Μολις ειδα το τετακε σου στο βιντεο ξερεις τι θυμηθηκα?Τώρα με τα νούμερα μπερδεύτηκα .....δεν ξέρω σε ποια είχα ρίξει ναφθαλίνη και που έπεσαν με την κλήρωση !!!
Αποπροσανατολισμός Λευτέρη!!!Μολις ειδα το τετακε σου στο βιντεο ξερεις τι θυμηθηκα?
"Εγω για εναν καφε ξεκινησα εδω κοντα και βρεθηκα στο Λαυριο με το ποδηλατο".
Αποφασισε που θελεις να πας ρε φιλε.
Απαιτώ rematch τώρα!!!!Τελικά οποίο είχες καβαλησει είχε πρόβλημα ???
Στον ημιτελικό μια χαρά πήγαινες και για αυτό "παίζαμε" μαζί, γιατί είμαι αργός σε σχέση με σένα ....φυσικά, αλλά είμαι της γενιάς του 67.
Έρχεται βίντεο παλιοκορυδαλιωτη....για να δούμε ποιος είσαι φλαφερακο.
Τώρα .. κάνω αίτηση σε όλες τις πίστες για να σε αποβάλουν από παντού.Απαιτώ rematch τώρα!!!!
Λιδορειται το τίμιο όνομα tcdrift!!
Στον ημιτελικό με το καρτ Νο 62 έγραψα καλύτερο χρόνο 34.5 με πολύ κόπο να σου ξεφύγω και πίεση όταν στα χρονομετρημενα έγραψα με 2 γύρους ελεύθερους ουσιαστικα 33.8 με το καρτ 76 και με υψηλότερη θερμοκρασία εκείνη την ώρα.
Μάλιστα όρος επιβεβαίωση ο gaslion έγραψε στον δικό του ημιτελικό κι αυτός κάπου 34.5 με το 62 όταν είχε γράψει 33.8 με το 94.
Μάθε να διαβάζεις τηλεμετρία αγόρι μου..μάθε μπαλιτσα!!!
Παιδια ο τυπος εκανε βολτα
Χρηστο στο ειπα εισε για ψυχοθεραπεια
OUOTE.
Ο τελευταίος που προσπάθησε έσκισε τα πτυχία του και τώρα είναι μοναχός στο Θιβέτ.
ησουν εκει?Παιδια ο τυπος εκανε βολτα
Χρηστο στο ειπα εισε για ψυχοθεραπεια τοσο χαλαρος
ε ναι ...αν γίνεται να γίνει Σάββατο η Κυριακή να είναι πιο εύκολα.
Πλάκα πλάκα κοίτα να δεις τι έγινε....ξεκινω διατροφη....
ουφ .... ηρεμησα τωρα....Οπότε ναι. ΦΑΕ !!!!
Είπα επειδή είμαστε πολυς κόσμος να παιξω χαλαρά και τελικά στον αγώνα με το ψωφαλογο που είχα τον ήπια. Κανα έλεος την επόμενη φορά, όλοι στα λάστιχαΑπό τον Doc.DD περίμενα να περάσει κανένα σουβλάκι τελικά εγώ πήγα για μαύρη σημαία χαχαχα
Τουλάχιστον απ' ότι άκουσα κερδίσαμε την εξέδρα με τις κοκκορομαχιες!
Απίθανο βίντεο Κωστή , πολύ γέλιο , συγκρουόμενα τα κάναμε , περάσαμε πανέμορφα κι ελπίζω να ήταν μόνο η αρχή !!! Νά μαστε καλά να το επαναλάβουμε !!Και ένα με όσους μπήκαν μέσα στο πλάνο της action.