12ο Οδοιπορικό..1-2-3 μαϊου 2026 απ τη ΜΟΤΟΠΑΡΕΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Πω πω γκρίνιααααα :p
Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάτσουμε να μιλήσουμε για τα ελληνικά πολλών. Η γκρίνια είναι εκδήλωση δυσφορίας που συμβαίνει χωρίς σοβαρό λόγο. Το να λες τα στραβά που συμβαίνουν και που είναι εν δυνάμει και επικίνδυνα και έχει αποδειχτεί πολλές φορές αυτό και στις δύο διοργανώσεις που ανέφερα μπορεί να μην αρέσει αλλά τι να κάνεις κιόλας. Το να σκουπίζεις την βρωμιά κάτω απο το χαλί δεν καθαρίζει τον χώρο, απλά κρατάς μιά δήθεν καλή εικόνα.

Το να σκίζεται η παρέα να οργανωθεί και οι καλεσμένοι να φέρονται άσχημα δεν το θέλει κανείς ποτέ. Γιατί κάπως έτσι καταλήγουμε στον κάθε φασιστάκο ιδιώτη και ομοσπονδία/οργάνωση που θέλει κάμερες παντού, στρουμφ παντού και επιτήρηση παντού επειδή υπάρχουν 10-20 βλάκες στους 200+ που πάνε βόλτα. Θα έπρεπε να είμαστε διαφήμιση για τον τουρισμό με μηχανάκια, όχι το παράδειγμα που επικαλείται ο φασιστάκος.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάτσουμε να μιλήσουμε για τα ελληνικά πολλών. Η γκρίνια είναι εκδήλωση δυσφορίας που συμβαίνει χωρίς σοβαρό λόγο. Το να λες τα στραβά που συμβαίνουν και που είναι εν δυνάμει και επικίνδυνα και έχει αποδειχτεί πολλές φορές αυτό και στις δύο διοργανώσεις που ανέφερα μπορεί να μην αρέσει αλλά τι να κάνεις κιόλας. Το να σκουπίζεις την βρωμιά κάτω απο το χαλί δεν καθαρίζει τον χώρο, απλά κρατάς μιά δήθεν καλή εικόνα.

Το να σκίζεται η παρέα να οργανωθεί και οι καλεσμένοι να φέρονται άσχημα δεν το θέλει κανείς ποτέ. Γιατί κάπως έτσι καταλήγουμε στον κάθε φασιστάκο ιδιώτη και ομοσπονδία/οργάνωση που θέλει κάμερες παντού, στρουμφ παντού και επιτήρηση παντού επειδή υπάρχουν 10-20 βλάκες στους 200+ που πάνε βόλτα. Θα έπρεπε να είμαστε διαφήμιση για τον τουρισμό με μηχανάκια, όχι το παράδειγμα που επικαλείται ο φασιστάκος.
Η γκρίνια είναι γκρίνια.....και δεν είναι πάντα κακό να υπάρχει, όπως σε αυτά που αναφέρεις για παράδειγμα.
Το άσχημο είναι ότι όσο και να συζητάμε και να συμφωνούμε εδώ, πάντα θα συμβαίνει αυτό που συμβαίνει
Μικρογραφία της καθημερινότητας και οι συγκεντρώσεις με πολύ κόσμο

Αυτό σκεφτόμουν στην Ανω Χώρα. Ναι καλή φάση για το χωριό που θα δουλέψουν ταβέρνες,καφέ, ξενοδοχεία και ό,τι συναφές από τα 200 άτομα που ήρθαν για τη διοργάνωση αλλά όποιος δεν έβγαλε 1 ευρώ από αυτή την ιστορία πρέπει να του γύρισαν τ´ άντερα από τους ξετάπωτους ξερογκαζιάρηδες που γυρνοβολάγανε μαλλιοκούβαρα μέσα στο χωριό. Πρέπει να είπα 50 φορές σε 2 μέρες<<ΗΣΥΧΑ ΡΕΪ>>!

Το μπλουζάκι εν τω μεταξύ έχει το τέλειο γαλάζιο σαν τα παλιά Suzuki rizla και το κορίτσι θέλει να το κλέψει "είναι τέλειο oversized με την ζακέτα μου" , Μανώλη αν έχουν μείνει τίποτα περισσεύματα αζητητα μου λες.

