11ο οδοιπορικό (Θυμάρι και αλάτι) απ τη μοτοπαρεα Λεωνιδίου 3 μαϊου 2025.

Φετος το εβαλα προγραμμα να κατεβω κ εγω, να κανω το 2ο μου (για καποιες χρονιες με κυνηγησαν καποιες ατυχιες και δεν μπορεσα), αλλα οχι με παπι αυτην την φορα:p

Φετος το εβαλα προγραμμα να κατεβω κ εγω, να κανω το 2ο μου (για καποιες χρονιες με κυνηγησαν καποιες ατυχιες και δεν μπορεσα), αλλα οχι με παπι αυτην την φορα:p
Τι περιπετεια και εκεινη...

Καλημέρες.Αρχες του μήνα θα ανοίξουμε τις συμμετοχές με διάφορα τιπς

Μανώλη πάλι αποκλειστικά για ομάδες θα είναι;

Μανώλη πάλι αποκλειστικά για ομάδες θα είναι;
Αν εννοεις ατομικο οχι,τουλαχιστον 2..
Ομαδες 2-3 και 4-5 ,οπως και τα προηγουμενα

Αν εννοεις ατομικο οχι,τουλαχιστον 2..
Ομαδες 2-3 και 4-5 ,οπως και τα προηγουμενα

Ενοικιάζομαι για ομάδα. Τιμές λογικές.

Βασικό πακέτο: οδηγάω οποιαδήποτε μοτοσικλέτα, ακόμα και Honda αλλά για αυτό θέλω ένσημα. Ακολουθώ χωρίς να γκρινιάζω ότι μόλις περάσαμε ακόμα μια ταβέρνα χωρις στάση.

Έξτρα πακέτο: φοράω μπλουζάκι ομάδας με οπαδικο σύνθημα τύπου "τα GS είναι η καλύτερη μοτοσικλέτα, τώρα που βγήκες στη σύνταξη". Με έξτρα χρέωση ψίθυρίζω στους κατόχους KTM, "φιλαράκι αυτό έτσι ακούγεται κανονικά;" για να τους ρίξω το ηθικό.

Πληροφορίες εντός :wacky:

Ενοικιάζομαι για ομάδα. Τιμές λογικές.

Βασικό πακέτο: οδηγάω οποιαδήποτε μοτοσικλέτα, ακόμα και Honda αλλά για αυτό θέλω ένσημα. Ακολουθώ χωρίς να γκρινιάζω ότι μόλις περάσαμε ακόμα μια ταβέρνα χωρις στάση.

Έξτρα πακέτο: φοράω μπλουζάκι ομάδας με οπαδικο σύνθημα τύπου "τα GS είναι η καλύτερη μοτοσικλέτα, τώρα που βγήκες στη σύνταξη". Με έξτρα χρέωση ψίθυρίζω στους κατόχους KTM, "φιλαράκι αυτό έτσι ακούγεται κανονικά;" για να τους ρίξω το ηθικό.

Πληροφορίες εντός :wacky:
Θα σας έχουμε υπόψη κύριε

Καλημέρες.Αρχες του μήνα θα ανοίξουμε τις συμμετοχές με διάφορα τιπς
Σε δυόμισι ωρίτσες από τώρα αλλάζει ο μήνας...
Δηλωνω από τώρα συμμετοχή...
Γιατί αύριο είναι πρωταπριλιά και μπορεί να μην με πάρεις στα σοβαρά...

Σε δυόμισι ωρίτσες από τώρα αλλάζει ο μήνας...
Δηλωνω από τώρα συμμετοχή...
Γιατί αύριο είναι πρωταπριλιά και μπορεί να μην με πάρεις στα σοβαρά...
Άλλαξε ο μήνας,το ετοιμάζουμε :p

Καλημέρες και καλή βδομάδα σε όλους..
Τετάρτη ανοίγουν οι συμμετοχές με σχετική ανάρτηση καθώς και όλες οι πληροφορίες.

Καλημέρες και καλή βδομάδα σε όλους..
Τετάρτη ανοίγουν οι συμμετοχές με σχετική ανάρτηση καθώς και όλες οι πληροφορίες.
:wtng:
:wtng::wtng:
:wtng::wtng::wtng:
:waiting::waiting::waiting::waiting::waiting:

Καλό μεσημέρι παιδιά..ότι θέλετε με ρωτάτε..

Οι συμμετοχές κινούνται σε πολύ καλό επίπεδο,ούτε βδομάδα δεν έχει περάσει και έχουν περάσει τις 100+..
Χθες είχαμε και την επανεμφάνιση σε οδοιπορικό εκτός απροόπτου γνωστού γκουρού εδώ μέσα με την κομπανία του..

Οι συμμετοχές κινούνται σε πολύ καλό επίπεδο,ούτε βδομάδα δεν έχει περάσει και έχουν περάσει τις 100+..
Χθες είχαμε και την επανεμφάνιση σε οδοιπορικό εκτός απροόπτου γνωστού γκουρού εδώ μέσα με την κομπανία του..

Συμμετοχες που δηλωνουμαι ?

Το βλέπω πολυ θερμά σαν free agent, ποιοί θα πάτε ;;

Honda παντού!

Free sgents δεν "επιτρέπεται" εκτός αν πάρεις κόσμο "ταξί".

Φέτος η ομάδα έχει άλλες υποχρεώσεις, οπότε ή θα γίνει σε δεύτερο χρόνο η... Μήπως σαν τον β ΠΠ να κάνουμε συμμαχία Ιαπωνία και Γερμανία;

το εχω βαλει 2 ποστ πιο πανω

Συγνώμη δεν έβλεπα φωτο από τον ΗΥ στο γραφείο.. όλα ΟΚ . Έχω κλείσει δωμάτιο τώρα θα δω σε ποια ομάδα θα κουμπώσω.. :cool:
Μπορω να δηλωσω συμμετοχη να κανω την καταθεση και να βρω ομαδα μετα ??

Τελευταία επεξεργασία:
Συγνώμη δεν έβλεπα φωτο από τον ΗΥ στο γραφείο.. όλα ΟΚ . Έχω κλείσει δωμάτιο τώρα θα δω σε ποια ομάδα θα κουμπώσω.. :cool:
Μπορω να δηλωσω συμμετοχη να κανω την καταθεση και να βρω ομαδα μετα ??
θα ηταν προτιμοτερο να κουμπωσεις πρωτα.τα παιδια που χειριζονται τη διαδικασια μολις δηλωνεται η ομαδα αυτοματα την περνανε στη λιστα εκκινησης.Αρα χρειαζεται τουλαχιστον 2 για να περαστουν..

Back
Top Bottom