Έχω πεθάνει στο γέλιο..... (οκ άσχημο είναι αλλά έχει πλάκα)
KTiNoS Μέλος Όνομα Athanassiou Nikos Μοτό XT 600 sm TDM 900 29 Απριλίου 2023 #1 Έχω πεθάνει στο γέλιο..... (οκ άσχημο είναι αλλά έχει πλάκα)
Gus Μέλος Περιοχή Αθήνα Όνομα Κωνσταντίνος Μοτό Sutzouki 29 Απριλίου 2023 #2 Όχι μόνο του την έριξε χορτάτη αλλά του έριξε και γερό μπινελίκι αλλά ιταλικά...!!!
XR Maniac Skipper ADVRIDE Team Περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ Όνομα Κωστας Μοτό NX 650-HRC Gandhi!! s1000xr 29 Απριλίου 2023 #3 Πόνεσε....εγώ θα τον έβρισκα μετά
giamar οn-offας Περιοχή Πιερία Όνομα Γιαννης Μοτό -Vstroma -astrea c100 5 Μαϊου 2023 #4 XR Maniac έγραψε: Πόνεσε....εγώ θα τον έβρισκα μετά Click to expand... Σιγά ,κοτίνα τονελενε χαχαχαχαχα
XR Maniac έγραψε: Πόνεσε....εγώ θα τον έβρισκα μετά Click to expand... Σιγά ,κοτίνα τονελενε χαχαχαχαχα
KTiNoS Μέλος Όνομα Athanassiou Nikos Μοτό XT 600 sm TDM 900 5 Μαϊου 2023 #5 giamar έγραψε: Σιγά ,κοτίνα τονελενε χαχαχαχαχα Click to expand... κι εμένα που δε με λένε στη Νάπολι μάλλον την κοτίνα θα έκανα
giamar έγραψε: Σιγά ,κοτίνα τονελενε χαχαχαχαχα Click to expand... κι εμένα που δε με λένε στη Νάπολι μάλλον την κοτίνα θα έκανα