11η Συνάντηση Βετεράνων Enduro

Αφού έγιναν χαρακώματα οι δασικοί που ήταν να γίνει το ράλι, σκέψου τι θα γίνεται στη διαδρομή που θα έχουν βγάλει τα λοκάλια εδώ! Θα πέσει τρελό γέλιο λέμε o_O:hungover::laugh::laugh:

Αν καθίσετε για φαγητό μετά τη βόλτα να κανονίσουμε να είμαστε παρέα. Θα είμαι με τον Λάζαρο (GASGAS) .

Συνήθως είναι ήπιας δυσκολίας αυτή η βόλτα αλλά πάντα είναι Enduro.

Αν καθίσετε για φαγητό μετά τη βόλτα να κανονίσουμε να είμαστε παρέα. Θα είμαι με τον Λάζαρο (GASGAS) .

Συνήθως είναι ήπιας δυσκολίας αυτή η βόλτα αλλά πάντα είναι Enduro.

Ναι Κωστή, εννοείτε να μιλήσουμε. Και όποιος άλλος θέλει να βρεθούμε.
Τώρα περιμένω να δω αν θα έχω βανάκι ή αν θα πάω οδηγώντας εκεί.

38,0569320, 23,2966040

Οι συντεταγμένες για το εκκλησάκι του Αη Σαράντη

Τελευταία επεξεργασία:
Ωραία ήταν σήμερα εκεί.
Τελικά πήγα οδηγώντας, και ενώ ανησυχούσα για τι κρύο θα φάω το πρωί στην διαδρομή, τελικά ο καιρός αποδείχθηκε καλύτερος απ' το αναμενόμενο.
Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο ήταν να περάσω τρεις φορές μπροστά από την γ@#%μω διασταύρωση για το εκκλησάκι και να μην τη δω. Άργησα και να ξεκινήσω, πήρα και λάθος καλώδιο για το gps, και έτσι δεν πρόλαβα να μπω μαζί με τον sfera όπως είχαμε πει.
Μικρό το κακό, τους πέτυχα μετά στον τερματισμό, όπως πέτυχα και kordix στην αρχή όπου μου έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για την διαδρομή.

Η οποία διαδρομή ήταν "εύκολη"... με κριτήρια enduro. Με ότι αυτό σημαίνει. Πάντως φέτος δεν κόλλησα κάπου, ανεξάρτητα από τις τούμπες που έφαγα. Σε αντίθεση με το περσινό event που είχα πάει με Padis και Λευτέρη, όπου χρειαζόταν τεχνικές που ακόμα δεν είχα. Τότε σε κάποια σημεία πραγματικά δεν μπορούσα να περάσω το μηχανάκι και ζήτησα βοήθεια για να τα βγάλω.

Προς το τέλος σε εύκολο σημείο και από καθαρή βλακεία έφαγα μια καλή και σκόρπισα μερικά πλαστικά του SWM στα παρακείμενα χωράφια. Αλλά αφού επέστρεψα με όλα μου τα κόκαλα άθικτα, κλαιν.
Επίσης η κάμερα γλύτωσε αν και έφαγε γερό βροντηγμα και έσπασε η βάση του κράνους. Αν έχει τραβήξει τίποτα καλό θα φτιάξω κάνα μικρό κλιπακι.
Αυτά από μένα, όποιος έχει ας βάλει καμία φωτογραφία.

.
a6004a3fbb070dfda06d656cd6c83132.jpg

Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tην έκανα την διαδρομή 2 φορές και 1/4:. Σε αυτό το 1/4 ανάμεσα στους δύο κύκλους με έπιασε λάστιχο από δική μου βλακεία γιατί το κοπάνησα κάπου με φόρα. Γύρισα πίσω στην εκκίνηση το έφτιαξα και έκανα τον 2ο κύκλο κανονικά .

Η διαδρομή ήταν γκαζερή έως πάρα πολύ γκαζερή χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και ευχαριστηθήκαμε γκάζια. Μου άρεσε πάρα πολύ, είχε και ωραία μέρα και ήρθε και έδεσε το γλυκό.

