1o ΛΕΜΟΤ ADV Weekend

Για να το φωτογραφιζεις το cf πρέπει να σου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις .
Δηλαδή αν έχει αφήσει αρνητικές, θα του έβαζε φοκο?:p

Ευχαριστώ πολύ την ΛΕΜΟΤ και ιδιαιτέρως τον Σταμάτη sfera για την υπέροχη διοργάνωση τις διαδρομές και την φιλοξενία!!!
1dabde2e69c9073e120e25ef20bce8ac.jpg
9ab4ea7597e236888f7f5a5e3324a7b8.jpg
e81626e211e83d5e48ab888ccc78cfc8.jpg
d1ce93b3fcc43cee92d5e3a19796c406.jpg

Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γράψε δύο αράδες για το εργαλείο Μήτσο..

Δηλαδή αν έχει αφήσει αρνητικές, θα του έβαζε φοκο?:p
Αν δεν σου αρέσει κάτι ούτε βλέφαρο δεν ρίχνεις.

Ευχαριστώ τα παιδιά που ήρθαν απ εδώ στην εκδήλωση R.E.H , DomieMic65 antonis68, kranomitros .
H διαδρομή DAY1 ήταν υπέροχη είχε βρέξει το πρωί και μας είχε ένα τεραιν χωρίς σκόνη και η λάσπη ήταν μια πούδρα τίποτε να μας δυσκολέψει. Στάση στο γνωστό καφέ στην Σέτα ( μόνο εγώ ηπια) ολοι οι αλλοι τσίπουρα και μπύρες :). Το βράδυ ο καιρός ήταν γλυκος και κάτω από την κάπνα και την μυρωδιά απο τα σουβλάκια με συνοδεία μπυρας και τσίπουρου καταφέραμε να έχουμε εναν όμορφο υπνο. Το πρωί είχαμε στρατιωτικο εγερτήριο στις 8:00 και συνοδεία πρωινου (καφε και τοστακι).
Η βολτα της DAY2 ξεκίνησε κατά τις 11:00 -- εφυγε ο kranomitros μοναχικός καβαλάρης και μας εδινε πληροφορίες για τα αγγούρια που ακολουθούσαν. Το CF ηταν σιφουνας στα χερια του. Την διαδρομή δεν την είχα κανει και είχε κάποια αδιέξοδα και hard κομμάτια. Το μεσημέρι γυρίσαμε τσιμπήσαμε λίγο και ο γυρισμός ήταν χωμάτινος. Mετα την Χαλκίδα ο antonis68 είχε χωμάτινη διαδρομή μέχρι Μάνδρα αλλα 90χλμ. Πιστεύω ότι ολη η εκδήλωση πήγε καλά και ελπίζω να συνεχιστεί και του χρόνου .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα στον Σταμάτη (sfera) για την διαδρομή και την όλη διοργάνωση!
Η διαδρομή ήταν υπέροχη με φοβερές εναλλαγές τοπίων και καταπληκτικό τερέν χωρίς σκόνη.
Σε σημεία έβγαινα κάπως απο το comfort zone μου αλλά τα παιδιά που πηγαίναμε μαζί (Γιάννης, Σπύρος, Βασίλης, Αιμίλιος, Γιώργος και νομίζω ξεχνάω κάποιον) ήταν από κοντα παντα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Σε κάθε περίπτωση δεν είχα καμία τούμπα και το Tenere έσωσε την κατάσταση αρκετές φορές.
Από τις απολαυστικότερες βόλτες που έχω κάνει.
Η μάζωξη στον Πύργο Σκούντερι επίσης απολαυστική με μοτοκουβέντες, πειράγματα!!
Του χρόνου ελπίζω να έχω και σκηνή...

Πάντα τέτοια παιδιά. Καλά χλμ και βόλτες σε όλους.

Θα ανεβάσω τις λίγες φωτό που πρόλαβα να βγάλω αργότερα.

Πάντα τέτοια! Μπραβο

Η καλή οργάνωση και η σχεδίαση φάνηκε από την συμμετοχή.
Εμείς μπορεί να μην ακολουθήσαμε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, κάναμε όμως ένα πέρασμα αστραπή την ώρα που βγαίνανε τα σουβλάκια από την σχάρα (ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ 1)
Παρέα με dtz και GogosLux και αργότερα με Blue line, με μικρά μηχανάκια κάναμε μία περιήγηση από ξεχασμένους δασικούς και κάποια λίγα μονοπάτια, κυκλώνοντας την Δίρφη και περνώντας αστραπή από το σημείο κατασκήνωσης της εκδήλωσης που τα είπαμε λίγο με sfera και Shogun ...
Μπράβο παλικάρια. Πάντα τέτοια !!!

Πολλά μπράβο στον Σταμάτη sfera για το τρέξιμο της εκδήλωσης και φυσικά σε όσους πήγαν... :ok:
Πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές!:friendship:

Αν και ακολούθησα μόνο την βόλτα του Σαββάτου και ήταν σούπερ.
Ο καιρός μας έκανε το χατήρι και η βροχή που είχε προηγηθεί το έκανε πιο ενδιαφέρον και δεν πνιγήκαμε στην σκόνη ...
Ήταν η δεύτερη χωμάτινη εξόρμηση με το ψηλό βουνό και δεν με προβλημάτισε πουθενά (οκ η βόλτα έβγαινε και με ασφάλτινα λάστιχα άμα το είχες, και κάποιοι απίστευτοι αναβάτες το είχαν) ...

Το κερασάκι ήταν το τεστ με το Rieju 500 που μου άρεσε πάρα πολύ στην σύντομη βόλτα που του έκανα...
Το καβάλησε κανείς άλλος, πώς του φάνηκε ;

Έβλεπες παντού χαμόγελα και γελαστές φάτσες ...

