Padis
ven pasa ...
Εντάξει.... ρώτα αν έχουν και 800άρια....Αν πηγαίνει με τα κιλά θέλω ένα 500 κυβικά παρακαλώ...
Για εκεί με βλέπω!
Πλάκα στην πλάκα, έχουν φαρδουλά καθίσματα ή μία που θα μπω και μία που θα με τραβάτε όλοι μαζί να ξεσφηνώσω ???
Εντάξει.... ρώτα αν έχουν και 800άρια....Αν πηγαίνει με τα κιλά θέλω ένα 500 κυβικά παρακαλώ...
Θα ζήσουμε τρομερές στιγμές....θα καταγραφουν ολαΕντάξει.... ρώτα αν έχουν και 800άρια....
Για εκεί με βλέπω!
Πλάκα στην πλάκα, έχουν φαρδουλά καθίσματα ή μία που θα μπω και μία που θα με τραβάτε όλοι μαζί να ξεσφηνώσω ???
16. Vassat
Μετά τις 8?Και μόλις συνειδητοποίησα πως εκείνη τη Τετάρτη θα σας στέλνω φωτογραφίες από τη Κω...
Το δικό μας...δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το είδος.Να κανω μια ερωτηση ασφαλείας της πιστας οποιος γνωριζει απανταει ..
Κρανος θα εχω της μηχανης πρεπει να ειναι full face ή μπορω και κρανος Jet επισης και θελουν να εχουμε και μπουφαν κλπ ..
Να ξερουμε μην φοραμε τα δικα τους
Πριτς....και να χάσουμε κάνα δέκατο στη χρονομέτρηση από το κράνος !!! Έχω ξεκινήσει δοκιμές σε σήραγγα !!!Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, με τις μηχανές θα πάτε! Άρα θα έχετε και τα κράνη σας μαζί. Αυτά να βάλετε, και όχι τα.... ξένα!!!!!
Jet, full face, enduro.... δεν έχει καμμία σημασια για την "πίστα".

Το κράνος "δάκρυ" δεν το ανέφερα, γιατί εμπίπτει στα πλαίσια του.... αθέμιτου ανταγωνισμούΠριτς....και να χάσουμε κάνα δέκατο στη χρονομέτρηση από το κράνος !!! Έχω ξεκινήσει δοκιμές σε σήραγγα !!!
Έχω καταλήξει σε κάτι τέτοιο .....ξύνεις και πλάτη αν χρειαστεί![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-A725F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε μπορεί ,κάποιος τρόπος θα υπάρχει να αποφύγουμε το ντόπινγκ κοντρόλΤο κράνος "δάκρυ" δεν το ανέφερα, γιατί εμπίπτει στα πλαίσια του.... αθέμιτου ανταγωνισμού!!!!
Θα ακυρωθεί η συμμετοχή σας κύριε, προσέξτε!!!!![]()