικό όγκο οι προστασίες τους, ούτε είναι βαριές.
Γιατί σε 40-50χλμ χώμα που έκανα πριν λίγο στον Υμηττό για να τις εγκαινιάσω, ήταν σαν να τις φορούσα χρόνια!!!
Money well spent.... πιθανότατα λοιπόν!

Εγώ πείρα τις alpinestar tech 7

Και αδιάβροχος καλτσουλες... #natalemeayta#
τις τσίμπησα ήδη αυτές!! ναι δεν είναι αδιάβροχες τις πέρασα με ένα σπρέι και θα δούμε αν θα κάνει τη διάφορα

Σημερα αγορασα τις sidi crossfire και ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος! ειναι οι πρωτες μου χωματινες μποτες και ανυπομωνω να παω βολτα βουνο! μου φανηκαν πολυ ανετες μεσα στο σπιτι!!χαχα

Σημερα αγορασα τις sidi crossfire και ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος! ειναι οι πρωτες μου χωματινες μποτες και ανυπομωνω να παω βολτα βουνο! μου φανηκαν πολυ ανετες μεσα στο σπιτι!!χαχα

Είναι πραγματικά πολύ άνετες.

Επειδή κάποιες "αδιάβροχες κάλτσες" που πήρα από τον Στεγόσαυρο (sealskinz του Εγγλέζικου Στρατού) δεν έκαναν καλή δουλειά,πάλι κολύμπαγε το πόδι μέσα στην μπότα.Ποιες αδιάβροχες κάλτσες και από που έχετε;
Επίσης σκέφτομαι και την Forma Adventure που είναι αδιάβροχη για τον χειμώνα.

Επειδή κάποιες "αδιάβροχες κάλτσες" που πήρα από τον Στεγόσαυρο (sealskinz του Εγγλέζικου Στρατού) δεν έκαναν καλή δουλειά,πάλι κολύμπαγε το πόδι μέσα στην μπότα.Ποιες αδιάβροχες κάλτσες και από που έχετε;
Δεν ξέρω αν ήταν ελαττωματικές για κάποιο λόγο οι κάλτσες, αλλά ακριβώς επειδή είναι αδιάβροχες την υγρασία /ιδρώτα που βγάζει το.ποδι την κρατανε μεσα σε ένα βαθμό. Δεν είναι νερό από μέσα, είναι από το πόδι.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Επέλεξε την Forma Terra Σπύρο. Σχεδόν το ίδιο άνετη αλλά αρκετά πιο ασφαλής σε σχέση με την Adventure.

Ευχαριστώ Γιάννη δεν την είχα δει αυτήν. Και είναι και στην ίδια τιμή με την Adventure.
Δεν έχει νούμερα, οπότε μάλλον θα κοιτάξω για την evo. 100 ευρώ πάνω βέβαια.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Καλησπερα, ενδιαφερομαι και γω για αγορα εντουρομποτας και μετα απο ιντερνετικη μελετη εχω καταληξει στις Sidi.
Ποια η διαφορα αναμεσα στις Sidi X-3 MX Boots και τις Sidi Crossfire 3 (εκτος απο την τιμη);
Τις X-3 τις εχει καποιος;
Αν τις παραγγειλω απο site και φορωντας αθλητικο 43 τι νουμερο να παρω;

Συνήθως ψωνίζουμε ένα νούμερο μεγαλύτερο
Θεωρώ όμως ότι μπορείς να περάσεις από τον τζωρτζοπουλο και να τις δοκιμάσεις
Ρωτα και τι τιμή θα στην αφησουν
Και οι 2 είναι πολύ καλές μπότες

Αν δεν κάνω λάθος οι crossfire έχουν ένα σύστημα που αγκαλιάζει το πόδι μέσα ενώ οι άλλες όχι, τις crossfire έχω εγώ είναι πολύ άνετες και πολύ ανθεκτικές, καλύτερα όμως να πας από τζορτζοπουλο να δοκιμάσεις.

Φοραω 43 σε αθλητικο και εχω τις crossfire 2 σε 44 νουμερο και μου ειναι ΟΚ

Ποια η διαφορα αναμεσα στις Sidi X-3 MX Boots και τις Sidi Crossfire 3 (εκτος απο την τιμη);
Οι Crossfire έχουν μεγαλύτερη προστασία από τις X3, υπάρχουν αρκετά σημεία στην X3 που καλύπτονται με δέρμα ενώ στην Crossfire με σκληρό πλαστικό αντίστοιχα.
Αν μπορείς να δώσεις το κάτι παραπάνω πήγαινε για αυτές.

crossfire 2 με 3 έχουν μεγάλες διάφορες; Γιατί τις 2 τις βρίσκω σε καμία προσφορά εξωτερικό σε αντίθεση με την 3 που είναι δύσκολο.

crossfire 2 με 3 έχουν μεγάλες διάφορες; Γιατί τις 2 τις βρίσκω σε καμία προσφορά εξωτερικό σε αντίθεση με την 3 που είναι δύσκολο.
πολύ μικρές διαφορές

Back
Top Bottom