... με τη μπομπίνα στα σαλόνια! ... Nürburgring Grand Prix Strecke !

IoannisPanagiotidis

Μέλος
Περιοχή
Solingen - Thessaloniki
Όνομα
Ιωαννης
Μοτό
R1200GS
Παιδες ... ξερω οτι θα μου πεις που πας ρε μλκα με το χρέπι;...αλλα η πάγια φιλοσοφια μου.... "...οπως μπορει ο καθενας και με οτι εχει στη διαθεση του" ... με εδωσε κίνητρα και θαρρος να εκπληρωσω τελικα προχθες ,ενα μικρο μου κρυφο πόθο που ειχε στοιχειώσει τα ονειρα μου απ τη πρωτη φορα που κάθισα στις κερκίδες του Ring και παρακολουθησα ενα αγωνα Superbike το 2007 .






Μια μικρη διευκρίνηση για οσους φιλους ισως δεν γνωριζουν ακριβως την διαφορα στο Nürburgring οταν περιγραφουμε τον όρο Nordschleife ή Grand Prix Strecke.

Ειναι 2 διαφορετικες πιστες ..... η πρωτη τεραστια γυρω στα 21 χιλιόμετρα αναμεσα στους καταπρασινους λόφους της περιοχης και η δευτερη ειναι η επισημη πιστα GP οπου λαμβανουν χωρα ή λαμβαναν κατα καιρους οι επίσημοι αγωνες του MotoGP της Formula1 ή του εγχώριου αλλα και παγκοσμιου Superbike.




Το θεμα λοιπον γινεται αυτη τη φορα για την Grand Prix πιστα ,οπου και η συμμετοχη ενος κοινου οδηγου σαν και εμας ειναι σχετικα πολυ δυσκολη ...ποσο μαλλον με μια πομπίνα! Για να μη μακρηγορώ ακομα περισσοτερο ...αυτη τη Παρασκευη ηταν αργια στο Germany και η ειχε ανακοινωθει στη σελιδα οτι θα επιτραπεί μικτη συμμετοχη σε 15λεπτα για 6 γυρους. τρομερη εμπειρια για κοινους οδηγους σαν και του λόγου μου.... και φυσικα η συμμετοχη πολυ δυνατων τετρατροχων στο ιδιο χωρο τη κανει και πολυ επικίνδυνη !

το παρεακι το κλασσικο ...




.....Dirk μπροστα με το LC καθοτι και γενικως εμπειρότερος ....η χαρα , ο φοβος η αγωνία να αλλαζουν σκυτάλη κατω απ το στηθος μου .... βαθειες ανασες στη προσπαθεια μου να χαλαρωσω! Οι 2 υπάλληλοι της διοργανωσης ειχαν στην αρχη τους ενδιασμους τους το κατα ποσο θα ηταν ορθό να μπουμε με αυτες τις σχετικα αδυναμες μοτοσυκλετες αλλα η αποφασιστικοτητα του Dirk ξεκαθαρισε οτι αφου φτασαμε μεχρι την γραμμη, αυτο το παρτυ δεν το χαναμε! Απ τη στιγμη που ξεκινησα στην αφετηρία η μνημη εχει κενα
... προσπαθουσα να κρατησω καθαρες γραμμες και να μην ενοχλω τα γρηγοροτερα τετρατροχα για να μη θετω τον εαυτο μου σε απόλυτο κίνδυνο! Το βιντεακι που θα παραθεσω στο τελος του πόστ δεν περναει στην οθονη της αποτομες κατηφορες και τις αναλογες σκληρες ανηφορες της πιστας που απαιτούν περισσοτερη δυναμη και πολυ ανθεκτικα φρενα σε διαρκεια ! Τα αναψα όλα ...δισκοπλακες ...υγρα τα παντα ολα ! Πρωτη φορα νιωθω τοσο την αναγκη γαι δυναμη ,σε εξοδο στροφης και ανηφορικης κλίσης συνεχεια μεχρι την επομενη ,....την αναγκη λοιπον για τουλαχιστον 50 αλογα ακομα! χεχε!!!




















