Aldebaran
Cafenture Rider
- Όνομα
- Γιάννης
- Μοτό
- KTM 690 Enduro '08
Νομίζω ότι εδώ είσαι (είμαστε) σε λασποθέραπυ.
Νομίζω ότι εδώ είσαι (είμαστε) σε λασποθέραπυ.
Μπααα....στο ποταμοκροκαλο του τροφυΝομίζω ότι εδώ είσαι (είμαστε) σε λασποθέραπυ.
Όχι στο ποτάμι πριν την πράσινη παράγκα ήταν.Νομίζω ότι εδώ είσαι (είμαστε) σε λασποθέραπυ.
Μανώλη ποια είναι αυτή η δύναμη του δικύκλου?Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια και όπως είπε και ένας "Δάσκαλος", η Δύναμη του δίκυκλου να είναι μαζί σας....
Έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο στο σπίτι,ναι;Μανώλη ποια είναι αυτή η δύναμη του δικύκλου?
Αν θες ανέλυσέ το λίγο.
Καθε άλλο Νικόλα, πνιγμένος όλη τη μέρα.Έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο στο σπίτι,ναι;
Είναι ωραία όμως, όπως και να το δεις!!!!Καθε άλλο Νικόλα, πνιγμένος όλη τη μέρα.
Καλησπέρα φίλε Γιάννη. Άν θυμάσαι στο έπος "Πόλεμο των Άστρων", η ευχή που έδινε ο Δάσκαλος στον μαθητή του (Τζεντάϊ) ήταν "May the Force be with you". Έτσι και εγώ παρερμηνεύοντας τα λόγια του Δασκάλου, δίνω την ευχή μου, η "Δύναμη του Δικύκλου να είναι μαζί μας". Άσε που βλέποντας τα μηχανάκια που καβαλάς, δεν χρειάζεσαι ευχή....την Δύναμη του Δικύκλου την έχεις ήδη, σαν δικυκλιστής Τζεντάϊ. Τι να κάνουμε, έχουμε και ένα κόλλημα με την δεκαετία του 80'.Μανώλη ποια είναι αυτή η δύναμη του δικύκλου?
Αν θες ανέλυσέ το λίγο.
Παραμύθια .Και στα 100 με ηλεκτρικά μηχανάκια νετρονίων, φωτογραφικές μηχανές πλάσματος και εξοπλισμό με ίνες τανταλίου...
Με αφορμή το stretching Γράφω εδώ μιας που στο team είναι κλειδωμένο και το εδώ θρεντ είναι ασχετο-σχετικοΠείτε έναν τίτλο να μεταφέρω από ....
Με έχετε ξεσκίσει τελευταία
Στα φραγκα δεν τα βρισκουμεΜε αφορμή το stretching Γράφω εδώ μιας που στο team είναι κλειδωμένο και το εδώ θρεντ είναι ασχετο-σχετικο
Το φόρουμ χρειάζεται 2 mod με χρόνο ώστε να καθαριζεται όταν χρειάζεται .
Τις μισές ενότητες ο ένας και τις υπόλοιπες ο άλλος.
Πρόταση είναι ,δεν ανάγκη να απαντήσετε
Ευχές από Καραϊβική....Χρονια Πολλα!