εντούρο μπότες για πείτε οι χωμάτινοι!

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400
Καλημέρα, έχει κάποιος τις Alpinestars Tech 7 να μας πει εντυπώσεις;

Επίσης, υπάρχει μάστορας στην Αθήνα που να επισκευάζει μπότες μηχανής;

Ευχαριστώ
Τις έχω εγώ. Είναι πολύ ποιοτική και στιβαρή κατασκευή. Πήρα την enduro έκδοση και μπορείς να περπατήσεις και λιγάκι, δεν είναι τόσο άβολες. Μετά τα πρώτα 10 λεπτά που τις φόρεσα η αίσθηση ήταν πολύ φυσιολογική. Ως προς το βάρος, το νιώθεις λιγάκι - κάπως πρέπει να αντισταθμιστεί η αίσθηση της προστασίας.

Ως προς την αίσθηση σε λεβιέ ταχυτήτων και φρένου μην περιμένεις και πολλά, αλλά δε με προβλημάτισε ιδιαίτερα.

Παίζουν προσφορές με σπασμένα νούμερα σε πολύ καλές τιμές αν ψάξεις.

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
σαυRα 1250 R
Πέρασα μια βόλτα από Νέο Ηράκλειο αλλά ο άνθρωπος ήταν άρρωστος και δεν άνοιξε το μαγαζί σήμερα.

Η ζημιά που θέλω να φτιάξω είναι αυτή. Στο σημείο που είναι κρατάω μικρή ελπίδα ότι είναι κάτι που φτιάχνεται.

Αλλιώς θα δω τι έχει η αγορά σε μπάτζετ κάπου στα 250
.

Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχω πάθει και εγώ παλιά
Εχει καεί το πλαστικό και δεν φτιαχνει

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Πέρασα μια βόλτα από Νέο Ηράκλειο αλλά ο άνθρωπος ήταν άρρωστος και δεν άνοιξε το μαγαζί σήμερα.

Η ζημιά που θέλω να φτιάξω είναι αυτή. Στο σημείο που είναι κρατάω μικρή ελπίδα ότι είναι κάτι που φτιάχνεται.

.

Για πεταμα είναι Αντώνη. Δες και Leatt για μποτα. Εγώ έχω τις 5.5. Νταμάρι σε ασφάλεια. Τις είχα πάρει σε πολύ καλή τιμή απο Drakos engineering Καλλιρόης

Και ο τζορτζοπουλος έχει νομίζω κάποιες καλές προσφορές.

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW

.

Έχει καεί το "πλαστικό"!!!!
Κοίτα από τώρα για καινούργιο ζευγάρι, και μην μπεις καν στη διαδικασία να πας σε κανένα μαγαζί!!!!

Niou

Μέλος
Όνομα
Χρήστος
Μοτό
Honda Transalp 650 2001
acerbis-x-rock-mm-mx-boots
Ελλάδα τις είχε γύρω στα 350, και του αγίου βαλεντίνου φέτος τις έβγαλε το 24mx με φουλ έκπτωση τις πήρα 180. Είναι τούμπανες απο την πλευρά της ασφάλειας. Έχει γίνει δοκιμή και δεν κατάλαβα τίποτα.
Φουλ πλαστικό σε αντίθεση με leatt και tech 7 που έχουν λίγο μαλακό προς τα μικρά δάχτυλα του ποδιού αλλά από την άλλη είναι πιο χοντροκομμένες.
Έχουν πείρο για πιο άνετη περιστροφή του αστράγαλου αλλά και προστασία από πίσω στον αχίλλειο. Μάλλον είναι λίγο πιο βαριές από τις άλλες, αλλά τις έχω συνηθίσει.

jojo72

Gira, il mondo gira.....
Περιοχή
Τρίπολη
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Aprilia Caponord ETV 1000
Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι μπότες πιο...adventure αλλά θέλω να δοκιμάσω πρώτα, μην πάρω γουρούνι στο σακί. Θέλω να μπορώ να περπατάω κιόλας χωρίς να βαδίζω σαν τον ...Robocop για να συνδυάζω το ταξίδι, πέρασμα από βατούς χωματόδρομους (όχι enduro καταστάσεις) και επίσκεψη σε αξιοθέατα χωρίς να χρειαστεί να αλλάζω παπούτσια.

Έχω κάτι σαν αυτές ΜΠΟΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ FALCO LIBERTY 3 BLACK - και κοιτάω αυτές από τις πιο adventure αλλά με μπερδεύει λίγο το ότι κάποιες (sidi) τις χαρακτηρίζει touring ενώ εμένα μου φαίνονται καθαρά cross που σημαίνει ακαμψία και δυσκολία στο βάδισμα.
ΜΠΟΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ RST AXIOM WP BLACK -
ΜΠΟΤΕΣ OFF-ROAD LEATT 4.5 BLACK -
ΜΠΟΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ FALCO MIXTO 4 ADV BLACK -
ΜΠΟΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ SIDI DISCOVERY RAIN BLACK -

Επίσης αυτές από τις πιο touring
ΜΠΟΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ W2 T-99 BLACK -
ΜΠΟΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ IXS LIGHT ST BLACK -
ΜΠΟΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ REBELHORN RIVER BLACK -

Ξέρω ότι ζητάω πολλά αλλά οποιαδήποτε βοήθεια/ άποψη δεκτή...

