Μόνο Honda!!!!Honda?
Μάνο ,καταλαβαίνω την πίκρα σας ,γι αυτό κ θα΄ρθω Λεωνίδιο εκείνο το ΣΚ ,που πέφτει πάντα πάνω στα γενέθλιά μου ,να σας δω κ να τα π(ι)ούμε ΠΑΡΕΑ..!Το λοιπον εχουμε το δυσαρεστο να βαρεσουμε ακυρο για φετος....Δυσκολεψαν πολυ τα πραγματα απ νομοθεσια στην ελλαδα και το κοστος εκτοξευτηκε.Αυτο με την καμια δεν θελαμε να μεταφερθει σε ολες και ολους που θα ερχοντουσταν.Δουλευουμε τη μαγικη φορμουλα για του χρονου..Μας κοινοποιηθηκαν καποιες νομοθεσιες αρχες φεβρουαριου και δεν εβγαινε με τιποτα....Επειδη ειχε γινει μια προετοιμασια ηδη,θα κανουμε μια γιορτουλα.Το σαββατο λεμε να κανουμε ενα εκδρομικο ελευθερο,ουτε συμμετοχη δηλ να πληρωθει,free ολα ,να ακουσουμε μουσικη το βραδυ και θα εχουμε test ride.Οδοιπορικο ομως γιοκ,λυπαμαι.Αν το ξεραμε απ τελος 2025 θα ειχαμε ενεργησει αλλιως,σε καθε περιπτωση ζηταμε συγνωμη απ οποιον ειχε κανει την προετοιμασια του...παρακατω ακολουθει η επισημη ανακοινωση και ειμαι στη διαθεση ολων.Θα παρακαλεσω ομως,οποιος θελέι λεπτομερειες που αφορα νομοθεσιες σε προσωπικο μυνημα.
<Υπάρχουν στιγμές που η αγάπη για κάτι
φαίνεται περισσότερο όταν αποφασίζεις να το προστατεύσεις.
Μετά από συζήτηση και κοινή απόφαση της παρέας,
το φετινό Οδοιπορικό, που είχε ανακοινωθεί για το Σαββατοκύριακο 2–4 Μαΐου,
δεν θα πραγματοποιηθεί.
Δεν είναι μια εύκολη απόφαση.
Το οδοιπορικό δεν είναι απλώς μια διαδρομή.
Eίναι μνήμες, άνθρωποι, κουβέντες στην άκρη του δρόμου,
είναι ο τόπος μας όπως τον ζούμε πάνω στη μηχανή.
Όμως για εμάς, πάνω απ’ όλα, είναι οι άνθρωποι.
Γι’ αυτό, το ίδιο Σαββατοκύριακο, δεν ακυρώνουμε τη συνάντηση.
Αντίθετα, σας περιμένουμε στο Λεωνίδιο για μια χαλαρή συνάντηση φίλων:
να βρεθούμε, να μιλήσουμε, να πιούμε έναν καφέ,
να κάνουμε μικρές βόλτες παρέας,
να θυμηθούμε γιατί ξεκινήσαμε όλο αυτό.
Χωρίς πρόγραμμα.
Χωρίς υποχρεώσεις.
Χωρίς “πρέπει”.
Μόνο με αγάπη για τον τόπο, τη μηχανή
και ο ένας για τον άλλον.
Γιατί τελικά,
δεν μας ενώνει η διαδρομή — μας ενώνει η επαφή.
Ραντεβού στο Λεωνίδιο.
Όπως πάντα… ανθρώπινα.
Σύντομα οι ανακοινώσεις της εκδήλωσης!>

Ευχαριστούμε Κωστή,σε περιμένουμε φίλεΜάνο ,καταλαβαίνω την πίκρα σας ,γι αυτό κ θα΄ρθω Λεωνίδιο εκείνο το ΣΚ ,που πέφτει πάντα πάνω στα γενέθλιά μου ,να σας δω κ να τα π(ι)ούμε ΠΑΡΕΑ..!
Γιατί ,Πάνω απ' όλα ,είναι οι Άνθρωποι...η Παρέα.
Φιλιά ΜουRRάτα._
![]()
Εγώ δεν έρχομαι... Έχω τσαντιστει...Ευχαριστούμε Κωστή,σε περιμένουμε φίλε

Ευχαριστούμε φίλε,με το καλόΜάνο να είστε καλά για όλη την προσπάθεια! Θα είμαι κι εγώ εκεί, θα τα πούμε από κοντά.
Διόδια θα έχειΕγώ δεν έρχομαι... Έχω τσαντιστει...
Αλλά θα με φέρει η κυραΑλεξανδρα...
Οπότε θα με φας στη μάπα...
