11ο οδοιπορικό (Θυμάρι και αλάτι) απ τη μοτοπαρεα Λεωνιδίου 3 μαϊου 2025.

Μου αρέσει που ειμασταν όλοι εκεί αλλά δεν βρεθήκαμε.. :ha
Τουλάχιστον γνωρισα πυξιδας990 - πολλά ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την διοργάνωση. Επίσης όμορφη παρέα sugariasgeorge και Αλεξάνδρα.

Μου αρέσει που ειμασταν όλοι εκεί αλλά δεν βρεθήκαμε.. :ha
Τουλάχιστον γνωρισα πυξιδας990 - πολλά ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την διοργάνωση. Επίσης όμορφη παρέα sugariasgeorge και Αλεξάνδρα.
Σου μιλησαμε αλλα ετρεχες.

Ηταν ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
Μια πραγματική Γιορτή Μοτοσυκλετισμού.

Για τη ΜοτοΠαρεα Λεωνιδιου ,τι να πω.
Λίρα 100.
Δε΄'ν τυχαίο το σκηνικό που παίζει στο Λεωνίδιο ,κ δε μιλάω μόνο για τα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα.
Νεα παιδιά ,που αγαπούν τον τόπο τους ,εχουν όρεξη για δουλειά κ δημιουργία ,κ κοιτούν τη Ζωή στα μάτια με χαμόγελο κ αισιοδοξία.
ΜΠΡΑΒΟ σας!!!

Χάρηκα που ειδα παλιές γνώριμες αγαπημένες Φάτσες.

Χάρηκα που γνώρισα νέες αξιόλογες χαμογελαστές Φάτσες.

Να μαστε ούλοι ΚΑΛΑ.

Και του Χρόνου με Υγεία.

Μάνο πυξιδας990 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα.

Kαταγραφή διαδρομής από το φιλαρακι μου το Γιώργο
Λεωνίδιο 3/5/2025 | Relive

Φέτος είπα να το δω διαφορετικά.

Βοήθησε στην αλλαγή φιλοσοφίας το περσινό 36ωρο, όπου ειδα κάποια πράγματα και... Ξενέρωσα με τον μοτοκόσμο (δεν υπάρχει ευθύνη της λέσχης στο πόσο αντικοινωνικός και επικίνδυνος είναι ο συμμετέχων) οπότε είπα τρόπαια βάθρα κλπ τέλος, πάω για τον χάρτη και για την πλάκα μου.

Φέτος με σχεδόν άγνωστο συνοδοιπόρο ήταν ακόμα πιο σωστή απόφαση. Είπα στον Γιάννη ότι αν δει μέρος για φαγητό που του αρέσει σταματάμε, γενικά δεν υπάρχει πίεση για τίποτα. Σε ημέρα τέτοια δεν προτιμώ το μεγάλο γεύμα γιατί βαραίνει μετά το κορμί, αλλά δεν είναι deal-breaker. Δεν μπορέσαμε να συντονίσουμε freecom με edge γρήγορα, αλήθεια τι φάση μέσα στην εταιρεία...

Τέλος πάντων, εκκίνηση ήρεμα και πριν οι στροφές γίνουν τρεις (που λέει ο λόγος) ξαπλωμένος τύπος στο δρόμο, το ΕΚΑΒ φτάνει την ώρα που περνάμε, φωνάζουν οι δικοί του "όλα καλά" και να που δικαιώνεται ακόμα μια φορά το πάρε το χαλαρά, είναι βόλτα όχι αγώνας. Ο τύπος πρέπει να έβγαλε τα ηλεκτρονικά εκτός, γιατί υπάρχουν οι έξυπνοι στα φόρουμ και στα γκρουπ που λένε ότι οι άντρες δεν τα χρειάζονται, δεν το πρόσεξα αλλά συζητήθηκε ότι είχε ένα μεγάλο φρενάρισμα πριν βγει εκτός δρόμου. Περαστικά και μην ακούτε τους άγνωστους στο ίντερνετ.

