KTiNoS Μέλος Όνομα Athanassiou Nikos Μοτό XT 660R TDM 900 Τρίτη στις 22:43 #1 δεν με νοιάζει και πολύ ο τύπος του κράνους αλλά να είναι σε καλή κατάσταση (δεν έχω ένα δισεκατομμύριο για κράνος)
δεν με νοιάζει και πολύ ο τύπος του κράνους αλλά να είναι σε καλή κατάσταση (δεν έχω ένα δισεκατομμύριο για κράνος)
Φραουλίτσος Καθιστό Μοσχάρι Περιοχή ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ Όνομα Πέτρος Μοτό Χάιδω Honda transalp 650 Τετάρτη στις 02:02 #2 Για επιγονατίδα το θες?
KTiNoS Μέλος Όνομα Athanassiou Nikos Μοτό XT 660R TDM 900 Τετάρτη στις 18:16 #3 Φραουλίτσος έγραψε: Για επιγονατίδα το θες? Click to expand... όχι βρήκα γκόμενα
lospsi Μέλος Όνομα Γιώργος Μοτό KTM 1290 Super Adventure S 2021 Τετάρτη στις 20:13 #4 Νίκο, στείλε μου τηλέφωνο
boxer Μέλος Περιοχή Ελλαδα Όνομα Νικος Μοτό BMW Τετάρτη στις 20:26 #5 lospsi έγραψε: Νίκο, στείλε μου τηλέφωνο Click to expand... Δες προφίλ!
Φραουλίτσος Καθιστό Μοσχάρι Περιοχή ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ Όνομα Πέτρος Μοτό Χάιδω Honda transalp 650 Τετάρτη στις 23:27 #6 lospsi έγραψε: Νίκο, στείλε μου τηλέφωνο Click to expand... Το δικό του ή της γκόμενας?
Jericho Μέλος Όνομα Χάρης Μοτό KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400 Πέμπτη στις 07:31 #7 Ολοκαίνουριο LS2 702, το έχω στις αγγελίες, στα 2/3 της τιμής του καινούριου.