Πρέπει να μπήκα πρώτος στην διαδρομή στις 8.30 και δεν συνάντησα κανένα, μόνο τους προπομπούς της οργάνωσης που τσεκαραν ότι όλα ήταν οκ στη διαδρομή. Το πρωί είχε αρκετή υγρασία και γλιστράγε αρκετά αλλά το χάρηκα πολύ.

Στον 2ο κύκλο του ήπια το αίμα του Λαζάρου. Είχα καιρό να βάλω 6η ταχύτητα μέσα σε μονοπάτι!!! Το ξεκαπνισα για τα καλά. Είχε γίνει ένα ωραίο πάτημα , είχε καθαρίσει η διαδρομή και ηταν απολαυστική.

Βράχος - Σταντ για να βγάλω τον τροχό

Τελευταία επεξεργασία:
Πολυ ωραία βόλτα και ωραίο κλίμα .. Δυστυχώς μου βγηκε λίγο ακριβή γιατί στην αρχή της διαδρομής μου έπεσε η gopro χωρίς να καταφερω να τη βρω.. Αν κάποιο καλό παιδί τη βρει ας στείλει μήνυμα

Πολυ ωραία βόλτα και ωραίο κλίμα .. Δυστυχώς μου βγηκε λίγο ακριβή γιατί στην αρχή της διαδρομής μου έπεσε η gopro χωρίς να καταφερω να τη βρω.. Αν κάποιο καλό παιδί τη βρει ας στείλει μήνυμα

Θα το πω ξανά αύριο στην λέσχη και θα σε ειδοποιήσω αν έχει βρεθεί!

Θα το πω ξανά αύριο στην λέσχη και θα σε ειδοποιήσω αν έχει βρεθεί!

Παιδιά συγχαρητήρια η σηματοδότηση της καλοφτιαγμένης για αυτή τη περίσταση διαδρομής ήταν άψογη.

Μπράβο σας!

Σε καμαρωσα με το 640 να ξερεις....

Παιδιά συγχαρητήρια η σηματοδότηση της καλοφτιαγμένης για αυτή τη περίσταση διαδρομής ήταν άψογη.

Μπράβο σας!

Σωστά, ξέχασα να πω ότι πρώτη φορά έκανα διαδρομή με εντουρο σηματοδότηση και το χάρηκα πολύ, ήταν σαφέστατη και με ροή , αν και εγώ πήγαινα βέβαια αργά.

Σε καμαρωσα με το 640 να ξερεις....
Μέχρι αυτού του επιπέδου δυσκολία το 640 χασμουριεται, τα χεράκια μου είναι αυτά που βάζουν τα όρια :rolleyes:

Πρέπει να μπήκα από τους τελευταίους στη διαδρομή*, αλλά τη χάρηκα! Στα περισσότερα σημεία είχε πολύ καλό κράτημα και κάνα δυο τεχνικά τα πέρασα με φόρα και δεν κόλλησα (αλλά είδα τα ίχνη του "πολέμου" που είχε προηγηθεί). Όμορφη με ροή και η σήμανση όπως είπατε ήταν εξαιρετική. Στο τέλος ο καιρός μόνο Δεκέμβρης δεν ήταν, κάθισα και απόλαυσα τη φάση με φαγάκι και μπυρίτσες αλλά όχι πολύ γιατί είχα το άγχος της επιστροφής.
*όταν έφτανα- και αφού είχα βάλει βενζίνη- ένιωσα το μπροστινό λίγο περίεργο. Το τσέκαρα και είχε χάσει. Ρώτησα 2-3 που είδα τριγύρω αν έχουν τρόμπα αλλά δεν. Εκείνη την ώρα με είδε ο Κώστας, τσεκάρει κι αυτός το λάστιχο, λέμε μήπως έχασε επειδή είναι η χοντρή σαμπρέλα και ζεστάθηκε.. μου λέει, πήγαινε βάλε αέρα και μπες. Αυτό κι έκανα ευτυχώς.
(Οκ, στην επιστροφή σταμάτησα 3 φορές για αέρα γιατί τελικά χάνει, αλλά η βόλτα βγήκε…:laugh:)