Η ημέρα είναι όμορφη, ο ήλιος καίει αλλά όχι σε φάση δυσφορίας, το Garmin θέλει να γυρίσω στο 2πορτο γιατί έπρεπε να πάρω εκκίνηση 2 μέτρα πιο πίσω. Ακολουθήστε την φούξια γραμμή και ας γκρινιάζει, όλα πάνε καλά, οπου δεν ξέρουμε ρωτάμε, μερικά σημεία τα θυμάμαι αλλά τα δείχνει λάθος, πάμε πίσω και στροφή από τα σωστά, βλέπουμε μέρη που είναι έξω από τον συνηθισμένο δρόμο που παίρνουμε.

Το δεύτερο δείγμα ηλιθιότητας έρχεται όταν πρέπει να μοιραστούμε τον δρόμο με ομάδες που κινούνται αντίθετα στον προφήτη Ηλία... Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θέλουν όλο τον δρόμο δικό τους. Γιατί... Ξέρω γω, πάνε για ρεκόρ και η αγωνιστική γραμμή είναι πάνω σου, φταίς.

Φτάνουμε στην Μονεμβασιά, τρώμε ένα σουβλάκι, συνέχεια. Εδώ αποφασίζω το ζονκ της ημέρας... Θυμόμουν τα χωριά στο περίπου γιατί το ανάποδο το έχουμε κάνει πολλές φορές με πολλούς τρόπους, λέω ας ξαναφορτώσω την διαδρομή να μην μου λέει συνέχεια γύρισε στο 2πορτο και φυσικά τα κάνει όλα... Garmin. Οπότε μετά προσπαθώ λίγο μνήμη, λίγο στάση να δω εκτύπωση, πολλή βοήθεια ο Γιάννης να βρούμε τον δρόμο τον σωστό και ενώ τον κάνουμε κάτι διαβάζουμε λάθος και... Τον χάνουμε. Μικρό το κακό, είπαμε δεν πάμε για αγώνα, συνέχεια στην διαδρομή και φτάνοντας Κοσμά μας πουλάνε τα ηλεκτρονικά (δεύτερο Λεωνίδιο που γίνεται αυτό, ενώ ξέρουμε το επόμενο χωριό χαζεύει το μυαλό) και δεν κάνουμε σωστή διαδρομή. Το καταλαβαίνουμε αργά και χάνουμε δύο φωτογραφίες. Την διαδρομή που χάσαμε την έχω κάνει και με τις δύο φορές, όμορφα, είναι περίεργο σημείο για τέλος της ημέρας με κούραση γιατί η άσφαλτος είναι χάλια οπότε το καίμε χωρίς τύψεις. Γυρνάμε Λεωνίδιο, ένα καφέ, ντους, λίγη ξεκούραση και μετά πάρτι... Το ότι έμεινα έξω ως 1:30 το πρωί είχε να γίνει καιρό.

Εντυπώσεις άριστες, λέγαμε και με τον γάτο και την παρέα του ότι αν αγαπάς τον τόπο σου και δουλευεις για αυτόν πάνε όλα και όλοι μπροστά. Μπράβο σε όλους, εύχομαι να έχετε κέφι να το συνεχίσετε.

Γατούλη πολύχρονος και από εδώ.

Και να πω και δύο λόγια για τον Ιωάννη. Τον ξέρω ελάχιστα οπότε η φάση κάλλιστα θα μπορούσε να πάει λάθος. Τελικά εκτός από το χιούμορ που φαίνεται και στο φόρουμ είναι ενδιαφέρων άνθρωπος, τρώει... σαν 20 χρόνια νεότερος που γυμνάζεται, πολύ ωραίο τιμόνι, πολύ ώριμη αντιμετώπιση στο "χαθήκαμε-ψαχνομαατε", δεν νομίζω ότι ήμουν έτσι ψύχραιμος στην ηλικία του. Ευχαριστώ πολύ για την παρέα!

