πυξιδας990
Μέλος
Ενα βιντεακι με τις πρωτες πληροφοριες....
Επιτέλους...Ενα βιντεακι με τις πρωτες πληροφοριες....

Που πληρώνω και που δηλώνω συμμετοχή...Ενα βιντεακι με τις πρωτες πληροφοριες....

Είμαι λίγο τσαλακωμενος ρε αυτές τις μέρες .Ωραίος τίτλος...
Το "Λωνίδιο" που είναι ????

Αμπαριζα μας έχει πάρειΝομίζω αυτό το θρεντ θα μονοπωληθεί απι τον sugariasgeorge και μόνον.
Οι λοιποί παρακαλείστε να φύγετε. Να πάτε αλλού !![]()
Ω ρε Γιώργο πήγαμε 10+ χρόνια πίσω. Ο γατουλης με tenere τίμιο ξύλο όσο τουμπανιασμενο γινόταν, η Ελίνα με το pegaso της, ο Σωτήρης sotris η ταχυδρόμος, εγώ με Bandit 650, ο φίλος ο Παναγιώτης με το cbf1000 που αργότερα τυχαία παντρεύτηκε την αδερφή αδελφικού μου φίλου και έχουν κάνει και παιδάκι, ο Χριστόφορος. Ωραίες αναμνήσεις.
Ξεχασες και την αλλαγη ποτε θα εκκινησετε λογω κλαταρισματος αλλα και την μπαντα μπροστα στο μνημειο οταν πηγατε να βγαλετε φωτο!!!Ας είμαστε ειλικρινείς φίλε Μανώλη. Για να επιστρέψει κάτι πρέπει να φύγει!! Κι εσείς δεν αντέξατε πολύ μακρυά χαχαχα.
Χαρά μας φυσικά! Αναμένουμε λεπτομέρειες. Date saved.
Ω ρε Γιώργο πήγαμε 10+ χρόνια πίσω. Ο γατουλης με tenere τίμιο ξύλο όσο τουμπανιασμενο γινόταν, η Ελίνα με το pegaso της, ο Σωτήρης sotris η ταχυδρόμος, εγώ με Bandit 650, ο φίλος ο Παναγιώτης με το cbf1000 που αργότερα τυχαία παντρεύτηκε την αδερφή αδελφικού μου φίλου και έχουν κάνει και παιδάκι, ο Χριστόφορος. Ωραίες αναμνήσεις.
τι ζουμε...
αμην...προσευχη καντε...Στις ειδήσεις του σταρ
Παγκόσμια ανησυχία, γεμάτα ασθενείς τα νοσοκομεία της Κίνας.
Αυτός ο λουτσαράς ο παγκολίνος ψήνει όλο το ζωικό βασίλειο και μετά εκτός από αυτόν συνουσιάζεται και ο Ζευς.
Τυχεροί να είναι οι νέοι διοργανωτές να γίνει και να μην δούμε πάλι τον Σωτήρη με την βρώμικη τσέπη και την βρώμικη φανέλα, τον πθ να βγάζει nipslip με το στέρνο "αξύριστο δύο εβδομάδων", τον Μπαρμπαλιά σε ρόλο μεσσία, με τον Παπαρόπουλο να μας λέει "πλύνετε κώλο, θα σας τον τσιμπήσουμε όλο".
Για το πρώτο δεν κάνω πλάκα, κρόουλ μαζί με το "βούλιαξαν τα Καλάβρυτα"
Κάνουμε να μην πέσει ο Κηφισός όταν περνάμε γιατί έχει κακή στατικότητα λέειαμην...προσευχη καντε...