1o ΛΕΜΟΤ ADV Weekend

Μέσα για ΣΚ άνευ απροόπτου!!! Τα λέμε στο Κρυονέρι.

Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το Σάββατο δίνει βροχούλα στην Εύβοια...

Αν δεν βρέξει.
sfera , Το Σάββατο τι ώρα περίπου υπολογίζεις να βγαίνει κάποιος απ την βόλτα?
Αν.

Να παρακαλάτε να βρέξει να περάσετε πιο καλά...ρεεεεε

Να παρακαλάτε να βρέξει να περάσετε πιο καλά...ρεεεεε

Δεν ακούγεσαι καλά απ τις κερκίδες.

Δεν ακούγεσαι καλά απ τις κερκίδες.
Έχω μπλέξει ασχημα, αλλιώς θα έπαιζα μπαλιτσα....αφού ξες.
Αλλά θα στριψω

Αν δεν βρέξει.
sfera , Το Σάββατο τι ώρα περίπου υπολογίζεις να βγαίνει κάποιος απ την βόλτα?
Αν.

Το πολυ 15:30 μαζι με σταση για καφε και καραβακι θα εχουμε τελειωσει με χαλαρο ρυθμο

Το πλάνο που σκέφτομαι είναι για Κυριακή πρωί αυστηρά 07:00 εκκίνηση από Αθήνα με van κατευθείΑ Ερέτρια 08:30 ντυμένος - μίζα - μανιβέλα.
Κάνω τα 90km υπόλοιπου διαδρομής της 1ης ημέρας (και πιο ενδιαφέροντα όπως είδα) και κατά τις 10:15 -10:30 φτάνω Σκουντέρι.
Από εκεί ή ξεκινάω να τρώω σουβλάκια για πρωινό ή κάνω την διαδρομή της 2ης ημέρας .
Αν ψήνεται κανένας για το παραπάνω πλάνο να ενημερώσει

Καλά να περάσετε ρε παλικάρια! Στην επόμενη κι εγώ. Ο sfera είναι μανούλα στην πλοήγηση/ οργάνωση.

Νίκο... θα φανεί στο χειροκρότημα !!
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Παντελή δεν νομίζω να χούμε πέσει ποτε έξω σε αυτόν τον τομέα σε αυτό εδω το φόρουμ! Ίσως είναι το μόνο πράγμα που συμφωνούμε όλοι 100%.
εκτος αν έχουμε κανένα κρυφό βιγκαν που και δεν το ξέρω! Χαχα

Μην στεναχωριεστε και για το πρωινο εχουμε κανονισει .. ειναι ολα απλα και οργανωμενα

την ψυχρούλα του θα την έχει λογικά ε;

ειδικά προς το βραδάκι...

Παιδια θα εχουμε στην εκκινηση αυτοκινητο με μικρη χρεωση να κουβαλησει οτι θελετε -- μην αφησετε ζακετα σπιτι σας και σκουφακι θα εχει 14 με 17 βαθμους το βραδυ απ οτι εχω δει . Αλλα οποιος κρυωνει μπορει να ψηνει τα σουβλακια :):)

Το πλάνο που σκέφτομαι είναι για Κυριακή πρωί αυστηρά 07:00 εκκίνηση από Αθήνα με van κατευθείΑ Ερέτρια 08:30 ντυμένος - μίζα - μανιβέλα.
Κάνω τα 90km υπόλοιπου διαδρομής της 1ης ημέρας (και πιο ενδιαφέροντα όπως είδα) και κατά τις 10:15 -10:30 φτάνω Σκουντέρι.
Από εκεί ή ξεκινάω να τρώω σουβλάκια για πρωινό ή κάνω την διαδρομή της 2ης ημέρας .
Αν ψήνεται κανένας για το παραπάνω πλάνο να ενημερώσει
Το σημειώνω και αναλογα πως θα παει το Σαββατο βραδυ.

Κόρινθος Αθήνα 80 χλμ και μετά:thumbsdown:
Το βλέπω αύριο πρωί με γυρισμό Κόρινθο βράδυ!
Υπάρχει κανείς από Αθήνα για παρέα?
Το σκέφτομαι, έχω ανάπαυλα στην δουλειά!
Επίσης δεν έχω ιδέα ώρες και καράβι για απέναντι.

Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top Bottom