Τελευταία επεξεργασία:
Φέτος είπα να το δω διαφορετικά.
Μετά από αυτό να ξέρεις ότι ήδη σε αγαπώ περισσότερο...
δεν νομίζω ότι ήμουν έτσι ψύχραιμος στην ηλικία του.
Γηρασκω αεί διδασκόμενος...
Ευχαριστώ πολύ για την παρέα!
Και εμείς για την παρέα σου...

:inlove::friendship:

el-Gatto ...

Μωρη qφαλα δεν είπες κουβέντα...
Παρόλα αυτά πολύχρονος μωρη παλιογρια....

:hpbrd::plqtr::friendship:

Φτάσαμε στη βάση μας αρτιμελείς και ασφαλείς....

πυξιδας990 και λοιποί Τσάκωνες...
Ευχαριστούμε για 11η φορά...
Για την φιλοξενία σας , την εξυπηρέτηση σας και την αγκαλιά σας κάθε φορά που μας υποδεχεστε...

Ραντεβού στο 12ο οδοιπορικό Λεωνιδίου..

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::friendship:

Φτάσαμε στη βάση μας αρτιμελείς και ασφαλείς....

πυξιδας990 και λοιποί Τσάκωνες...
Ευχαριστούμε για 11η φορά...
Για την φιλοξενία σας , την εξυπηρέτηση σας και την αγκαλιά σας κάθε φορά που μας υποδεχεστε...

Ραντεβού στο 12ο οδοιπορικό Λεωνιδίου..

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::friendship:
Μου ειπες οτι θα φτιαξεις ενα Αfrica 650 για του χρονου
Μα ποσο μπροστα εισαι

Μου ειπες οτι θα φτιαξεις ενα Αfrica 650 για του χρονου
Μα ποσο μπροστα εισαι
Τι είπες τώρα?????
Αυτό ακριβώς σου είπα σήμερα το πρωί στο Λεωνίδιο...
Ότι θέλω να φτιάξω ένα transafrica....

Τυχαίο???? Δεν νομίζω !!!!!

Τι είπες τώρα?????
Αυτό ακριβώς σου είπα σήμερα το πρωί στο Λεωνίδιο...
Ότι θέλω να φτιάξω ένα transafrica....

Τυχαίο???? Δεν νομίζω !!!!!
Εισαι η μετεμψυχωση του σοϊχιρο...αμα τους στειλεις και μια δαχτυλοφωτο, θα σε ανακηρυξουν αρχηγο της φυλης :friendship:

+2 αλογατα ;)

1000026473.jpg
Ήθελες και εσύ την ευλογία του παππουλη εεε ;;;;

