#1 KRAVARA HARDRIDE 24-26/4/2026

Επιστροφή......
Πολλά συγχαρητήρια γαι την οργάνωση ηταν ολα άψογα.
Οδηγήσαμε παρέα με @stefos(ευχαριστω για την παρέα.)

2wheeler φιλε σου εύχομαι πραγματικά τα επόμενα και ακόμα καλύτερα.
Πολλά μπράβο

Πολλά συγχαρητήρια για την οργάνωση πραγματικά όλα ήταν άψογα. Πολλά μπράβο 2wheeler!!!
Έγινε και η γνωριμία με stefos μόνο στα τηλέφωνα είχαμε μιλήσει! Περάσαμε σούπερ!!!

Πολύ δυνατό event και πολύ ωραίες διαδρομές για όλα τα γούστα. Γνωστές και άγνωστες φάτσες, ωραίες μάσες και Jameson. Τακίδης εγγύηση δεν το συζητάμε, περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο κόλπο του.

Μπράβο σε όποιον συνεισέφερε. Ευχαριστούμε τη διοργάνωση, άμεσους και έμμεσους. Όλα ήταν όμορφα. Τα μέρη εκπληκτικά, ο καιρός δώρο. Πολύ δυνατά τιμόνια.

Επιστροφή......
Πολλά συγχαρητήρια γαι την οργάνωση ηταν ολα άψογα.
Οδηγήσαμε παρέα με @stefos(ευχαριστω για την παρέα.)

2wheeler φιλε σου εύχομαι πραγματικά τα επόμενα και ακόμα καλύτερα.
Πολλά μπράβο
Πολλά συγχαρητήρια για την οργάνωση πραγματικά όλα ήταν άψογα. Πολλά μπράβο 2wheeler!!!
Έγινε και η γνωριμία με stefos μόνο στα τηλέφωνα είχαμε μιλήσει! Περάσαμε σούπερ!!!

Και εγώ χάρηκα που τα είπαμε από κοντά και σηκώσαμε παρέα το Τ7 :D, που είχε τις ξάπλες του το διήμερο. Βέβαια έστρωσε για την Κυριακή, με την αλλαγή που πρότεινες Μάνο και έγινε δουλίτσα.
Επίσης ευχαριστώ mitsosdom για τη φιλοξενία και τη βόλτα της φυσικά αφού την Κυριακή την κάναμε παρέα!
Κάθε φορά που γνωρίζω φίλους που τα λέμε συνήθως online, αλλά δεν έχει τύχει μέχρι εκείνη τη στιγμή από κοντά, είναι σα να γνωρίζεσαι από πάντα και πιάνεις τη κουβέντα λες και την είχες αφήσει στη μέση πριν από 5 λεπτά.

Ολοκληρώνοντας να δώσω και τα συγχαρητήρια μου στον Τάσο (2wheeler ) για ένα event πολύ καλά οργανωμένο, που δεν του έλειπε τίποτα και να σκεφτεί κανείς ότι ήταν το πρώτο -αν δεν κάνω λάθος-. Στα επόμενα τι να περιμένουμε δηλαδή; Επίσης οι διαδρομές ήταν πολύ ωραίες με το ανάλογο πιπέρι για όποιον ήθελε. Επίσης βρήκα πολύ ωραία τα gpx που είχατε φτιάξει με τα pin γιατί έβλεπες στο track ακριβώς που άρχιζαν και τελείωναν τα δύσκολα κομμάτια.