...αλλα κλάιν-μάιν ...στα @ρχίδι@ς!...η ουσία ειναι μπηκαμε με τα χρέπια μας ...γουστάραμε .... πατησαμε και κανα 2 αυτοκινητα
.... θα χουμε να θυμόμαστε και να στραβωνουν τα μούτρα μας απο τα χαμογελα!!!

















... επίλογος ... και στα δικα σας φιλαράκια!...οπως, με οτι και όποτε μπορεσει ο καθενας!









 

N4pSt3R

Lost Balkaneros
Περιοχή
Ορεστιάδα
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
BMW F800gs
Μπράβο ρε Γιάννη...και είς ανώτερα!!!
 

IoannisPanagiotidis

Μέλος
Περιοχή
Solingen - Thessaloniki
Όνομα
Ιωαννης
Μοτό
R1200GS
φιλε αλλη διασταση η προσφυση!... βεντουζα στη στροφη άγκυρα στα φρενα !!! ...άναψαν ολα Σε Λεω!...φρενα και λαστιχα!:)
 

AlxT

Μέλος
Περιοχή
Athens
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
990 Adv '09
Απεριόριστο respect φίλε Γιάννη, θέλει νεφρά για να μπεις με τέτοιο μηχανάκι στην συγκεκριμένη πίστα απέναντι στα τέρατα και τα χέρια που συνήθως την σβουρίζουν...
 

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
Υπαρχει το βιντεάκι και χωρις μουσική? Μπραβο σας.
 

vtheo

Μέλος
Περιοχή
Π.Φάληρο
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
R1200 GS Adv 08
Φοβερή εμπειρία!Ποπο ρε φίλε και μ' όλα αυτά τα τέρατα στην πίστα καρακ@@@ωνεις!Θα αναστέναξε η μπουμπού:DΕίστε ωραίοι ρε φίλε!Να στε καλά και να τα λιώνετε:ok:
 

IoannisPanagiotidis

Μέλος
Περιοχή
Solingen - Thessaloniki
Όνομα
Ιωαννης
Μοτό
R1200GS
παιδες, ο ηχος της μπεμπας που οδηγαει το party μπροστα , ειναι σκέτη γκ@λα ... δυστυχως ομως μεσα απ τη καμερα περνάει πολυ χάλια!... γιαυτο και το έντυσα με κατι που απλα προσωπικα μ αρεσει ! Αν εβαζα κατι πιο δημοφιλες μας τα κανει συνηθως τσουρεκια το Youtube οτι και καλα η Sony θα μας τα κl@σει !...

χεχε!...Πασχαλη , αν οντως σ αρεσει ο τιτλος ειναι ... Capac - Circle , Yes

.......... :ok:
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Είσαι μεγάλο οργιο ρε φίλε. ....:friendship:
Μας ξανακουφανες. .....
Ρεσπεκτ. ...και ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.
Ζείτε σε άλλο κόσμο εκεί πανω.....
 

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
Ιωαννη....μπραβο ΣΕ ΛΕΩ!!!:friendship:Γούσταρα πολυ που σε ειδα εκει μεσα!!!!!Πρεπει να ειναι τρομερη εμπειρια και οδηγησης και συμμετοχης!:hailbig:
Τα ΙΧ θηριακια γ@μάτα!!!:Watching: Για πες...τα ακουγες που περνουσαν;Ηχο;...εχεις κανα βιντεο;...εκεινη η λευκη Porsche...πωωωωω!!!!
Τις αριστερες τις εχεις καλυτερα βλεπω...:happy:
Προσφυση ορισμος ξε-κουλαμαρας ε;:hungry:Τρομερη εμπειρια ρε πστη μου!!!!!Να πας με ΟΛΑ και να λες...ειμαι λιγος!!!:hailbig:
Απο τις λιγες εμπειριες που τα 100PS δειχνουν λιγα....εκει θελει εκεινο το 1000αρι στην τελευταια φωτο να ξεκα.....κα....κα....καλα κρασια!!:inlove:
Ε....ευχαριστω που το μοιραστηκες και γουσταραμε μπανηστηρι.:friendship:
 
