24mx Σάκος/βαλίτσα για εξοπλισμό enduro

Blue line

Μέλος
Όνομα
Sakis
Μοτό
GS 1200 ADV
KOVE 450 RALLY
EXC 300 TBI
φίλε μήπως δίνεις ξεχωριστά τα λαστιχάκια που πιάνουν στο φερμουάρ (24MX). Μου έχουν κοπεί και έχω βάλει κορδέλα Κωσταντινίδη (μιλφέιγ)

#skliros_kariolis (geez996)

γιου μεικ μι κρ'υ'ζι ρε...
ADVRIDE Team
Περιοχή
Αττικης
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
KTM 300 EXC το tpi το καλό , το 6 gays
Δικαιωμα....

Μηπως δινεις το εσωτερικο ναυλον πατακι ,ξεχωριστα ?
Εχω βαλει περιτυλιγμα απο μιλφειγ Κωσταντινιδη...

sugariasgeorge

#γλυκος_kariolis
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Αν αφαιρέσουμε το πρώτο ποστ, τα υπόλοιπα παραπέμπουν σε.... ζαχαροπλαστείο!!!!! :ha

Πάω να πάρω κανένα γλυκό, γιατί μία.... υπογλυκαιμία μόλις με έπιασε!!! :inlove:
Τελικά ο Άλεξ τι πουλάει???
Μιλφειγ ή σάκο για μεταφορά μιλφειγ???
Περιμένει και ο Θανασεν το μιλφειγ ρε γαμωτο...

KO$74S81

Carpe diem
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
. KTM 950 ADV 2004
.TM 250 2T 2010
Αν αφαιρέσουμε το πρώτο ποστ, τα υπόλοιπα παραπέμπουν σε.... ζαχαροπλαστείο!!!!! :ha

Πάω να πάρω κανένα γλυκό, γιατί μία.... υπογλυκαιμία μόλις με έπιασε!!! :inlove:
Το πρώτο ποστ είναι για να χωρέσουν τα γλυκά είναι καλός ο σάκος αυτός χωραει πραμα

achalatsis

Συντρίμ team
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
KTM ADV 990 R
KTM EXC 300
Δικαιωμα....

Μηπως δινεις το εσωτερικο ναυλον πατακι ,ξεχωριστα ?
Εχω βαλει περιτυλιγμα απο μιλφειγ Κωσταντινιδη...
Έχεις μήπως μια φωτό του σάκου σε χρήση; Στο φυσικό του περιβάλλον, πχ έξω από everest ξεχασμένος

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Αλέξανδρε με ενδιαφέρει εμένα ο σάκος. Παίρνω προτεραιότητα και θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε.

η μόνη μ@λ@κία είναι οτι χάσαμε το μιλφέιγ αλλά δεν το είδα εγκαίρως! Τί να κανς.. Τσάκισα χτές κάτι τσουρεκοειδήμε πραλίνα φοβερά που φτιάχνει ένας φούρνος εδώ οπότε θα το ξεπεράσω.

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Αλέξανδρε με ενδιαφέρει εμένα ο σάκος. Παίρνω προτεραιότητα και θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε.

η μόνη μ@λ@κία είναι οτι χάσαμε το μιλφέιγ αλλά δεν το είδα εγκαίρως! Τί να κανς.. Τσάκισα χτές κάτι τσουρεκοειδήμε πραλίνα φοβερά που φτιάχνει ένας φούρνος εδώ οπότε θα το ξεπεράσω.
Αυτό που δεν στέλνετε στίγμα του φουρνου ;;; Απορώ με το εγώ σας κύριε .... Θέλετε να μας φάτε και τον σάκο!!!!

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Top Bottom