11η Συνάντηση Βετεράνων Enduro

Docapi

Μέλος
Περιοχή
Μέγαρα
Όνομα
Νίκος
Μοτό
Honda CRF 1100 Africa Twin 2023
Η ΛΕ.Μ.Μ. -Entouring moto club , σας καλωσορίζει στην 11η συνάντηση βετεράνων enduro, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025...στην γνωστή τοποθεσία, στο εκκλησάκι του Αη Σαράντη.

Η καθιερωμένη πλέον, γιορτή τού enduro, θα αποτελέσει για άλλη μία φορά, τόπο συνάντησης παλιών καί νέων φίλων, της οδήγησης enduro... σημείο διασκέδασης, συζήτησης, καθώς και ευκαιρία για μία αυθημερόν βόλτα στην περιοχή της Μεγαρίδος.

Θα υπάρχει σηματοδοτημένη enduro διαδρομή περίπου 40km μέτριας δυσκολίας και μετά το πέρας της , για όποιον επιθυμεί με επιπλέον μικρο κόστος μερίδα φαγητού.

Kατά τη διάρκεια του φαγητού θα παίξουν μουσικοί live με ρεμπέτικο - λαϊκό αφιέρωμα.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι γεννηθέντες έως του 1985.

Ωρα εκκίνησης είναι 10:00 πμ

Το κόστος συμμετοχής καθορίζεται στα 20,00€ ευρώ με αναμνηστικό μπλουζάκι, ενώ για το φαγητό 10,00€ το άτομο.

Απαραίτητες προϋποθέσεις, ο κατάλληλος εξοπλισμός, η συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης με επίδειξη ταυτότητας , η κατοχή διπλώματος μοτοσυκλέτας και φυσικά η κάλή διάθεση!

Η λέσχη μας, σάς περιμένει, για μία ακόμα όμορφη συνάντηση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας στον παρακάτω σύνδεσμο
Event link

581924305_852671564000741_5284926096094243334_n.jpg

το βλεπω

κατηγορία γέρος κι άσχετος έχει άραγες?

Δεν με παίρνει ηλικιακά , σε 10 χρόνια θα μπορώ να συμμετάσχω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε 5 χρόνια μπορώ και γω

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κατηγορία γέρος κι άσχετος έχει άραγες?

Έπρεπε να υπάρχει και ειδική κατηγορία γεννημένων πρίν το 1960, με πιο εύκολη διαδρομή.:D

Πιστεύω να δίνουν αναμνηστική διάκριση στον πιό μεγάλο σε ηλικία που θα συμμετάσχει.

Πιστεύω να δίνουν αναμνηστική διάκριση στον πιό μεγάλο σε ηλικία που θα συμμετάσχει.
Δίνουν!!!
Δωρεάν check up σε ιατρικό κέντρο της αρεσκείας σου!!!! :laugh:

Δεν θα είναι extreme ρε σεις, ούτε τσεκ απ ούτε τίποτα δεν θα χρειαστείτε! Ελάτε, έχουμε και φαγητό μετά!!

Δεν θα είναι extreme ρε σεις, ούτε τσεκ απ ούτε τίποτα δεν θα χρειαστείτε! Ελάτε, έχουμε και φαγητό μετά!!

Για το φαι ερχομαστε μαστορι....:D

Kαι για το μπουζουκάκι...

Έπρεπε να υπάρχει και ειδική κατηγορία γεννημένων πρίν το 1960, με πιο εύκολη διαδρομή.:D

Να δεις πως πάνε τα "παππουδια" που κάποτε έπαιρναν πρωταθλήματα σε πανελλήνιο.

ΤΑΠΑΑΑΑ

Υπάρχουν σημεία που μπορούμε να δούμε ;
Μετά μπορούν να πάρουν φαγητό και μη συμμετέχοντες στην διαδρομή;

Υπάρχουν σημεία που μπορούμε να δούμε ;
Μετά μπορούν να πάρουν φαγητό και μη συμμετέχοντες στην διαδρομή;

Σίγουρα υπάρχουν, απλά επειδή δεν ήμουν στην χαρτογράφηση δεν ξέρω από που θα περάσουν. Φαντάζομαι λόγω της τοποθεσίας, θα περάσουν από Βένιζα, Λούμπα, Αλεποχώρι (δες στο google maps για να έχεις μια ιδέα), οπότε θα μπορέσεις σίγουρα να βρείς ενα μέρος για να παρακολουθήσεις!

Βέβαια, για να είσαι σίγουρος και για τις 2 ερωτήσεις σου, μπορείς να μπεις στο facebook σύνδεσμο που έχω βάλει και να κάνεις τις ερωτήσεις εκεί, ή να καλέσεις στους αριθμούς που έχει, για να πάρεις σίγουρη απάντηση!

Αφού ακυρώθηκε ο αγώνας Trail Ride η επιλογή νο2 στο ημερολόγιο ήταν αναπόφευκτη.. Η συμμετοχή δηλωθηκε

Αφού ακυρώθηκε ο αγώνας Trail Ride η επιλογή νο2 στο ημερολόγιο ήταν αναπόφευκτη.. Η συμμετοχή δηλωθηκε

Αφού έγιναν χαρακώματα οι δασικοί που ήταν να γίνει το ράλι, σκέψου τι θα γίνεται στη διαδρομή που θα έχουν βγάλει τα λοκάλια εδώ! Θα πέσει τρελό γέλιο λέμε o_O:hungover::laugh::laugh:

Που στην ευχή είναι αυτό το εκκλησάκι ρε παιδιά, δεν το βγάζει ο γούγλης.

Σταμάτη sfera λέγε, θα φάμε κιόλας, να ξέρω τι θα δηλώσω :laugh:

Ακριβής τοποθεσία εκκλησάκι

Η τελευταία βόλτα της χαρτογράφησης έγινε την Κυριακή, για να δούμε την κατάσταση μετά τις βροχές. Οπότε σίγουρα δεν θα έχει κάτι το extreme

Ναι για το γλέντι πάμε... Η διαδρομή είναι για να έχουμε ορεξη

Back
Top Bottom