Αυτό σκεφτόμουν στην Ανω Χώρα. Ναι καλή φάση για το χωριό που θα δουλέψουν ταβέρνες,καφέ, ξενοδοχεία και ό,τι συναφές από τα 200 άτομα που ήρθαν για τη διοργάνωση αλλά όποιος δεν έβγαλε 1 ευρώ από αυτή την ιστορία πρέπει να του γύρισαν τ´ άντερα από τους ξετάπωτους ξερογκαζιάρηδες που γυρνοβολάγανε μαλλιοκούβαρα μέσα στο χωριό. Πρέπει να είπα 50 φορές σε 2 μέρες<<ΗΣΥΧΑ ΡΕΪ>>!
Αυτό με εκνεύρισε και εμένα, πάρα πολύ. Έχουμε όλα τα βουνά να λυσσάμε όσο θέλουμε, στο χωρίο πρέπει να μαρσάρεις και να πας τάπα; Εκτός από τον ήχο -μια χούφτα μηχανές φοράγανε τάπα στην εξάτμιση από τις 170- υπήρχαν παιδία που έπαιζαν στο δρόμο και ο άλλος πήγαινε "μαλλιά" για πιο λόγο; Προσωπικά δε τις καταλαβαίνω αυτές τις συμπεριφορές και είναι και ένας λόγος που αποφεύγω τις οργανωμένες.

Το μπλουζάκι εν τω μεταξύ έχει το τέλειο γαλάζιο σαν τα παλιά Suzuki rizla και το κορίτσι θέλει να το κλέψει "είναι τέλειο oversized με την ζακέτα μου" , Μανώλη αν έχουν μείνει τίποτα περισσεύματα αζητητα μου λες.

Δηλώνω ενδιαφέρον και εγώ για μπλουζάκι να το είχα δει και μου άρεσε!Γιαννη σφύρα κλέφτικα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δηλώνω ενδιαφέρον και εγώ για μπλουζάκι να το είχα δει και μου άρεσε!Γιαννη σφύρα κλέφτικα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
να δουμε παιδια τι υπαρχει στις κουτες...
Οσον αφορα τα προηγουμενα που αναφερονται καθε φορα τους τα λεμε,καθε φορα ναι λενε και δεν γινεται..Αβυσσος

Έχοντας τελειώσει το πλύσιμο και το λάδωμα προσπαθώ να βάλω σε τάξη τις εικόνες που μάζεψα το τριήμερο. Κοιτάζοντας τη μνήμη του κινητού δε βρήκα ούτε μια (!) φωτογραφία ή ένα βίντεο. Παρόλα αυτά όσα βίωσα ήταν κάτι παραπάνω από πολλά.
Ίσως να ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο να καταλάβω τι έβλεπα και πως το βίωνα.
τα χιλιόμετρα όμως -367- δεν επέτρεπαν σε καθυστέρηση ή καλύτερα στο να απολαύσω τα μέρη/σημεία που περάσαμε. Χαρούμενος που τερματίσαμε ως ομάδα (περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα για επιβεβαίωση), με τα όποια προβλήματα είχαμε, γεμάτος και σίγουρα πρέσβης του event όπου βρεθώ
Μπράβο σε όλους σας και κρίμα για μένα (και πόσους ακόμα) που χρειάστηκαν 11 οδοιπορικά για να το ανακαλύψω.
Όπως είπες… 363 ακόμα!
:friendship:

τα χιλιόμετρα όμως -367- δεν επέτρεπαν σε καθυστέρηση ή καλύτερα στο να απολαύσω τα μέρη/σημεία που περάσαμε.
Τα χιλιόμετρα βγήκαν σε 8 ώρες με κάμποσα λάθη και χασίματα, χωρίς καμία βιασύνη, ένα μικρό κομμάτι που είχε παιχνίδι με ένα norden και ένα mtx μόνο.

Άνετα χωρούσε καφέ, φαγητό, φωτογραφίες και τερματισμό με φως ημέρας αν έφυγες νωρίς.

Το λέω για να μην μείνει η εντύπωση ότι πρέπει να πιέζεται κάποιος, το Λεωνίδιο δεν είναι 36ωρο που πρέπει να βγουν διπλάσια χιλιόμετρα+ από αυτά που έγιναν το Σάββατο.