![]()
Χαμένος με τις δουλειές χθες έμαθα την ακύρωση και στεναχωρήθηκα αφανταστα....επειδή πολύ με στεναχώρησε και για να ξέρουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε θα ήθελα να μάθουμε λεπτομέρειες περί "νομοθεσίες" ..... Δώρα το θεό κοντεύω τα 40 και έχω μόνο 20 χρόνια για να ακούω ακατανόητα πράγματα σαυτο τον τόπο.....Το λοιπον εχουμε το δυσαρεστο να βαρεσουμε ακυρο για φετος....Δυσκολεψαν πολυ τα πραγματα απ νομοθεσια στην ελλαδα και το κοστος εκτοξευτηκε.Αυτο με την καμια δεν θελαμε να μεταφερθει σε ολες και ολους που θα ερχοντουσταν.Δουλευουμε τη μαγικη φορμουλα για του χρονου..Μας κοινοποιηθηκαν καποιες νομοθεσιες αρχες φεβρουαριου και δεν εβγαινε με τιποτα....Επειδη ειχε γινει μια προετοιμασια ηδη,θα κανουμε μια γιορτουλα.Το σαββατο λεμε να κανουμε ενα εκδρομικο ελευθερο,ουτε συμμετοχη δηλ να πληρωθει,free ολα ,να ακουσουμε μουσικη το βραδυ και θα εχουμε test ride.Οδοιπορικο ομως γιοκ,λυπαμαι.Αν το ξεραμε απ τελος 2025 θα ειχαμε ενεργησει αλλιως,σε καθε περιπτωση ζηταμε συγνωμη απ οποιον ειχε κανει την προετοιμασια του...παρακατω ακολουθει η επισημη ανακοινωση και ειμαι στη διαθεση ολων.Θα παρακαλεσω ομως,οποιος θελέι λεπτομερειες που αφορα νομοθεσιες σε προσωπικο μυνημα.
φαίνεται περισσότερο όταν αποφασίζεις να το προστατεύσεις.
Μετά από συζήτηση και κοινή απόφαση της παρέας,
το φετινό Οδοιπορικό, που είχε ανακοινωθεί για το Σαββατοκύριακο 2–4 Μαΐου,
δεν θα πραγματοποιηθεί.
Δεν είναι μια εύκολη απόφαση.
Το οδοιπορικό δεν είναι απλώς μια διαδρομή.
Eίναι μνήμες, άνθρωποι, κουβέντες στην άκρη του δρόμου,
είναι ο τόπος μας όπως τον ζούμε πάνω στη μηχανή.
Όμως για εμάς, πάνω απ’ όλα, είναι οι άνθρωποι.
Γι’ αυτό, το ίδιο Σαββατοκύριακο, δεν ακυρώνουμε τη συνάντηση.
Αντίθετα, σας περιμένουμε στο Λεωνίδιο για μια χαλαρή συνάντηση φίλων:
να βρεθούμε, να μιλήσουμε, να πιούμε έναν καφέ,
να κάνουμε μικρές βόλτες παρέας,
να θυμηθούμε γιατί ξεκινήσαμε όλο αυτό.
Χωρίς πρόγραμμα.
Χωρίς υποχρεώσεις.
Χωρίς “πρέπει”.
Μόνο με αγάπη για τον τόπο, τη μηχανή
και ο ένας για τον άλλον.
Γιατί τελικά,
δεν μας ενώνει η διαδρομή — μας ενώνει η επαφή.
Ραντεβού στο Λεωνίδιο.
Όπως πάντα… ανθρώπινα.
Σύντομα οι ανακοινώσεις της εκδήλωσης!>
απο κοντα.....θα εχουμε να λεμε οτι προηγηθηκε και το τι εγινε το σκ....Είδαμε την επιστολή, το ότι επιμένουν ότι δεν είναι αυτό που νομίζετε με ξεπερνάει.
Παράλληλα, διευκρινίστηκε πως περιστατικά ακυρώσεων εκδηλώσεων που καταγράφηκαν το προηγούμενο διάστημα δεν σχετίζονται με ενέργειες της ΑΜΟΤΟΕ. Οι αποφάσεις αυτές, όπως τονίστηκε, λήφθηκαν σε τοπικό επίπεδο, είτε από διοργανωτές είτε από αρχές, υπό το βάρος της γενικότερης αναστάτωσης.
Διάβασα, το θέμα είναι ότι εσείς έχετε την στήριξη της τοπικής Κοινότητας, σε άλλες περιοχές πολύ πιθανό θα πρέπει να τρέχεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.απο κοντα.....θα εχουμε να λεμε οτι προηγηθηκε και το τι εγινε το σκ....
απο κοντα.....θα εχουμε να λεμε οτι προηγηθηκε και το τι εγινε το σκ....