Πρέπει να μπήκα από τους τελευταίους στη διαδρομή*, αλλά τη χάρηκα! Στα περισσότερα σημεία είχε πολύ καλό κράτημα και κάνα δυο τεχνικά τα πέρασα με φόρα και δεν κόλλησα (αλλά είδα τα ίχνη του "πολέμου" που είχε προηγηθεί). Όμορφη με ροή και η σήμανση όπως είπατε ήταν εξαιρετική. Στο τέλος ο καιρός μόνο Δεκέμβρης δεν ήταν, κάθισα και απόλαυσα τη φάση με φαγάκι και μπυρίτσες αλλά όχι πολύ γιατί είχα το άγχος της επιστροφής.
*όταν έφτανα- και αφού είχα βάλει βενζίνη- ένιωσα το μπροστινό λίγο περίεργο. Το τσέκαρα και είχε χάσει. Ρώτησα 2-3 που είδα τριγύρω αν έχουν τρόμπα αλλά δεν. Εκείνη την ώρα με είδε ο Κώστας, τσεκάρει κι αυτός το λάστιχο, λέμε μήπως έχασε επειδή είναι η χοντρή σαμπρέλα και ζεστάθηκε.. μου λέει, πήγαινε βάλε αέρα και μπες. Αυτό κι έκανα ευτυχώς.
(Οκ, στην επιστροφή σταμάτησα 3 φορές για αέρα γιατί τελικά χάνει, αλλά η βόλτα βγήκε…:laugh:)

Μάλλον την έχει ακούσει ή βάση της βαλβίδας της σαμπρέλας στο κάτω παξιμάδι αυτό που μένει μέσα στη ζάντα. Όταν κάνουν τέτοια κόλπα από εκεί είναι.

Τελικά μόνο τον antsoar και τον Blue line είδα τους υπόλοιπους οσο και να κοίταξα δεν τους ειδα. Εννοειται οτι η βολτα εγινε μονο μια φορα. Τι να πω σηματοδότηση υπερ αρκετή, η βολτα ηταν όμορφη αλλα πολυ γλιστερή ειδικά τα πετρωτα κομματια. Γενικα δεν κολλησα ενω ειχα 3-4 χαζες τουμπες. Την εβγαλα σε δυο μιση ωριτσες με το αθανατο CRM .
Ο καιρος ηταν τελειος και μας εκανε το κεφι να καθισουμε να πιουμε με την παρεα μας ενα κρασακι.
Αντε και του χρονου.

Ευτράπελο 1
Κάποια στιγμή σκάει μπροστά μου ένας με ktm 350 sxf και μου λέει μάντεψε ποιος είμαι? Που να καταλάβω με κράνος και μπαλακλάβα?

Όταν τα έβγαλε είδα ένα γνωστό που τελευταία φορά που τον είδα ήταν ταγμένος στριτακιας με ZZR1200 και δεν είχε πατήσει ποτέ χώμα . Και συ ρε Τάκη ???

ΑΥΞΑΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΕΣΘΕπου λέγε και ο Γκουσγκούνης.

Ευτράπελο 2
Γυρνάω σπίτι και βλέπω αναπάντητη από άγνωστο νούμερο . Παίρνω τηλ και μου λένε "αστυνομία, ομάδα ΔΙας" . Νομιζα πως ήταν πλάκα και άρχισα το δούλεμα και γω. Τόσο κόσμο πέτυχα στα Μέγαρα οπότε σκέφτηκα κάποιος θα μου κάνει πλάκα.

Αμ δε, τελικά ήταν όντως αστυνομία. Κάτι είχε γίνει με το παλιό μου ιχ που δεν είναι στο όνομα μου πλέον. Σόρρυ παίδες...
:ha

Ευτράπελο νο3
Σε ένα γκαζερό δεν είδα ότι το μονοπάτι έφευγε δεξιά και πήδηξα με όση φορά είχα που ήταν μπόλικη ένα drop- Πεζούλα κοντά στο 1,5 μέτρο. Ευτυχώς είχε χώμα κάτω και δεν είχε τίποτα πέτρες να γίνουμε σκόνη και θρύψαλα.