Αυτό με εκνεύρισε και εμένα, πάρα πολύ. Έχουμε όλα τα βουνά να λυσσάμε όσο θέλουμε, στο χωρίο πρέπει να μαρσάρεις και να πας τάπα; Εκτός από τον ήχο -μια χούφτα μηχανές φοράγανε τάπα στην εξάτμιση από τις 170- υπήρχαν παιδία που έπαιζαν στο δρόμο και ο άλλος πήγαινε "μαλλιά" για πιο λόγο; Προσωπικά δε τις καταλαβαίνω αυτές τις συμπεριφορές και είναι και ένας λόγος που αποφεύγω τις οργανωμένες.
Δεν της καταλαβαίνεις ? Να μια εξήγηση ------> Όταν Όντως την " έχεις μεγάλη" που λέει πολύ σωστά και ο φίλος Αμυρού δεν τη βγάζεις για ψύλου πήδημα . Γιατί το έχεις φιλε . Στα καρμπυρατέρια σου τι κάνουν οι άλλοι και πως πάνε και τι θέλουν να αποδείξουν . Όταν όμως έρθει η ώρα χοοοοοοοοοοοοοχοχοχοχοχ ... ετσι δεν έχεις καμία ανάγκη να αποδειξεις τπτ σε κανέναν .
Επίσης δε χρειάζεται καν να εχεις το πιο δυνατό μηχανάκι . Αλλα χρειάζεται .

Συγχαρητήρια για άλλη μια διοργάνωση που μας έδωσε χαρά.

Ο καιρός δεν μας βοήθησε ιδιαίτερα αλλά κι αυτό κομμάτι της διαδικασίας είναι.

Τέλος σαν ομάδα αποτύχαμε παταγωδώς. Εδώ μου έχουν κάτσει τα τόξα αυτής της γέφυρας

Sent from my SM-S948B using Tapatalk

Συγχαρητήρια για άλλη μια διοργάνωση που μας έδωσε χαρά.

Ο καιρός δεν μας βοήθησε ιδιαίτερα αλλά κι αυτό κομμάτι της διαδικασίας είναι.

Τέλος σαν ομάδα αποτύχαμε παταγωδώς. Εδώ μου έχουν κάτσει τα τόξα αυτής της γέφυρας

κανα γριφο βρηκατε ή φθασατε ναο αρτεμιδας σαν κατι αλλους

κανα γριφο βρηκατε ή φθασατε ναο αρτεμιδας σαν κατι αλλους
Χαχα όχι όλες οι φωτογραφίες ήταν εκεί και τα χλμ μεταξύ 360-370

Πάνω σε αυτό που έλεγα νωρίτερα, στα χωριά αφήνεις περιθώριο για κάτι τέτοιο, εκτός αν είσαι ηλίθιος.

Είχε ένα τέτοιο στενάκι στο βασάρα

Πάνω σε αυτό που έλεγα νωρίτερα, στα χωριά αφήνεις περιθώριο για κάτι τέτοιο, εκτός αν είσαι ηλίθιος.
Είχε ένα τέτοιο στενάκι στο βασάρα

Τρεις φορές την εβδομάδα αφήνω λίγο μαύρο χρώμα στον αριστερό τοίχο...
Κάνω διανομή στο Τολό με ένα Opel combo disel...
Περνάει μόνο με κλειστούς καθρέφτες..
Την δεξιά πλευρά την περνάω filler...
Την αριστερή με γδαρσιμο στο τοίχο...
Σιγά σιγά σιγά αδυνατίζει ο καθρέφτης..
Σε κάνα τρίμηνο θα περνάω filler και από τις δύο πλευρές...

:ha :ha :ha

Και για το δωμάτιο ένα τέτοιο στενάκι είχε ....και λέω Ώπα ξεκίνησε το οδοιπορικό από Παρασκευή;;; Χαχαχα

Και για το δωμάτιο ένα τέτοιο στενάκι είχε ....και λέω Ώπα ξεκίνησε το οδοιπορικό από Παρασκευή;;; Χαχαχα
Γι αυτό έκανες γκαράζ το πεζοδρόμιο μου με το τεθωρακισμένο

Τελικά πυξιδας990 έπεσε και κανείς άλλος πριν το Κρυονέρι την Παρασκευή ;;; Για να μην ψάχνομαι να αλλάξω αναρτήσεις λάστιχα και όλα τα συναφή!!!!!

Back
Top Bottom