12ο Οδοιπορικό..1-2-3 μαϊου 2026 απ τη ΜΟΤΟΠΑΡΕΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Κα Αμερα καμπζια (τσακώνικα) στη κομπανία.Σήμερα έκλειναν οι συμμετοχές,μικρή παράταση μέχρι αύριο μεσημέρι ώρα 14:00 να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.Ο καιρός τελικά μας κάνει το χατίρι Σάββατο Κυριακή,την Παρασκευή θα μας κάνει λίγο μούτρα . Σε κάθε περίπτωση πάρτε τις εσωτερικές επενδύσεις,θα τσιμπάει λίγο.Το φετινό road book είναι βιβλιαράκι πλαστικοποιημένο να σας μείνει και να το έχετε!!! Με το καλό λοιπόν

Τελευταία επεξεργασία:
Εγω λεω να παρω μαγιο για την Παρασκευη :thinking:
Εξαρτάται την ώρα... Είναι λίγο αναποφάσιστο..πάντως το βράδυ που έχουμε ενημέρωση θα είμαστε κομπλέ και εσωτερικά

Αυτο της τελευταιας στιγμης,ειναι εθνικο σπορ :p :rolleyes: :dstpc:

Αυτο της τελευταιας στιγμης,ειναι εθνικο σπορ :p :rolleyes: :dstpc:

Που να μην βλεπαν οτι στην τριπολη θε εχει 3 βαθμους το πρωι τι θα παθαινες!!! χαχααχαχαχα

Που να μην βλεπαν οτι στην τριπολη θε εχει 3 βαθμους το πρωι τι θα παθαινες!!! χαχααχαχαχα
Απορω τι σχεση εχουμε με αυτους κατι φορες...δεκα πανω παιζουμε εμεις παντοτε

Απορω τι σχεση εχουμε με αυτους κατι φορες...δεκα πανω παιζουμε εμεις παντοτε

Αρα δεν περναει απο τριπολη!!!! αδερφια δηλωσεις χαχαχαχα

Παίδες παίζει κρεβάτι σε 4κλινο δωμάτιο μέσα στο Λεωνίδιο στα 32€ , Παρασκευή ΚΑΙ Σάββατο βράδυ. Ήμασταν 4 αλλά έκατσε κάτι απρόοπτο στον ένα και δεν θα μπορέσει να έρθει. Για λεπτομέρειες στείλτε π.μ.

ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!!

Τερματισμός

Ξεχασμένες φωτογραφίες, θα τις δείξω μετά :P

Ωραίο ήταν αλλά κρύο πολύ το μισό

Και του χρόνου, Μανώλη ευχαριστούμε πολύ.

Έχουν ξυπνήσει οι γείτονες, οι οποίοι έχουν πλάκα γιατί φωνάζουν και η αυλή κάνει αντήχηση. Χτες το πρωί πριν την βόλτα είχαν συζήτηση γιατί δεν κάνανε σεξ το βράδυ, σήμερα γιατί δεν κέρδισαν αφού όλα τα εκαναν σωστά, γιατί χτες έβρεχε το πρωί και είχε κρύο ενώ τώρα είμαστε ήλιο κοντό μανίκι (οκ με αυτό δεν διαφωνώ). Λάθος νοοτροπία παιδιά, αλλά τι να πω τώρα.

Η διαδρομή και φέτος επιβεβαιώνει τον Απόλλωνα που έλεγε ότι με το πυκνό δίκτυο δρόμων της Πελοποννήσου μπορείς να κάνεις πολύ παιχνίδι πριν τελειώσει το "πρωτότυπη βόλτα" .

Χθες δεν ήταν όλα καινούργια, αλλά το ποσοστό καινούργιων ήταν πολύ μεγαλύτερο από του 36ωρου. Το γεγονός ότι δεν είχε χρόνο ήταν πολύ καλό και έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα, άσχετα αν φέτος ήταν η πρώτη φορά που συζητώντας με τον Αλέξανδρο ήταν μόνιμα στο τρώμε πιο κάτω, μέχρι που φτάσαμε τόσο κοντά στο τέρμα που δεν είχε νόημα πια.

Τα παιδιά στον τερματισμό μου θύμισαν ότι είχε φωτογραφία και παιχνίδι σε ένα σημείο που είδαμε πολύ κόσμο και δεν μας έκανε διάθεση να σταματήσουμε, ακόμα γελάω. Πρακτικά οδήγησα 8 ώρες σερί, νομίζω δεν έχει ξαναγίνει αυτό σε παρόμοια διοργάνωση.

Το μόνο που έχω να προτείνω για τους γρίφους είναι να υπάρχει και μια επιλογή "να το πάρει το ποτάμι" με ακύρωση της ομάδας για το σημείο τουλάχιστον. Εγώ είχα αποφασίσει ότι μην όντας σίγουρος για το δεύτερο σημείο της πρώτης κρυφής θα έκανα τουρισμό στην Αρνα που έχω να πάω χρόνια και σε ένα γεφύρι που είδα στο Google. Μου είπε ο Μανώλης ότι υπήρχε κόσμος που πήγε "λάθος", τα εισαγωγικά γιατί δεν υπάρχει λάθος σε βόλτα, κάθε χιλιόμετρο κέρδος είναι. Κάνοντας λάθος δεν κάνεις την διαδρομή που έχει σχεδιαστεί και δεν βλέπεις τα μέρη που έχουν ετοιμάσει. Κάναμε το κλασικό και πήραμε ταξί που λένε στους αγώνες, όμορφο το μέρος και δεν πας έτσι απλά γιατί είναι εκτός διαδρομών.

Το κοντέρ έγραψε 30,000 φτάνοντας στο Λεωνίδιο και ήταν ωραία στιγμή, ωραία θέα, έχω μια παραξενιά με το στρογγυλά νούμερα σε μέρη με "ουσία" και άξιζε αυτό. Την γκρίνια το σέρβις τώρα ποιος την ακούει για τα 30300.

Το κοντέρ έγραψε 30,000 φτάνοντας στο Λεωνίδιο και ήταν ωραία στιγμή, ωραία θέα, έχω μια παραξενιά με το στρογγυλά νούμερα σε μέρη με "ουσία" και άξιζε αυτό. Την γκρίνια το σέρβις τώρα ποιος την ακούει για τα 30300.
Άσε το για το επόμενο στρογγυλό νούμερο, τα 40.000 !!! :p
Για να αποκτήσει και αυτό μια... ουσία!!! :wacky:

Δεν έχεις θέμα είναι εκδροκαταδρομικα :wacky: χλμ(στα πόσα τα αλλάζεις ;

Πριν το ατύχημα στα 20

Ολοκληρώθηκε κι εμενα η συμμετοχή μου φέτος αυτή τη φορά σαν EZMOTO.GR με αυτή την ιδιότητα με φιλοξένησαν τα παιδιά και ευχαριστώ!!

Είδσμε πολλούς φίλους και advriders και Λεωνιδιωτες και Καλαματιανους και απ' όλα

Και του χρόνου με υγεία.

My Gallery — Postimages

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ήρθαν..Θα επανέλθω με εντυπώσεις και ανάλυση...
Να ξεκουραστούμε λίγο και θα γραψω

Επιστρέψαμε κι εμείς Καλαμάτα σώοι και άβρεχοι.
Φέτος ήταν φανταστικά,όπως κάθε χρονιά άλλωστε,είδαμε παλιούς φίλους,γνωρίσαμε καινούργιους.
Και του χρόνου γεροί να ξανά ρθουμε.

Back
Top Bottom