11ο οδοιπορικό (Θυμάρι και αλάτι) απ τη μοτοπαρεα Λεωνιδίου 3 μαϊου 2025.

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED
:yes:

Ωραίος τίτλος...
Το "Λωνίδιο" που είναι ????

Θυμήθηκα βιντεαρα από το 3ο ...
Σκηνοθέτης el-Gatto ...
Εισαγωγή - παρουσίαση tc-drift ...
Απολαύστε υπεύθυνα...

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Νομίζω αυτό το θρεντ θα μονοπωληθεί απι τον sugariasgeorge και μόνον.
Οι λοιποί παρακαλείστε να φύγετε. Να πάτε αλλού ! :p

Νομίζω αυτό το θρεντ θα μονοπωληθεί απι τον sugariasgeorge και μόνον.
Οι λοιποί παρακαλείστε να φύγετε. Να πάτε αλλού ! :p
Αμπαριζα μας έχει πάρει

Ας είμαστε ειλικρινείς φίλε Μανώλη. Για να επιστρέψει κάτι πρέπει να φύγει!! Κι εσείς δεν αντέξατε πολύ μακρυά χαχαχα.

Χαρά μας φυσικά! Αναμένουμε λεπτομέρειες. Date saved.

Θυμήθηκα βιντεαρα από το 3ο ...
Σκηνοθέτης el-Gatto ...
Εισαγωγή - παρουσίαση tc-drift ...
Απολαύστε υπεύθυνα...

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Ω ρε Γιώργο πήγαμε 10+ χρόνια πίσω. Ο γατουλης με tenere τίμιο ξύλο όσο τουμπανιασμενο γινόταν, η Ελίνα με το pegaso της, ο Σωτήρης sotris η ταχυδρόμος, εγώ με Bandit 650, ο φίλος ο Παναγιώτης με το cbf1000 που αργότερα τυχαία παντρεύτηκε την αδερφή αδελφικού μου φίλου και έχουν κάνει και παιδάκι, ο Χριστόφορος. Ωραίες αναμνήσεις.

Ας είμαστε ειλικρινείς φίλε Μανώλη. Για να επιστρέψει κάτι πρέπει να φύγει!! Κι εσείς δεν αντέξατε πολύ μακρυά χαχαχα.

Χαρά μας φυσικά! Αναμένουμε λεπτομέρειες. Date saved.

Ω ρε Γιώργο πήγαμε 10+ χρόνια πίσω. Ο γατουλης με tenere τίμιο ξύλο όσο τουμπανιασμενο γινόταν, η Ελίνα με το pegaso της, ο Σωτήρης sotris η ταχυδρόμος, εγώ με Bandit 650, ο φίλος ο Παναγιώτης με το cbf1000 που αργότερα τυχαία παντρεύτηκε την αδερφή αδελφικού μου φίλου και έχουν κάνει και παιδάκι, ο Χριστόφορος. Ωραίες αναμνήσεις.
Ξεχασες και την αλλαγη ποτε θα εκκινησετε λογω κλαταρισματος αλλα και την μπαντα μπροστα στο μνημειο οταν πηγατε να βγαλετε φωτο!!!
Η αληθεια ειναι οτι οφειλεται στα πιο νεα παιδια(οχι οτι μας πηραν τα χρονια) που αποφασισαν να το ενεργοποιησουν,γι αυτο frontman θα δειτε ενα αλλο παιδι,προσωπικα χαιρομαι γι αυτο,η δικια μου ευθυνη ειναι στη χαραξη της διαδρομης και στις ομαδες τσεκ,οποτε αφου θα πιασει αλλος κοσμος τα μικροφωνα,εγω θα βρω την ευκαιρια να σας δω ολους και να πουμε 2 κουβεντες, που πραγματικα χαιρομαι γι αυτο.....

Η Ελίνα με τον Πήγασο-έκπληξη (όλοι περίμεναν το XR) και τη λυγισμένη μανέτα.
Ρε Βαγγέλη θύμισέ μου πώς έγραφε ο Παναγιώτης στα φόρα.

αληθεια ειναι οτι οφειλεται στα πιο νεα παιδια
Έρχομαι ... Να μάθω νέα...
Η κυρα-Αλεξανδρα οδηγάει και 'γω συνεπιβάτης...

Πιάσαμε κατηφόρα και 127,58 χλμ ανά ώρα με τον άσπρο σίφουνα....

Στάση για τσιγάρο...
Η πιλότος του "μαχητικού" ορίζει τους κανόνες ....

Στις ειδήσεις του σταρ

Παγκόσμια ανησυχία, γεμάτα ασθενείς τα νοσοκομεία της Κίνας.

Αυτός ο λουτσαράς ο παγκολίνος ψήνει όλο το ζωικό βασίλειο και μετά εκτός από αυτόν συνουσιάζεται και ο Ζευς.

Τυχεροί να είναι οι νέοι διοργανωτές να γίνει και να μην δούμε πάλι τον Σωτήρη με την βρώμικη τσέπη και την βρώμικη φανέλα, τον πθ να βγάζει nipslip με το στέρνο "αξύριστο δύο εβδομάδων", τον Μπαρμπαλιά σε ρόλο μεσσία, με τον Παπαρόπουλο να μας λέει "πλύνετε κώλο, θα σας τον τσιμπήσουμε όλο".

Για το πρώτο δεν κάνω πλάκα, κρόουλ μαζί με το "βούλιαξαν τα Καλάβρυτα"

Στις ειδήσεις του σταρ

Παγκόσμια ανησυχία, γεμάτα ασθενείς τα νοσοκομεία της Κίνας.

Αυτός ο λουτσαράς ο παγκολίνος ψήνει όλο το ζωικό βασίλειο και μετά εκτός από αυτόν συνουσιάζεται και ο Ζευς.

Τυχεροί να είναι οι νέοι διοργανωτές να γίνει και να μην δούμε πάλι τον Σωτήρη με την βρώμικη τσέπη και την βρώμικη φανέλα, τον πθ να βγάζει nipslip με το στέρνο "αξύριστο δύο εβδομάδων", τον Μπαρμπαλιά σε ρόλο μεσσία, με τον Παπαρόπουλο να μας λέει "πλύνετε κώλο, θα σας τον τσιμπήσουμε όλο".

Για το πρώτο δεν κάνω πλάκα, κρόουλ μαζί με το "βούλιαξαν τα Καλάβρυτα"
αμην...προσευχη καντε...

Back
Top Bottom