Ο προφήτης Ηλίας που λέτε

Και το εργαλείο του φετινού οδοιπορικού

2 ξαδέρφια -2 μπαμπάδες

Ο μικρός και ο μεγάλος

Κλείσιμο test ride triumph σαν πλοηγός

Η πρώτη ομάδα, πατέρας κόρη και γιος απ την Αίγινα
bp open near me

Να πω κ εγω 2 λογια για την εμπειρια μου απο το οδοιπορικο φετος.
2η φορα που συμμετεχω, η 1η ηταν το 6ο οδοιπορικο που ειχαμε κατεβει με παπια, μετα ξαναδοκιμασα μια χρονια, αλλα ειχα μια ατυχια 3 μερες πριν οποτε δεν...
Παλι θετικες εντυπωσεις οπως την 1η φορα, τα παιδια στο Λεωνιδιο πολυ ευγενικα, πολυ φιλικα, πολυ προθυμα να βοηθησουν, παντα με κεφι και χαμογελο. Μπραβο τους για αυτο και μπραβο τους και για την οργανωση γενικα και την ολη επιτυχια της.
Οι 2 φιλοι που ηταν στην ομαδα μου, ειχαν κερδισει προσφατα ενα τροπαιο στο Λεωνιδιο και ηθελαν και 2ο, εγω τους ειπα δεν ψηνομαι για αντιστοιχη φαση, οποτε ας οργανωθουν οπως θελουν κ εγω θα τους ακολουθησω απλα. Οποτε κατεβηκαμε Παρασκευη κατω, πηγαμε γραμματεια πηραμε διαδρομη, χαρτη κτλ, φαι και μετα στο ξενοδοχειο να βγαλουμε την διαδρομη για να την περασουν στα GPS. Εγω με gadget κτλ δεν τα παω καλα, οποτε αυτο που ειπα να βοηθησω ειναι να βρω βασει χαρτη το περασμα της διαδρομης και να βρω τα σημεια των φωτογραφιων για να τα εχω ετοιμα. Ετσι κ εγινε, αλλα μεσα σε ολη αυτην την διαδικασια που εχει καποια δυσκολια αρχισε να με πιανει κ εμενα η θεληση να τα βρω και να τα κανω σωστα.
Παμε λοιπον για εκκινηση το πρωι με διαδρομες και σημεια ετοιμα στο GPS. Οι ρυθμοι που κινουμασταν δεν ηταν γρηγοροι (καθως δεν χρειαζεται να εισαι γρηγορος για να πετυχεις τον σκοπο σου), ηταν αρκετα κατω απο αυτους που κινουμαστε συνηθως στις βολτες μας. Στο 1ο και στο 2ο κομματι ολα πηγαιναν καλα και περνουσαν τα χιλιομετρα και τα σημεια "αποθηκευοντας" καβαντζα χρονο να εχουμε σε περιπτωση που κατι παει στραβα. Στο κομματι που ηταν το καστρο της Αγιας Παρασκευης οντως κατι πηγε στραβα. Εγω ειχα βρει στον χαρτη που εδωσε η οργανωση, περασμα απο καποια σημεια οπως τα εβλεπα στον χαρτη, αλλα ελα που απο εκει ηταν χωματοδρομος...οποτε οι υπολοιποι 2 της ομαδας δεν ηθελαν να ακολουθησουν με τα ασφαλτινα μηχανακια τους. Εκει χασαμε αρκετο χρονο μεχρι να δουμε οτι δεν υπαρχει ο αντιστοιχος δρομος και να κανουμε εναν κυκλο προς Νεαπολη - Καμπο. Στην συνεχεια γνωστες διαδρομες και ολα καλα, δωσαμε και σωστη απαντηση στην ερωτηση ιστοριας που μας εγινε στην Μονεμβασια, οποτε κανενα θεμα.
(η απορια η δικη μου ειναι αν οντως το ειδα σωστα στον χαρτη και η διαδρομη εδειχνε να περναει απο χωματοδρομο η υπηρχε καποιος δρομος που δεν βρηκαμε)
Οδευοντας προς το τελικο κομματι μπηκαμε μεσα στον Παρνωνα σε κατι πολυ κλειστους και παρατημενους δρομους (βεβαια μας ειχαν προειδοποιησει να προσεχουμε), εκει λοιπον συναντησαμε λακκουβες, σπασμενους δρομους, χωματα και χαλικια παντου, εγω δεν ειχα κανενα θεμα καθως ημουν με on-off μηχανακι και αντιστοιχα ελαστικα, ισα-ισα που το ευχαριστηθηκα κιολας και θα ηθελα να παω αρκετα γρηγορα εκει αλλα οι υπολοιποι της ομαδας ειχαν θεμα καθως τα μηχανακια τους ηταν ακαταλληλα. Φανταζομαι εκει θα δυσκολευτηκαν αρκετοι με ασφαλτινα βαρια μηχανακια και τα δικαβαλα...
Οταν λοιπον φτασαμε στον τερματισμο η ωρα μας ηταν σωστη (ενταξει σταματησαμε λιγο πριν μπουμε Λεωνιδιο για ενα τσιγαρο καθως φτασαμε 15 λεπτα νωριτερα στην ουσια), τα χιλιομετρα των κοντερ μας ηταν σωστα, φωτογραφιες ολες τραβηγμενες σωστα και απαντηση στην ερωτηση σωστη.Ολα τελεια λοιπον...Βεβαια εκτος απο εμας ηταν και αλλες 2 ομαδες (τουλαχιστον) που το εκαναν αυτο και αυτοι ειχαν και δικαβαλα, οποτε μας ξεπερασαν σε ποντους.
Καταφεραμε ετσι να παρουμε το 3ο επαθλο της κατηγοριας μας. Πολυ ευχαριστημενοι με το αποτελεσμα. Μεγαλο μπραβο στις ομαδες που καταφεραν το ιδιο με δικαβαλο, αξιοι-πολυ αξιοι..., εγω δεν θα ηθελα με τιποτα να εχω δικαβαλο εκεινη την ημερα.
Οποτε οπως ειπα και στην αρχη, ολα πολυ καλα και πολυ ωραια.
Κατι που μου εκανε πολλη θετικη εντυπωση ειναι πως στο Λεωνιδιο ολοι ηταν πολυ ευγενικοι και φιλικοι, απο τα παιδια της μοτοπαρεας, τον ξενοδοχο, το προσωπικο στα καφε και τα φαγαδικα, τον περιπτερα και τον φαρμακοποιο που συναναστραφηκα.
Ευχαριστουμε πολυ τα παιδια για την οργανωση του οδοιπορικου, ελπιζουμε να σας ξαναρθουμε.