Τελευταία επεξεργασία:
Μικρή γεύση από την βόλτα.

Πώς δεν συναντηθήκαμε…
Στο τέλος του βίντεο είδα το παιδί με το DR, τον πέτυχα λίγο μετά την εκκίνηση και πηγαίναμε μαζί για αρκετή ώρα.

Εκεί που έπεσες ήταν ανηφόρα Αντώνη?
Δεν δείχνει κλίσεις η κάμερα

Εκεί που έπεσες ήταν ανηφόρα Αντώνη?
Δεν δείχνει κλίσεις η κάμερα

Ναι Θανάση, ήταν ανηφορικό εύκολο, και για αρκετή ώρα έμεινα να αναρωτιέμαι πως έγινε.
Η πρώτη σκέψη ήταν ότι ενώ η κλίση δεν είναι μεγάλη, είχε συνεχόμενα σαμαράκια, ή πιο σωστά, βαθουλώματα - λακκούβες. Είπα λοιπόν ότι μάλλον σε κάποιο από αυτά όπως βγήκε το μπροστινό απ' την "λακκούβα" και ανασηκώθηκε, ασυναίσθητα τράβηξα το τιμόνι και μαζί το γκάζι και εκτοξεύτηκα :laugh:
Σε δεύτερη ανάλυση όμως, αυτό που καταλαβαίνω ήταν ότι είχα λάθος θέση σώματος. Ήμουν πίσω, αντί να έχω έρθει μπροστά στο μηχανάκι και να είναι το βάρος μου μπροστά απ' την μηχανή. Είναι αυτό που λένε, ότι όλα βασίζονται στα fontamentals. Στις βασικές δεξιότητες που δεν σταματάς ποτέ να αναπτύσσεις. Όλα καλά, μαθαίνουμε.

Πάντως η βόλτα είχε και πιπεράτα κομμάτια, τουλάχιστον για αρχάριους όπως εγώ, Και τα παιδιά στην περιγραφή την έλεγαν μέτριας δυσκολίας. Δυστυχώς το gps δεν δούλεψε και δεν μπόρεσα να την γράψω.

Ναι Θανάση, ήταν ανηφορικό εύκολο, και για αρκετή ώρα έμεινα να αναρωτιέμαι πως έγινε.
Η πρώτη σκέψη ήταν ότι ενώ η κλίση δεν είναι μεγάλη, είχε συνεχόμενα σαμαράκια, ή πιο σωστά, βαθουλώματα - λακκούβες. Είπα λοιπόν ότι μάλλον σε κάποιο από αυτά όπως βγήκε το μπροστινό απ' την "λακκούβα" και ανασηκώθηκε, ασυναίσθητα τράβηξα το τιμόνι και μαζί το γκάζι και εκτοξεύτηκα :laugh:
Σε δεύτερη ανάλυση όμως, αυτό που καταλαβαίνω ήταν ότι είχα λάθος θέση σώματος. Ήμουν πίσω, αντί να έχω έρθει μπροστά στο μηχανάκι και να είναι το βάρος μου μπροστά απ' την μηχανή. Είναι αυτό που λένε, ότι όλα βασίζονται στα fontamentals. Στις βασικές δεξιότητες που δεν σταματάς ποτέ να αναπτύσσεις. Όλα καλά, μαθαίνουμε.

Πάντως η βόλτα είχε και πιπεράτα κομμάτια, τουλάχιστον για αρχάριους όπως εγώ, Και τα παιδιά στην περιγραφή την έλεγαν μέτριας δυσκολίας. Δυστυχώς το gps δεν δούλεψε και δεν μπόρεσα να την γράψω.

Την έχω γράψει την διαδρομή. Στην έστειλα στο messenger.

Πάντα συνεχίζουμε να μαθαίνουμε πάνω στο μηχανάκι και κυρίως αυτά που ξέρουμε να τα περνάμε στη πράξη. Βοηθάει πολύ ένα σώμα σε καλή φυσική κατάσταση και το καθαρό μυαλό.

Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top Bottom