Τελευταία επεξεργασία:
Συγχαρητήρια στην διοργάνωση και στον φίλο Τάσο 2wheeler .. Άψογα οργανωμένο το event. Όπως είπε και ο stefos καλή σήμανση.
Συγχαίρω οποίο έκανε όλα τα hard με δικύλινδρο μηχανάκι.. ήταν καθαρά εντουραδικα .. Ο Θεός με φώτισε και πήρα το μικρό αλλά με πούλησε και δεν ξέρω και εγώ γιατί!!:rolleyes:. Εγώ την βολτα την ευχαριστηθηκα

Συγχαρητήρια στην διοργάνωση και στον φίλο Τάσο 2wheeler .. Άψογα οργανωμένο το event. Όπως είπε και ο stefos καλή σήμανση.
Συγχαίρω οποίο έκανε όλα τα hard με δικύλινδρο μηχανάκι.. ήταν καθαρά εντουραδικα .. Ο Θεός με φώτισε και πήρα το μικρό αλλά με πούλησε και δεν ξέρω και εγώ γιατί!!:rolleyes:. Εγώ την βολτα την ευχαριστηθηκα
Tι επαθε το κατσικι;

υπερθερμανση ή τροφοδοσια;

6cd21a28612eae6325b89ee99028be48.dng

Έπαθε λαλα το μηχανάκι.

Tι επαθε το κατσικι;

υπερθερμανση ή τροφοδοσια;

Κάτι σε ηλεκτρικό καλωδιακο αλλά δεν ξέρω να πω ΤΙ έχει, πήγα την βόλτα αλλά μουτρωνε συχνά.. και μου εσπαγε τα νεύρα. Δύσκολη περίπτωση

Αυτό το τριήμερο εδειξε οτι θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγάλο και επιδραστικο στο χώρο. Οι άνθρωποι του πρώτα και το μέρος μετά έκαναν τους πάντες να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Για το μελλον τα είπαμε... μασάζ για αποθεραπεια κοπανηματος, δικηγόροι διαζυγίων σε τέντα fast track to freedom, σεμινάρια για συντρόφους μοτοσικλετιστων και άλλα πολλά. Αντε και στο επόμενο!

Κάτι σε ηλεκτρικό καλωδιακο αλλά δεν ξέρω να πω ΤΙ έχει, πήγα την βόλτα αλλά μουτρωνε συχνά.. και μου εσπαγε τα νεύρα. Δύσκολη περίπτωση

Όποιος καβαλάει μηχανάκια πρέπει και να έχει καλό κάρμα. Αλλιώς άμα δε σταματάει ας πούμε να βοηθήσει κάναν συντροχο του καίγεται το βίντεο. Karma is a bitch!

Επερασαμεν όμορφα όπως πάντα.η οργάνωση του event πολύ καλή,φάνηκε ότι είχε πέσει πολύ δουλειά.οσα μονοπάτια κάναμε ήταν καθαρά εντουραδικα αλλά τα ευχαριστήθηκα,ίσως έπρεπε να είχα κάνει περισσότερα.λιγες γνωστές φάτσες που είδα προλάβαμε κ τα είπαμε.
Τάσο εύγε,κ είς άλλα με υγεία :friendship:

Μιάς και τωρα ηρέμησα από όλη την τρεχάλα της διοργάνωσης και κατάφερα να βάλω το κεφάλι μου σε μια σειρά,να πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!!! Δώσαμε, μαζί με τον GKal_Kravara και τον Χρήστο Καρβούνη, τον καλύτερό μας εαυτό για να έρθει εις πέρας όλο αυτο.
Η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς είναι όλα τα σχόλια που ακούσαμε και αυτό μας δίνει κίνητρο για ένα ακόμα καλύτερο #2 KRAVARA HARDRIDE το 2027. Μείνετε συντονισμένοι γιατί ετοιμάζονται πολλά ωραία πραγματάκια στην Άνω Χώρα, όπου θα γίνει πόλος έλξης μοτοσυκλετιστικού τουρισμού!

Επόμενο φετινό ραντεβού HardADV 9-11 Οκτωβρίου στην Ιτέα, με event που δεν εχει ξαναγίνει στην Ελλάδα!!

Το teaser από τον μετρ Κορφιάτη Γιάννη. Υπομονή για ολόκληρο βίντεο!

Back
Top Bottom