Να πω κ εγω 2 λογια για την εμπειρια μου απο το οδοιπορικο φετος.
2η φορα που συμμετεχω, η 1η ηταν το 6ο οδοιπορικο που ειχαμε κατεβει με παπια, μετα ξαναδοκιμασα μια χρονια, αλλα ειχα μια ατυχια 3 μερες πριν οποτε δεν...
Παλι θετικες εντυπωσεις οπως την 1η φορα, τα παιδια στο Λεωνιδιο πολυ ευγενικα, πολυ φιλικα, πολυ προθυμα να βοηθησουν, παντα με κεφι και χαμογελο. Μπραβο τους για αυτο και μπραβο τους και για την οργανωση γενικα και την ολη επιτυχια της.
Οι 2 φιλοι που ηταν στην ομαδα μου, ειχαν κερδισει προσφατα ενα τροπαιο στο Λεωνιδιο και ηθελαν και 2ο, εγω τους ειπα δεν ψηνομαι για αντιστοιχη φαση, οποτε ας οργανωθουν οπως θελουν κ εγω θα τους ακολουθησω απλα. Οποτε κατεβηκαμε Παρασκευη κατω, πηγαμε γραμματεια πηραμε διαδρομη, χαρτη κτλ, φαι και μετα στο ξενοδοχειο να βγαλουμε την διαδρομη για να την περασουν στα GPS. Εγω με gadget κτλ δεν τα παω καλα, οποτε αυτο που ειπα να βοηθησω ειναι να βρω βασει χαρτη το περασμα της διαδρομης και να βρω τα σημεια των φωτογραφιων για να τα εχω ετοιμα. Ετσι κ εγινε, αλλα μεσα σε ολη αυτην την διαδικασια που εχει καποια δυσκολια αρχισε να με πιανει κ εμενα η θεληση να τα βρω και να τα κανω σωστα.
Παμε λοιπον για εκκινηση το πρωι με διαδρομες και σημεια ετοιμα στο GPS. Οι ρυθμοι που κινουμασταν δεν ηταν γρηγοροι (καθως δεν χρειαζεται να εισαι γρηγορος για να πετυχεις τον σκοπο σου), ηταν αρκετα κατω απο αυτους που κινουμαστε συνηθως στις βολτες μας. Στο 1ο και στο 2ο κομματι ολα πηγαιναν καλα και περνουσαν τα χιλιομετρα και τα σημεια "αποθηκευοντας" καβαντζα χρονο να εχουμε σε περιπτωση που κατι παει στραβα. Στο κομματι που ηταν το καστρο της Αγιας Παρασκευης οντως κατι πηγε στραβα. Εγω ειχα βρει στον χαρτη που εδωσε η οργανωση, περασμα απο καποια σημεια οπως τα εβλεπα στον χαρτη, αλλα ελα που απο εκει ηταν χωματοδρομος...οποτε οι υπολοιποι 2 της ομαδας δεν ηθελαν να ακολουθησουν με τα ασφαλτινα μηχανακια τους. Εκει χασαμε αρκετο χρονο μεχρι να δουμε οτι δεν υπαρχει ο αντιστοιχος δρομος και να κανουμε εναν κυκλο προς Νεαπολη - Καμπο. Στην συνεχεια γνωστες διαδρομες και ολα καλα, δωσαμε και σωστη απαντηση στην ερωτηση ιστοριας που μας εγινε στην Μονεμβασια, οποτε κανενα θεμα.
(η απορια η δικη μου ειναι αν οντως το ειδα σωστα στον χαρτη και η διαδρομη εδειχνε να περναει απο χωματοδρομο η υπηρχε καποιος δρομος που δεν βρηκαμε)