acerbis-x-rock-mm-mx-boots
Ελλάδα τις είχε γύρω στα 350, και του αγίου βαλεντίνου φέτος τις έβγαλε το 24mx με φουλ έκπτωση τις πήρα 180. Είναι τούμπανες απο την πλευρά της ασφάλειας. Έχει γίνει δοκιμή και δεν κατάλαβα τίποτα.
Φουλ πλαστικό σε αντίθεση με leatt και tech 7 που έχουν λίγο μαλακό προς τα μικρά δάχτυλα του ποδιού αλλά από την άλλη είναι πιο χοντροκομμένες.
Έχουν πείρο για πιο άνετη περιστροφή του αστράγαλου αλλά και προστασία από πίσω στον αχίλλειο. Μάλλον είναι λίγο πιο βαριές από τις άλλες, αλλά τις έχω συνηθίσει.
Πόσες μέρες έκανε να έρθει από Σουηδία; Γιατί έλεγα να κάνω μια βόλτα από το μαγαζί τώρα τα Χριστούγεννα, μιας και θα είμαι εκεί, αλλά είδα ότι έχει κλείσει εδώ και 8 μήνες και δουλεύει μόνο ιντερνετικά με όχι καλές κριτικές (κυρίως όσο αφορά την εξυπηρέτηση πελατών).

Τελευταία επεξεργασία:

sfera

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Σταμάτης
Μοτό
Tenere700, CRM250, Bandit 650
Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι μπότες πιο...adventure αλλά θέλω να δοκιμάσω πρώτα, μην πάρω γουρούνι στο σακί. Θέλω να μπορώ να περπατάω κιόλας χωρίς να βαδίζω σαν τον ...Robocop για να συνδυάζω το ταξίδι, πέρασμα από βατούς χωματόδρομους (όχι enduro καταστάσεις) και επίσκεψη σε αξιοθέατα χωρίς να χρειαστεί να αλλάζω παπούτσια.

Έχω κάτι σαν αυτές ΜΠΟΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ FALCO LIBERTY 3 BLACK - και κοιτάω αυτές από τις πιο adventure αλλά με μπερδεύει λίγο το ότι κάποιες (sidi) τις χαρακτηρίζει touring ενώ εμένα μου φαίνονται καθαρά cross που σημαίνει ακαμψία και δυσκολία στο βάδισμα.

Πόσες μέρες έκανε να έρθει από Σουηδία; Γιατί έλεγα να κάνω μια βόλτα από το μαγαζί τώρα τα Χριστούγεννα αλλά είδα ότι έχει κλείσει εδώ και 8 μήνες και δουλεύει μόνο ιντερνετικά με όχι καλές κριτικές (κυρίως όσο αφορά την εξυπηρέτηση πελατών).
Δοκιμασμενες για αυτο που θελεις ειναι της FORMA η adventure , υπαρχει σε χαμηλο ( αυτο εχω εγω ) ειναι σαν να φορας ορειβατικο μποτακι ανετο, αδιαβροχο, ωραια σολα κανεις οτι θελεις
και το ψιλο που ειναι σαν enduro μποτα δεν ξερω αν σε βολέψει. Στις προτεινω να πας για δοκιμη αλλα κρατα χρηματα διοτι θα τις παρεις

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Για πείτε μια γνώμη. Μέχρι τώρα έχω βρει τις παρακάτω στο μπάτζετ μου από εδώ.

Alpinestars Tech 7

Fox Comp Boot

TCX X-Helium

sfera

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Σταμάτης
Μοτό
Tenere700, CRM250, Bandit 650

Alpinestars Tech 7

Fox Comp Boot

TCX X-Helium

Αντώνη συγνωμη εκ το προτερων αλλα οι μποτες που βλεπεις ειναι motocross δεν ειναι enduro δεν ειναι για adventure. Eπειδη κι εγω φετος εψαχνα για μποτα θα σου πω να δεις 2-3 πραγματακια
ραφτη σολλα, άρθρωση κνημης , χωρο για την επιγονατιδα , ανταλλακτικα κλιπ . Αδιαβροχη δεν λεω γιατι δεν θα βρεις στο μπατζετ σου.
Προταση μου: gaerne SG10

Niou

Μέλος
Όνομα
Χρήστος
Μοτό
Honda Transalp 650 2001
...
Πόσες μέρες έκανε να έρθει από Σουηδία; Γιατί έλεγα να κάνω μια βόλτα από το μαγαζί τώρα τα Χριστούγεννα, μιας και θα είμαι εκεί, αλλά είδα ότι έχει κλείσει εδώ και 8 μήνες και δουλεύει μόνο ιντερνετικά με όχι καλές κριτικές (κυρίως όσο αφορά την εξυπηρέτηση πελατών).
Δεν είχα θέμα εγώ ακόμα και με επιστροφή προϊόντος. Δεν πέφτουν έξω στις προβλέψεις που μου δίνουν για χρόνο παράδωσης. Λιγότερο από 10 εργάσιμες νομίζω. Και τώρα έχω βάλει μία παραγγελία που λέει θα μου έρθει γύρω στις 7-10 του μήνα οπότε αναμένω να δω αν έχει κάποια καθυστέρηση.

Alpinestars Tech 7

Fox Comp Boot

TCX X-Helium

Μεταξύ αυτών θα πήγαινα στην tech7

Doc.DD

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
r 1200gs 07/suzuki dr 350s 92

Alpinestars Tech 7

Fox Comp Boot

TCX X-Helium

Tech 7 και δεύτερη επιλογή της fox.πολυ πιο άνετες οι alpinestars

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690

Alpinestars Tech 7

Fox Comp Boot

TCX X-Helium

Tech 7 αλλά ψάξε την έκδοση με την enduro σόλα. Είναι νομίζω η ποιο άνετη από την κατηγορία αυτή...

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690

Alpinestars corozal. Πιο καλή προστασία overall από την forma adventure , πολύ άνετη και περπατάς κιόλας αν χρειαστεί

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs

τις sidi diskovery

Top Bottom