#1 KRAVARA HARDRIDE 24-26/4/2026

Δε νομίζω ότι διαφωνεί κανείς για το αν χρειάζεται τόσο σε ένα event η υποχρεωτική ασφάλιση αλλά εγείρεται το κλασικό ερώτημα/debate γιατί να γίνει event και όχι απλή βόλτα; Ειδικά όταν τόσες βόλτες αποδεδειγμένα έχουν γίνει (όχι μόνο από το ADVRide) και έχουν προσφέρει επιτυχημένα πολλά παραπάνω συγκριτικά (φαγητό, υποστήριξη, όχημα περισυλλογής κ.α.) από οργανωμένα events ή ακόμα και αν τα events παρείχαν κάτι παραπάνω, εν τέλει πόσο χρήσιμα είναι αυτά ή περιττά κάτι που οκ είναι και φιλοσοφικό γιατί το τι κάνει χαρούμενο κάποιον και τι αρκεί για αυτό το ξέρει ο ίδιος.

Δεν επιχειρηματολογώ υπερ ή κατά του ενός έναντι του άλλου, ο καθένας κάνει τις επιλογές του αλλά σίγουρα δεν μου κάθεται καλά (όπως και σε άλλους κατόπιν συζήτησης) η εμπλοκή χορηγών, εταιρειών κτλ. Επίσης δεν μου αρέσει η μετατόπιση ευθύνης της δυσαρέσκειας σε έναν αόρατο "ανώτερο" παράγοντα τύπου "μου ζητήθηκε, μου ανατέθηκε, ούτε εγώ θέλω αλλά αναγκάστηκα" γιατί για μένα είναι εθελοντισμός και παρέα και όχι προοιόν, υποχρέωση, ιεραρχία. Μην παρεξηγηθώ και σε events έχω πάει και θα ξαναπάω και εννοείται παρέχουν αυτό που παρέχουν και έχουν τον σκοπό τους και δεν θέλω να σταματήσουν. Φιλικά όλα αυτά.

ChristosGR

Καλημέρα και από εμένα!

Μιλάμε για event και όχι για τις κλασσικές βόλτες που διοργανώνουμε κατα καιρούς στο forum, δεν έχει αναφερθεί πουθενά ότι έχει καποια σχέση με το forum και για αυτό ειναι και στην αντίστοιχες ενότητα λέσχες, club, ομαδες Facebook. Οπότε δεν βλέπω λόγο για τέτοια "διαμάχη".

Απλά ποσταριστηκε στο ADVRIDE , για κάποιους που μπορεί να ενδιαφερόντουσαν και μονο.

Αν ενοχλει, η δεν συνάδει με τους κανόνες του φόρουμ, να το κατεβάσουμε, κανένα προβλημα!

Κάτι αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι εγώ δεν εκπροσωπώ το forum, παρά μόνο τον Χρήστο.

Απλά λέω λοιπόν ότι ανέβηκε αρχικά σαν μια βόλτα όπως αυτή που έγινε πρόσφατα στην Εύβοια, και ξαφνικά βλέπω ότι προστέθηκε αυτό με την προσωπική ασφάλιση.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να υπάρχει χρέωση για κάτι που παρέχεται όπως τα events, αλλα νά πληρώσω για τα events.
η προσωπική ασφάλιση εμένα τουλάχιστον μου κάνει σαν πλάγιος τρόπος είσπραξης.
Όπως είπα και πιο πάνω σωστό - λάθος, εμένα έτσι μου εκατσε.

Εχει ποσταρει πιο πάνω ο GKal_Kravara καποιες διευκρινίσεις που νομίζω ξεκαθαρίζουν τι είναι τι. Και ότι είναι παραπάνω από αρκετές.
Δεν είχα ποτέ σκοπό να αντιπαρατεθω με κανέναν, άποψη εξέφρασα.
Ας το λήξουμε εδώ το θέμα, αλλώστε ο καθένας τώρα που ξεκαθαριστηκαν τα τι και πως μπορεί να κάνει τις οποίες επιλογές του.

Πέρυσι είχε ενα πολύ καλό σημείο για κατασκήνωση, με μια βρυσούλα, ενα τραπέζι κλπ. Φαντάζομαι και υποθέτω δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα αν κάποιος θελήσει να πάει εκεί.

Δεν είναι ακριβώς έτσι…
Δείτε το από την άλλη πλευρά, από την πλευρά του διοργανωτή.
Κατ’ αρχήν η βόλτα δεν απευθύνεται μόνο σε μέλη του forum που οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Είναι μια βόλτα ανοιχτή σε όλους.
Πώς θα σου φαινόταν αν ερχόταν ένας Χρήστος ο οποίος κατά τη διάρκεια της βόλτας τραυματιζόταν και έπειτα κινούταν νομικά εναντίον των ανθρώπων που διοργάνωσαν την βόλτα διότι δεν πρόβλεψαν κάτι γι’αυτό;
Ποιος θέλει να υπάρξει αυτή η εξέλιξη;
Μπορείς να αποκλείσεις εσύ ότι αυτό δεν θα συμβεί…;
Θεωρώ ότι το ποσό που αναφέρεται παραπάνω αφορά μόνο αυτή την ασφαλιστική κάλυψη.
Τώρα εάν είναι μικρό ή μεγάλο δεν γνωρίζω να σου πω.
Όσο για τα υπόλοιπα έξοδα βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί χορηγοί και υποστηρικτές οπότε θεωρώ ότι θα έχουν καλυφθεί από εκεί.
Καλημέρες…
Για αυτό είναι τα disclaimers thenos.
Υπογραφεις αποποίηση ευθύνης Και Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.