Οδευοντας προς το τελικο κομματι μπηκαμε μεσα στον Παρνωνα σε κατι πολυ κλειστους και παρατημενους δρομους (βεβαια μας ειχαν προειδοποιησει να προσεχουμε), εκει λοιπον συναντησαμε λακκουβες, σπασμενους δρομους, χωματα και χαλικια παντου, εγω δεν ειχα κανενα θεμα καθως ημουν με on-off μηχανακι και αντιστοιχα ελαστικα, ισα-ισα που το ευχαριστηθηκα κιολας και θα ηθελα να παω αρκετα γρηγορα εκει αλλα οι υπολοιποι της ομαδας ειχαν θεμα καθως τα μηχανακια τους ηταν ακαταλληλα. Φανταζομαι εκει θα δυσκολευτηκαν αρκετοι με ασφαλτινα βαρια μηχανακια και τα δικαβαλα...
Οταν λοιπον φτασαμε στον τερματισμο η ωρα μας ηταν σωστη (ενταξει σταματησαμε λιγο πριν μπουμε Λεωνιδιο για ενα τσιγαρο καθως φτασαμε 15 λεπτα νωριτερα στην ουσια), τα χιλιομετρα των κοντερ μας ηταν σωστα, φωτογραφιες ολες τραβηγμενες σωστα και απαντηση στην ερωτηση σωστη.Ολα τελεια λοιπον...Βεβαια εκτος απο εμας ηταν και αλλες 2 ομαδες (τουλαχιστον) που το εκαναν αυτο και αυτοι ειχαν και δικαβαλα, οποτε μας ξεπερασαν σε ποντους.
Καταφεραμε ετσι να παρουμε το 3ο επαθλο της κατηγοριας μας. Πολυ ευχαριστημενοι με το αποτελεσμα. Μεγαλο μπραβο στις ομαδες που καταφεραν το ιδιο με δικαβαλο, αξιοι-πολυ αξιοι..., εγω δεν θα ηθελα με τιποτα να εχω δικαβαλο εκεινη την ημερα.
Οποτε οπως ειπα και στην αρχη, ολα πολυ καλα και πολυ ωραια.
Κατι που μου εκανε πολλη θετικη εντυπωση ειναι πως στο Λεωνιδιο ολοι ηταν πολυ ευγενικοι και φιλικοι, απο τα παιδια της μοτοπαρεας, τον ξενοδοχο, το προσωπικο στα καφε και τα φαγαδικα, τον περιπτερα και τον φαρμακοποιο που συναναστραφηκα.
Ευχαριστουμε πολυ τα παιδια για την οργανωση του οδοιπορικου, ελπιζουμε να σας ξαναρθουμε.
Γιώργο καταρχήν ήθελα να τα πούμε με εσενα και τα υπόλοιπα παιδιά,αλλά μπλέξαμε και συγνώμη για αυτό..
Όσον αφορά το κάστρο στο road book,είχα βάλει την κατοθι φωτογραφία, επειδή ήμουν πιο πάνω εκεί που σας χαιρέτησα και έβλεπα τι κάναν οι ομάδες , εσείς και 5-6 άλλες πήγατε μέχρι το κάστρο,ενώ στη φωτό το έχω απ μακρυά για να μην πάθετε αυτό που είπες..Ίσως έπρεπε να γράψω και τη φράση μην κατέβετε στη ρίζα του..παράλειψη μου, βασικά βλακεία μου, επιφυλάσσομαι να πλύνω τα μηχανάκια σας.. Μάλιστα χώμα εκεί κάναν τα πιο ακατάλληλα μηχανάκια,όπως η παρέα με τα ντουκατι
Η φωτό

