image upload
photo upload site

find me a gas station near me

Θα σε φάνε τα χλμ, μέχρι εκεί...ξεκινά διαδρομοΧωρίς λόγια...
Θα τα γράψει ο πυξιδας990 όοοοοοταν το θυμηθεί και ανοίξει νέο θέμα...
Άντε να δούμε....
Εγώ ήδη έκλεισα δωμάτιο και δήλωσα συμμετοχή , άσχετα με το ότι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμη...
![]()
Αν και έως τώρα έχω καταφέρει να κρατήσω τα φύλλα μου κλειστά θα με κάνετε να τα αποκαλύψω γρηγορότερα από ότι θα επιθυμούσα...Θα σε φάνε τα χλμ, μέχρι εκεί...ξεκινά διαδρομο

Κράτα γερά..... λίγο ακόμα!!!Αν και έως τώρα έχω καταφέρει να κρατήσω τα φύλλα μου κλειστά θα με κάνετε να τα αποκαλύψω γρηγορότερα από ότι θα επιθυμούσα...
![]()
ειπα να το ανοιξω με βιντεο που ετοιμαζεται.........δυνατοΧωρίς λόγια...
Άντε να δούμε....
Εγώ ήδη έκλεισα δωμάτιο και δήλωσα συμμετοχή , άσχετα με το ότι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμη...
![]()
θα το κανω,,το εχουμε ξαναπει...μολις βρω χρονο θα το κανωΔεν ανοίγετε και ένα θέμα "ιστορία του θεσμού" με τα παλιά rοadbooks να πάμε σε μέρη που δεν βλέπουμε συνήθως;
Καλη χρονιαΧωρίς λόγια...
Άντε να δούμε....
![]()
2 μαιου..θα εχει και ηλιοΚαλη χρονια
τουλάχιστον πειτε μια ημερομηνία να κλείσουμε και εμείς ή τουλαχιστον να το βαλουμε στο ημερολογιο
Ξέρεις ότι αυτό το ποστ είναι ακριβώς το "πωλείται μηχανή 1000€" και από κάτω "τιμουλα"Καλη χρονια
τουλάχιστον πειτε μια ημερομηνία να κλείσουμε και εμείς ή τουλαχιστον να το βαλουμε στο ημερολογιο
Εν τω μεταξυ Ηλια, πεφτει και νωρις φετος η Πρωτομαγια...2 Μαίου ε...
ηλιόλουστη ε...![]()
![]()

Φέτος πέφτει ακριβώς.... μια μέρα πριν την 2η Μαίου!!!!Εν τω μεταξυ Ηλια, πεφτει και νωρις φετος η Πρωτομαγια...![]()
![]()