11η Συνάντηση Βετεράνων Enduro

Την έχω γράψει την διαδρομή. Στην έστειλα στο messenger.

Πάντα συνεχίζουμε να μαθαίνουμε πάνω στο μηχανάκι και κυρίως αυτά που ξέρουμε να τα περνάμε στη πράξη. Βοηθάει πολύ ένα σώμα σε καλή φυσική κατάσταση και το καθαρό μυαλό.

Ευχαριστώ πολύ Κωστή, την έλαβα. :ok:

Το άλλο θέμα είναι τώρα ότι πήρα τηλέφωνο σήμερα στην SWM για το πλαϊνό πλαστικό το οποίο δεν είχαν και θα έρθει από Ιταλία. Αυτό γενικά δεν θα ήταν πρόβλημα, αλλά έλα που οι Ιταλοί κατέβασαν ήδη ρολά για τις γιορτές και όποια παραγγελία θα εκτελεστεί μετά τις 6 Γενάρη :hungover:
Τώρα ενώ θα έχω χρόνο για βόλτες, το φοβάμαι να βγω έτσι. Πέρα από την εμφάνιση, το πλαστικό προστατεύει σε ένα βαθμό και το ντεπόζιτο. Μην φάω καμιά τούμπα και την πληρώνω χρυσή μετά.

Το άλλο θέμα είναι τώρα ότι πήρα τηλέφωνο σήμερα στην SWM για το πλαϊνό πλαστικό το οποίο δεν είχαν και θα έρθει από Ιταλία. Αυτό γενικά δεν θα ήταν πρόβλημα, αλλά έλα που οι Ιταλοί κατέβασαν ήδη ρολά για τις γιορτές και όποια παραγγελία θα εκτελεστεί μετά τις 6 Γενάρη :hungover:
Τώρα ενώ θα έχω χρόνο για βόλτες, το φοβάμαι να βγω έτσι. Πέρα από την εμφάνιση, το πλαστικό προστατεύει σε ένα βαθμό και το ντεπόζιτο. Μην φάω καμιά τούμπα και την πληρώνω χρυσή μετά.
Κολλησε το για αρχή σε μαγαζί που φτιάχνει πλαστικά ή βάλε κόλλα στιγμής με σκόνη σόδα....
Ή δέσε το με δεματικα.
Τα εντούρο είναι οι καλύτεροι φίλοι τους... ;)

Κολλησε το για αρχή σε μαγαζί που φτιάχνει πλαστικά ή βάλε κόλλα στιγμής με σκόνη σόδα....
Ή δέσε το με δεματικα.
Τα εντούρο είναι οι καλύτεροι φίλοι τους... ;)

Έμεινε πίσω στο χωράφι στα Μέγαρα. Η Γκρέτα κοιτάζει αυτό το θρεντ συνοφρυωμένη :cautious: :laugh::laugh:

Έμεινε πίσω στο χωράφι στα Μέγαρα. Η Γκρέτα κοιτάζει αυτό το θρεντ συνοφρυωμένη :cautious: :laugh::laugh:

Πήγαινε και πάρτο. Αφού την έχεις τώρα την διαδρομή στο μέσατζερ... :happy:

Πήγαινε μια βόλτα από Ερρίκο Καρρέρ στο Κουκάκι. Θα έχει πλαστικά καπάκια ψυγείων από Husqvarna να κάνεις τη δουλειά σου μέχρι ωχ έρθουν τα γνήσια. Μη σου πω να το αφήσεις μόνιμα πάνω σε εντούρο βόλτες.

Πάρε τον τηλ πριν κατεβεις.

Back
Top Bottom