Γιώργο καταρχήν ήθελα να τα πούμε με εσενα και τα υπόλοιπα παιδιά,αλλά μπλέξαμε και συγνώμη για αυτό..
Όσον αφορά το κάστρο στο road book,είχα βάλει την κατοθι φωτογραφία, επειδή ήμουν πιο πάνω εκεί που σας χαιρέτησα και έβλεπα τι κάναν οι ομάδες , εσείς και 5-6 άλλες πήγατε μέχρι το κάστρο,ενώ στη φωτό το έχω απ μακρυά για να μην πάθετε αυτό που είπες..Ίσως έπρεπε να γράψω και τη φράση μην κατέβετε στη ρίζα του..παράλειψη μου, βασικά βλακεία μου, επιφυλάσσομαι να πλύνω τα μηχανάκια σας.. Μάλιστα χώμα εκεί κάναν τα πιο ακατάλληλα μηχανάκια,όπως η παρέα με τα ντουκατι
Η φωτό

Μανωλη καταλαβαινω οτι επικρατουσε ενας πανικος αυτες τις μερες γι αυτο δεν ηρθα κ εγω να σε χαιρετησω το βραδυ...
Την φωτο την καταλαβα οτι ηταν απο ψηλα σχετικα κ εμεις δεν πηγαμε κοντα κοντα στο καστρο, δεν βγηκαμε απο τον κεντρικο σε εκεινο το σημειο δλδ, αλλα νταξ δεν τρεχει τιποτα, εχει και την γοητεια της αυτη η φαση.
Απλα αν βαλεις στον χαρτη να εχεις πορεια οπως αυτη που ειχατε στα εκτυπωμενα απο Φαρακλο προς Μεσοχωρι-Αγιο Κωνσταντινο-Καμπο σε βγαζει απο χωμα...
Αλλα ξαναλεω, ολα καλα, δεν τρεχει τπτ, απλα οποτε κατεβω Λεωνιδιο νταξ ενα πλυσιματακι θα το ριξεις :p

Μανωλη καταλαβαινω οτι επικρατουσε ενας πανικος αυτες τις μερες γι αυτο δεν ηρθα κ εγω να σε χαιρετησω το βραδυ...
Την φωτο την καταλαβα οτι ηταν απο ψηλα σχετικα κ εμεις δεν πηγαμε κοντα κοντα στο καστρο, δεν βγηκαμε απο τον κεντρικο σε εκεινο το σημειο δλδ, αλλα νταξ δεν τρεχει τιποτα, εχει και την γοητεια της αυτη η φαση.
Απλα αν βαλεις στον χαρτη να εχεις πορεια οπως αυτη που ειχατε στα εκτυπωμενα απο Φαρακλο προς Μεσοχωρι-Αγιο Κωνσταντινο-Καμπο σε βγαζει απο χωμα...
Αλλα ξαναλεω, ολα καλα, δεν τρεχει τπτ, απλα οποτε κατεβω Λεωνιδιο νταξ ενα πλυσιματακι θα το ριξεις :p

Το χωμα δεν ηταν τιποτε ιδιαιτερο το εκανα εγω για να μην κανουμε κυκλο και στα χλμ στο τελος ημουν ΟΚ. Το δυσκολο ηταν στο Παρνωνα, αλλα το εγραφαν τα παιδια οτι ο δρομος εχει λακουβες και παγιδες..

Γιωργο το 390 πως τα πηγε?

Back
Top Bottom