Ο Σταμάτης παντού να βοηθήσει και να τρέξει για όλους

Άντε στην επόμενη και τις δύο μέρες ...

:friendship::friendship::friendship:

Το κερασάκι ήταν το τεστ με το Rieju 500 που μου άρεσε πάρα πολύ στην σύντομη βόλτα που του έκανα...
Τρελή, τεράστια αυτονομία αυτό μηχανάκι!!!! Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις (με το χέρι μαλιστα οι εμπρός), με πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα πραγματακια!
Όπως η απομόνωση του διακόπτη του μονου σταντ, όταν θες να κάνεις "καλό" χώμα!!!! Πολύ καλό!!!!

Αχ αυτός ο Σταμάτης sfera .....ασταμάτητη προσφορά παντού και πάντα.
Ένα διαμάντι.. :friendship:

P.s....οποιος είδε τις προγνώσεις καιρού και δεν πήγε, ελπίζω να έμαθε ότι δεν χάνουμε βόλτα λόγω Αρνιακου

Τρελή, τεράστια αυτονομία αυτό μηχανάκι!!!! Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις (με το χέρι μαλιστα οι εμπρός), με πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα πραγματακια!
Όπως η απομόνωση του διακόπτη του μονου σταντ, όταν θες να κάνεις "καλό" χώμα!!!! Πολύ καλό!!!!
-Δύο ντεπόζιτα βενζίνης. Εμπρός και πίσω. Σύνολο 39 (αν θυμάμαι καλά) λίτρα. Με 4 έως 4 και κάτι ψιλά κατανάλωση τα εκατό χιλιόμετρα, βγαίνει αυτονομία 900+ χλμ!!!
(Όταν αδειάσει το εμπρός, με ένα κουμπί, απενεργοποιείται η αντλία του εμπρός ντεπόζιτου και συνεχίζεις με το πίσω. Ένδειξη στην οθόνη και για τα δύο ντεπόζιτα συγχρόνως).

-Ηλεκτρικα/ηλεκτρολογικα της Bosch.

-Μαρσπιε οδηγού που αλλάζουν γωνία. Όχι μόνιμα με βίδα κτλ. Ανάλογα το που ρίχνεις το βάρος σου, "πέφτουν" μπροστά ή πίσω! Πολύ χρήσιμο με τις μπότες εντουρο που ειναι κούτσουρα!

-Απομονωση του διακόπτη του πλαϊνού σταντ (όπως είπα πριν).

-Πολυ ωραίο απαλό μπλε φωτισμό (όταν ανάβεις τα φώτα) στα κουμπιά του τιμονιού το βράδυ!

-Εμπρός αναρτήσεις ρυθμιζόμενες με το χέρι (επίσης όπως είπα πριν).

-Χούφτες γερές και κάγκελα προστασίας απ' το εργοστάσιο.

-Πολυ καλή ποιότητα και συναρμογή των πλαστικών.

-Ακτινικες δαγκάνες εμπρός.

-Σταμπιλιζατέρ τιμονιού απ' το εργοστασιο.

-USD πιρουνια.

-Πανευκολη προφορτιση πίσω ελατηρίου με ένα απλό 8αρι Άλεν (λίγο μακρύ πρέπει να είναι).

-Ζαντες με ακτίνες, χωρίς σαμπρέλα!

-Κλασικα συνδέεις στην οθόνη το κινητό σου μέσω "μπλε δοντιού" για πλοήγηση, τηλέφωνα κτλ κτλ.

-Πλουσια σε εμφάνιση μηχανή, ειδικά απ' τη θέση του οδηγού, "χορταινεις" μηχανή και ντεπόζιτο!

Τα 500 κυβικά του, είναι απλά τέλεια για Ελλάδα και όχι μόνο (γνώμη μου)! Για τελικές, ιπποδύναμη, ροπή κτλ κτλ, δεν έχω να πω κάτι, γιατί είναι το τελευταίο που κοιτάω σε μια μηχανή!!!!
Είναι μηχανακι που αγόραζα άνετα. Πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.

Ευχαριστώ τον Σταμάτη και όποιον άλλο έτρεξε για αυτό το event, οι διαδρομές ήταν super.
Κατάφερα να μην δώ κανένα σας καθώς ξεκίνησα την διαδρομή από Ερέτρια προς καταρράκτη Μανικιάτη και μετά έκανα ανάποδα προς Σκουντάρι.
Το καλό είναι ότι δεν διασταυρωθήκαμε σε καμία κλειστή στροφή με τους οδηγούς τις κανονικής φοράς.
Θείο δώρο το φρεντι εξπρέσι με Padis dtz και GogosLux καθώς ξεκίνησα νωρίς.
Video από την βόλτα

Υ.Γ. Η πιο trendy εξάτμιση είναι του Padis τέλος

Θα περνάει τώρα απο κεί?
Η το ξεχνάω?

Την πρόπερασμένη βδομάδα κάναμε το κομάτι της διαδρομής από Ερέτρια αρχή χώματος μέχρι διαστάυρωση για Μαυρόπουλο. Εκεί στη γνωστή ανηφόρα πετύχαμε μια παρέα με mountain και μας είπε ότι δεν συνεχίζει για Σετα γιατί έχει πέσει δέντρο μεγάλο. Αλλά αν πας πίσω πριν την γέφυρα πας από χωμα από τον μέσα δρομο. Εννοείται ότι όλα αυτά μπορεί να έχουν αλλάξει έκτοτε.

Back
Top Bottom