Πέρυσι είχε ενα πολύ καλό σημείο για κατασκήνωση, με μια βρυσούλα, ενα τραπέζι κλπ. Φαντάζομαι και υποθέτω δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα αν κάποιος θελήσει να πάει εκεί.

Το σημείο που αναφέρεις είναι στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής εδώ: Google Maps

Υπάρχει όμως και οργανωμένος χώρος απέναντι από τον ξενώνα "Τα Πέτρινα" εδώ: Google Maps
Με κόστος 15€ ανά άτομο ανά ημέρα με τις εξής παροχές:
  • Φλατ μαλακό σκιερό χώρο
  • Τουαλέτες και Ντουζ με ζεστό νερό
  • Φουλ σπιτικό πρωινό με καφέ(Espresso όχι Γαλλικό μηχανής ;))
Χωρητικότητα μέγιστο 8 σκηνές.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπράβο σας, καλή επιτυχία.
Μια νέα Μαμαλή γεννιέται, μακάρι να εξελιχθεί το ίδιο καλά ή ακόμα καλύτερα.

Δηλαδή θα πάμε???

Εννοείται να το στηρίξουμε

Στην ενότητα που βρισκόμαστε υπάρχουν πάνω από 250 θέματα-βολτες, -πιτες και γενικά διοργανώσεις επαγγελματιών όπως ο Μελέτης, Χέλιωτης, Μανιάτης κλπ
Αυτή η ενότητα δημιουργήθηκε από τις πρώτες ημέρες του Advride, γιατί είμαστε ένας "κόμβος" για όλους, ακόμη και για τους επαγγελματίες
Σκοπος λοιπόν είναι να ενημερωνόμαστε για όλα και για όλους και να πηγαίνουμε βόλτες.

Έγινε λοιπόν ένα λάθος και ξεκίνησε το θέμα στις Μοτοσυναντησεις του Advride, που γνωρίζουμε όλοι ότι δεν ανακατευομαστε με φράγκα, χορηγούς κλπ επαγγελματικές δραστηριότητες.

Μεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα λοιπόν το θέμα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις

Το βουνό και οι άνθρωποι της άνω χώρας τα σπάνε και θα είναι ωραία βόλτα
Καλή επιτυχία

Και μόνο η ύπαρξη τεχνικής υποστήριξης, οχήματος και διασωστών δικαιολογούν και ένα μικρό κόστος -ασφαλιση, ξεμάτιασμα πες το όπως θες- πόσο μάλλον η όλη οργάνωση. Για μένα σωστό είναι. Ολόσωστό

Ο ετοιμασίες συνεχίζονται!!

Αναρτήθηκε το πρόγραμμα της εκδήλωσης!

Είπαμε διαδρομές και easy!! Σας θέλω γενναίους!!

Ερεθίζομαι!

Αντε με το καλό! Δώσε info για το επίπεδο των διαδρομών. ΟΚ η hard θα είναι να φτύνεις λάσπη με τα σφραγίσματα μαζί, η soft βόλτα. Η Medium? βγαίνει με michelin anakee wild στο 450 ΜΤ?

Που δηλώνουμε και που πλερώνουμε;

Πολύ ενδιαφέρον ακούγετε όλο αυτό! Μπράβο Τάσο 2wheeler και σε όσους το τρέχουν.

Αντε με το καλό! Δώσε info για το επίπεδο των διαδρομών. ΟΚ η hard θα είναι να φτύνεις λάσπη με τα σφραγίσματα μαζί, η soft βόλτα. Η Medium? βγαίνει με michelin anakee wild στο 450 ΜΤ?

Δήλωση συμμετοχής εδώ: Kravara Hardride :: KravaraBikePark

Τα λάστιχα είναι παραπάνω από οκ για την Easy/Medium

Τα χώματα είναι πολύ φιλικά εδώ

Εγγραφή done

Εγράφτκαμαν!

Να φανταστώ πληρωμή ασφάλισης και σκηνές κλπ εκεί επιτόπου.

Να φανταστώ πληρωμή ασφάλισης και σκηνές κλπ εκεί επιτόπου.

Οι πληρωμές για τις ασφαλίσεις θα γίνουν μετά το κλείσιμο των συμμετοχών(12Απριλιου) στις 13-15 Απριλίου.

θα ειδοποιηθείτε όλοι μέσω email ή sms στα στοιχεία που έχετε δηλώσει συμμετοχή .

Back
Top Bottom