21 brothers παραγγελία

mavro provato

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Tenere 660
Όποιος ενδιαφέρεται, ας συμπληρώσει την λίστα μέσα στο Σαββατοκύριακο για να μιλήσω με τους Πολωνούς από Δευτέρα και να ενημερώσω για τα μεταφορικά. Ευχαριστώ!

1-mavro provato
SMALL POCKET 2x 15L- Connecting straps with Velcro - 10 cm wider than standard [+20,00 €]. Total180,00 €

tzortzispanagiotis

Μέλος
Όνομα
Τζώρτζης
Μοτό
F800GS 2014
Kawasaki KLR 250 1990
1- mavro provato
SMALL POCKET 2x 15L- Connecting straps with Velcro - 10 cm wider than standard [+20,00 €]. Total180,00 €

2- geovout
1 x BAG PLUS 20L (yellow*) with a single opening [-2,50 €], Total 72,50 €
Ευχαριστώ!

* Σε περίπτωση που το χρώμα θα καθυστερήσει την παραγγελία, είμαι εντάξει με ό,τι είναι διαθέσιμο

3- tzortzispanagiotis
SAKWY 30L with TONGUES - Upper fastening D-RINGs - 8 pieces per set [+10,00 €] - black bags - dark grey tongues Total 170,00 €

CrazyMits

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
BMW F650GS 01'
1- mavro provato

2- geovout
Ευχαριστώ!

* Σε περίπτωση που το χρώμα θα καθυστερήσει την παραγγελία, είμαι εντάξει με ό,τι είναι διαθέσιμο

3- tzortzispanagiotis
SAKWY 30L with TONGUES - Upper fastening D-RINGs - 8 pieces per set [+10,00 €] - black bags - dark grey tongues Total 170,00 €

4. CrazyMits one BAG PLUS 5 in black / RED colors + fixing points D-RINGs Total 38,00 €

mavro provato Γιώργο μήπως η Δευτέρα είναι κάπως νωρίς? Αν είμαστε 5-6 οκ. Για να στείλεις στο Πολωνό επειδή αργεί να απαντήσει για εκπτώσεις και τι μπορεί να κάνει με τα μεταφορικά.(Οσοι περισσότεροι , τόσο το καλύτερο σίγουρα)

mavro provato

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Tenere 660
Γιώργο μήπως η Δευτέρα είναι κάπως νωρίς? Αν είμαστε 5-6 οκ. Για να στείλεις στο Πολωνό επειδή αργεί να απαντήσει για εκπτώσεις και τι μπορεί να κάνει με τα μεταφορικά.(Οσοι περισσότεροι , τόσο το καλύτερο σίγουρα)
Το έχω ποστάρει καμια βδομάδα. Το σαββατοκύριακο υπάρχει ελέυθερος χρόνος να το δει όποιος θέλει.Αν κάποιοι δηλώσουν οτι θέλουν λίγο χρόνο να τους περιμένουμε κανα δυο μέρες. Αργουν αυτοί, ειναι και 21 αδέρφια...μέχρι να συνεννοηθούν... και αν μαζευτούμε πολλοί θα μας έρθουν Αύγουστο.Αν είμαστε 5 άτομα θα μας έρθει κανα 10ρικο τα μεταφορικά. Για 2-3 είχα προσδοκίες να μαζευτούμε.

CrazyMits

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
BMW F650GS 01'
Δεν είχα υπολόγισει τις ημέρες που το είχες ανεβάσει!
Πέρασε ο καιρός όντως.. προχώρα κανονικά και βλέπουμε!!

mavro provato

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Tenere 660
Δεν είχα υπολόγισει τις ημέρες που το είχες ανεβάσει!
Πέρασε ο καιρός όντως.. προχώρα κανονικά και βλέπουμε!!
Έχω στείλει μέιλ και περιμένω απάντηση για εκπτωση και ενδεχόμενο να μπεί ο καθένας να παραγγείλει και να πληρώσει μόνος του με μία αποστολή για όλα για να μην γίνει καναλάθος στην αντιγραφή.

CrazyMits

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
BMW F650GS 01'
Ενδιαφέρον αυτό που λες, αν μπορεί να το κάνει ο Πολωνός.
Για να δούμε..

mavro provato

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Tenere 660
1- mavro provato

2- geovout
Ευχαριστώ!

3- tzortzispanagiotis

4. CrazyMits one BAG PLUS 5 in black / RED colors + fixing points D-RINGs Total 38,00 €

5.Asxetos POCKET 2*25L white 180€
Καλησπέρα. Ο Πολωνός θέλει μία παραγγελία σ'ενα όνομα και 30% προκαταβολή. Οπότε είμαστε μέσα οι άνωθεν;

tzortzispanagiotis

Μέλος
Όνομα
Τζώρτζης
Μοτό
F800GS 2014
Kawasaki KLR 250 1990
Καλησπέρα. Ο Πολωνός θέλει μία παραγγελία σ'ενα όνομα και 30% προκαταβολή. Οπότε είμαστε μέσα οι άνωθεν;
Απο εμενα ειναι ναι. Σου ειπε κατι για χρονους παραδοσης - μεταφορικα;

mavro provato

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Tenere 660
Θέλει να δει την παραγγελία, τον όγκο, αν είναι ένα δέμα, για να μου πει μεταφορικά και έκπτωση. Θα τον ρωτήσω και παράδοση.

mavro provato

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Tenere 660
Κύριοι η προσφορά είναι η ακόλουθη:

For a multiple bag set like this, we can offer you a 7% discount on the bags + delivery as above in one parcel (which is more than 2x cheaper than 5 separate shipments). Total price after discount is: 704 euros with payment by bank

If this will be OK for you please confirm colors and equipment. I will add your order to our sewing queue and send you account details to send us 30%
prepayment.

55€ είναι τα μεταφορικά. Ο crazymits έχει ένα μικρό τσαντάκι. Προτείνω να βάλει κάτι λιγότερο στα μεταφορικά.

Τελευταία επεξεργασία:

mavro provato

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Tenere 660
Καν'τε μία κατάθεση 30% για να παραγγείλω, εκτός κι αν θέλει να αναλάβει κάποιος άλλος. Δεν έχω πρόβλημα. Συμφωνείτε να χρεωθουμε απο 12€ μεταφορικά οι τέσσερις και 8€ ο crazymits;
Λογαριασμός:

GR300 110 105 00000 10500 832919
και iris στο 6981212212.

Top Bottom