Τελευταία επεξεργασία:

IoannisPanagiotidis

Μέλος
Περιοχή
Solingen - Thessaloniki
Όνομα
Ιωαννης
Μοτό
R1200GS
Εκεινη η λευκη η Πόρσε παιδες την οδηγουσε γυναικα και μας εριξε γυρο στο 4 δικο μας. Ειναι σιγουρα αγωνιζόμενη θα ψαξω να τη βρω στις λίστες και θα παραθεσω τι ειχε το θηριο κατω απ το καπώ!

Μαθο ... Ο ηχος τους φίλε με περνουσε σουβλακι ... στη μεγαλη ευθεια μιλημενα με τον Dirk δεν ανοιγαμε πανω σπο 160..... (Για να δινουμε την ευκαιρια στους γρηγορους κουτακηδες να περαςουν και να μης μας ζαλιζουν στις στροφες).....εφτανε η ευθεια στο τελος... κόντευα το ταμπελακι 150 και πλακωνομουν στα φρένα γιατι η πρωτη δεξια στροφη ειναι αν δεις στο πλάνο ,πολυ κλειστη και κατηφορικη ..... Ε... Μας περνουσε και το ακουγες οτι ρολαριζε τουλαχιστον για 50 μετρα ακομα με παντοφλιασμενο το γκάζι .... Και μπορεις να φανταστεις ποσο σκαει στην ευθεια ενα τετοιο ασπρο τέρας!!!...αστα Σε Λεω θα το βλέπω στον υπνο μου!!! ;-)
 
Τελευταία επεξεργασία:

IoannisPanagiotidis

Μέλος
Περιοχή
Solingen - Thessaloniki
Όνομα
Ιωαννης
Μοτό
R1200GS
Ο φίλος μπροστα ειναι ήρεμη δυναμη Αντωνη ... παει οσο τον πιέζεις . Μακάρι κάποτε να αξιωθω να του δωσω εγω γραμμες αλλα μεχρι τοτε θα καψω πολλα λάδια σκόμα !!! ...χεχε!!
 

paschalis

gone4riding
Περιοχή
Thessaloniki
Όνομα
Πασχάλης
Μοτό
R 1200 GS 'O4
Capac - Circle , Yes
:ok:
Μας εριξες γενναια ταπα φιλε,αν και χρονια στα deck και κυριως στην αναζητηση
εμεινα αφωνος διοτι οι τυποι ειναι απο τη Θεσσαλονικη..
Μουσικη και μηχανακια, δεν τελειωνουν ποτέ!!!!!!
 

paschalis

gone4riding
Περιοχή
Thessaloniki
Όνομα
Πασχάλης
Μοτό
R 1200 GS 'O4
Σαν τη Χαλκιδικη δεν εχει φίλε !!! ... Παπουτσι απ το τόπο σου που λενε. ;-)

Offradio rules!!!!
Eβαλες και μπουγατσα στο μαγαζι βρε , τι ωρα ειναι αυτη που ξυπνας!!!
 

IoannisPanagiotidis

Μέλος
Περιοχή
Solingen - Thessaloniki
Όνομα
Ιωαννης
Μοτό
R1200GS
Χαχα!!... Μαγαζι μετα απο 19 χρόνια τελος φιλε μου . Η Ελένη δεν άντεχε αλλο . Απ τον Ιανουάριο σκλαβος στην Thyssen-Krupp ... 4:55 βαράει στα κοκκαλα το ξυπνητηρι !!! ;-)
 

ckalfas

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Χρήστος
Μοτό
BMW R 1200 GSA
KTM 640 ADV
Yamaha Virago 250
Αν είχε κι εδώ αντίστοιχες βιομηχανίες (που πληρώνουν και αντίστοιχα) θα τα κλείναμε κι εμείς Γιάννη... Πολύ σκλαβιά το μαγαζί!
Τα φιλιά στην Ελένη!
Πάντως το κατέχεις το άθλημα!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom